Wąski Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Proszę nic takiego Kurde szukam zderzaka od s4.Nie moge nigdzie znalezc kompletnego za w miare rozsadne pieniadze.W ogole na jaki koszt sie szykowac?? jak coś mam kratkę środkową :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene
marcin j Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Obiecana fotka rejsracja jest the best
HiRide Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Obiecana fotka rejsracja jest the best na zywo pewnie lepsze wrazenie ja zrezygnowalem z s line i zakupilem w serwisie 3 ori kratki do zwyklego zderzaka.Teraz jeszcze dokladke musze kupic polakierowac i zlozyc
piotrcar Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mi sie podoba ale tylko pelny s-line,sam zderzak to jakos dla mnie za pusto.Bede mial na sprzedaz oryginalna dokladke razem z kratkami niedlugo.
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mi sie podoba ale tylko pelny s-line,sam zderzak to jakos dla mnie za pusto.Bede mial na sprzedaz oryginalna dokladke razem z kratkami niedlugo. Kiedy ?
boberek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 no i git ja wczoraj zawiozłem dokładke oraz dzis dobrany lakier na przyszłą sobote będe miał ;P
piotrcar Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 mysle ze koniec grudnia,poczatek stycznia.nie wiem jak sie z czasem wyrobie.aha i bede tez mial dokladke tylnego zderzaka na dwa wydechy oraz listwy dolne drzwi.wszystko w kolorze LY7H,dlatego ze ja montuje pelny s-line zewnetrzny
marcin j Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Obiecana fotka rejsracja jest the best No na żywo jest , ale nie rozumiem jak będziesz montował ori kratki a dokładkę jaką , też ori zwykłą , to co masz teraz??? na zywo pewnie lepsze wrazenie ja zrezygnowalem z s line i zakupilem w serwisie 3 ori kratki do zwyklego zderzaka.Teraz jeszcze dokladke musze kupic polakierowac i zlozyc
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mi sie podoba ale tylko pelny s-line,sam zderzak to jakos dla mnie za pusto.Bede mial na sprzedaz oryginalna dokladke razem z kratkami niedlugo. wszystko kwestia gustu :gwizdanie:
piotrcar Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dokladnie.ja tylko wyrazilem swoje zdanie
maciejski Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene bieniek, troche cierpliwosci ja do swojego Audi szukalem zderzaka S4 ladne 2 miechy i jednego dnia na allegro pojawily sie az dwa z parktronikiem cena nawet w miare przzywoita bo ~600zl, fakt, ze bede musial malowac go i walczyc z wydechem ale warto. ps. dzis zderzak przyszedl, mam nadzieje w najblizszym czasie zalozyc to wtedy zobaczysz jak W KONCU skumasz, ze staje obok Ciebie na parkingu strzezonym obok PG
Młody Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene bieniek, troche cierpliwosci ja do swojego Audi szukalem zderzaka S4 ladne 2 miechy i jednego dnia na allegro pojawily sie az dwa z parktronikiem cena nawet w miare przzywoita bo ~600zl, fakt, ze bede musial malowac go i walczyc z wydechem ale warto. ps. dzis zderzak przyszedl, mam nadzieje w najblizszym czasie zalozyc to wtedy zobaczysz jak W KONCU skumasz, ze staje obok Ciebie na parkingu strzezonym obok PG Mało jest tej walki wydechem [br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:05_________________________________________________ mysle ze koniec grudnia,poczatek stycznia.nie wiem jak sie z czasem wyrobie.aha i bede tez mial dokladke tylnego zderzaka na dwa wydechy oraz listwy dolne drzwi.wszystko w kolorze LY7H,dlatego ze ja montuje pelny s-line zewnetrzny Uuuuu :gwizdanie: to pojechałeś
marcin j Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 U mnie ok godziny , wszystko zależy od rodzaju napedu
Młody Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 jak szalec to szalec Dobre podejście jeszcze lotka s line [br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:09_________________________________________________ U mnie ok godziny , wszystko zależy od rodzaju napedu Ha Ha bo masz Q wyzwaniem jest zwykła
piotrcar Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 mam wszystko :P :P :P czy ma ktos moze do sprzedania te listewki na progi z napisem s-line??ewentualnie moze ktos zna cene???
Bieniek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene bieniek, troche cierpliwosci ja do swojego Audi szukalem zderzaka S4 ladne 2 miechy i jednego dnia na allegro pojawily sie az dwa z parktronikiem cena nawet w miare przzywoita bo ~600zl, fakt, ze bede musial malowac go i walczyc z wydechem ale warto. ps. dzis zderzak przyszedl, mam nadzieje w najblizszym czasie zalozyc to wtedy zobaczysz jak W KONCU skumasz, ze staje obok Ciebie na parkingu strzezonym obok PG A widzisz,a juz mialem Ci zostwic jakies info o klubie A na spotkaniach 3miejsckich to juz nie laska sie pojawic?? :evil:
Rekomendowane odpowiedzi