paput Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 kolego co to za felga jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 kolego co to za felga jest? Rh zw3 - jest w pierwszym poście :gwizdanie: Szafa-fajne auto Ciekaw jestem jak z tymi szerokimi kołami wygląda oczami tych, co jadą za tobą Wkleisz taką fotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Szafa-fajne auto Ciekaw jestem jak z tymi szerokimi kołami wygląda oczami tych, co jadą za tobą Wkleisz taką fotkę? dzieki, zapomniałem o tym ujeciu nastepnym razem cykne narazie takie se w rodzinnym gronie Wkrotce dokończe polerke fifek, bo poki co nie ma nic co by mnie interesowało zeby zmienic i czekam na info od kolegi !Tommy w sprawie wlep Foty qmpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 a co szykujesz za wlepy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 nic kontrowersyjnego jak beda to sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 tylko czy Ty sie doczekasz tych wlep to ja watpie :gwizdanie: ja też czekam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 jak nie to allegro albo sam pobawie sie w wektory i dam u siebie do zrobienia [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 19:28_________________________________________________Obiecane foty przod, tyl Jak widac aura sprzyja modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres90 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Piękna maszynka wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EndriuGiz Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ładna fura żółte wstawki mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 z racji fajnej pogody i dnia wolnego wypastowalem sobie wnetrze i komore silnika Wkrótce wnetrze sie troszke zmieni pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Co chcesz w tym zacnym wnętrzu zmieniać? chyba nie fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 jak chce inne fotele to pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jak chcesz moje to nie ma problemu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 próbowałeś obklejać całe lampy? tak dzisiaj siedzę patrze na lampy i na folie i nie wiem czy nie obkleić całych na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 próbowałeś obklejać całe lampy? tak dzisiaj siedzę patrze na lampy i na folie i nie wiem czy nie obkleić całych na próbę Krycha nie rób tego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 na próbę halogeny oklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Krycha mialem oklejone ale nie lezalo mi to i w koncu zrobilem tylko polowki zadnej zmiany stolkow nie bedzie, tylko dla nich kupilem to auto jak zrobie to sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawul Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 :notworthy: za felgi ! auto prezentuje sie mega i zaczynam sie zastanawiac nad tamtymi 17 patrzac po Twoim nawet niby za mala 17 robi robote ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No fura kox. ZW3 robi robotę, tylko dekielki bym zmienił. Lampy nawet mi podchodzą, oryginalne są Brakuje zdecydowane wydechu. Powodzenia w dalszym modzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi