Gracjan Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 tez miałem takie plany:decayed:, ale cała kasa poszła w dom:decayed:, b5 już pełnoletnia, mam ja 6 lat, i nadal dzielnie służy, raczej nic nowszego nie jest mi do szczescia potrzebne:decayed: ale ten brak klimy to kutwa tylko zboczeniec cos takiego uprawia da sie przeżyć, powoli zbieram sie do tego moda, ale co nóż coś innego wyskakuje:grin: slepy, dobrze zapłacisz i mogę ci moją klimę wypożyczyć, ja nie używam Arek, sorry za OT
slepy Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 tez miałem takie plany:decayed:, ale cała kasa poszła w dom:decayed:, b5 już pełnoletnia, mam ja 6 lat, i nadal dzielnie służy, raczej nic nowszego nie jest mi do szczescia potrzebne:decayed: ale ten brak klimy to kutwa tylko zboczeniec cos takiego uprawia da sie przeżyć, powoli zbieram sie do tego moda, ale co nóż coś innego wyskakuje:grin: slepy, dobrze zapłacisz i mogę ci moją klimę wypożyczyć, ja nie używam Arek, sorry za OT jakoś też nie cierpie bardzo z tego powodu:decayed:, Arek kiedy malarzysz auto:naughty:
szafa Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 tez miałem takie plany:decayed:, ale cała kasa poszła w dom:decayed:, b5 już pełnoletnia, mam ja 6 lat, i nadal dzielnie służy, raczej nic nowszego nie jest mi do szczescia potrzebne:decayed: ale ten brak klimy to kutwa tylko zboczeniec cos takiego uprawia da sie przeżyć, powoli zbieram sie do tego moda, ale co nóż coś innego wyskakuje:grin: slepy, dobrze zapłacisz i mogę ci moją klimę wypożyczyć, ja nie używam Arek, sorry za OT spoko ... Arek kiedy malarzysz auto:naughty: Nie wiem, ciężko z kasą zobaczę ile dostanę z oc sprawcy a potem ile mi znajomy weźnie i na jak długo by potrzebował auto, może do 20 czerwca uda się auto odmalować A jak nie to ten sezon takim poobijanym pośmigam:decayed:
junior_tdi Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 ?|? Rotiform Wheels ?|? Rotiform już podpaczał u szafy koło
szafa Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 ?|? Rotiform Wheels ?|?Rotiform już podpaczał u szafy koło hehe, ciekawe kiedy ten wzór wyjdzie z rantem:naughty:
Robertuss Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 ?|? Rotiform Wheels ?|?Rotiform już podpaczał u szafy koło hehe, ciekawe kiedy ten wzór wyjdzie z rantem:naughty: Pewnie w przyszłym sezonie, jak teraz oblukają twoje koła
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/s4-polift-2-7-progi-listwy-maska-blotniki-drzwi-275853/ szafa są progi i chyba nawet w twoim kolorze:wink:
szafa Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/s4-polift-2-7-progi-listwy-maska-blotniki-drzwi-275853/ szafa są progi i chyba nawet w twoim kolorze:wink: Widzę, szkoda że tak daleko bo maska też by się przydała
swir88 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dawno tu nie zagladalem ... No felgi kosa Wybieram sie na event to oblukam na zywca ... Muszisz miec niskie te progi zwalniajace bo ja przy 59cm to sie wieszalem i dobrze ze mam quattro bo bym nie zjechal...
Wajsik86 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dawno tu nie zagladalem ... No felgi kosa Wybieram sie na event to oblukam na zywca ... Muszisz miec niskie te progi zwalniajace bo ja przy 59cm to sie wieszalem i dobrze ze mam quattro bo bym nie zjechal... nawet ze skosa? ja tak latam i jest spoko:wink:
LOKO Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nawet nie wiem co napisać... Yts biiiiijjjjjutifull
Michał Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 światowy poziom, pięknie:slina: Są już jakieś foty z eventu?
A-rek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 światowy poziom, pięknie:slina:Są już jakieś foty z eventu? na FB jakieś tam są
A-rek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Są już jakieś foty z eventu? Miachał łap http://zur-mateusz.com/
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dobra wreszcie chwila czasu Auto zajechało na event i z powrotem bez przygód, a ostatnie 60km robiło za holownik dla del sola qmpla w którym na a4 wybuchł silnik Auto fajnie wygląda tylko na zdjęciach co może potwierdzić Nelson którego miło było poznać, szkoda że już zbieraliśmy się do domu można by dłużej pogadać A oto parę fotek jakie znalazłem na necie + to co znajomy robił Plan na najbliższe dni, odzyskać dowód, zapłacić mandat i cieszyć się z jazdy:kox: Powoli szukam gratów i natchnienia co by tu pozmieniać by to jednak nie było nudne kombi:grin:
robertjudi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jest kosa Za co dowód poleciał ?
Rekomendowane odpowiedzi