marcin j Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe .
rzeźnik. Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 za 450 dokładka, grill i kratki boczne? w aso?
KOval81 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Hahaha - ale młyn się zrobił niezły Wąski- napisz no na PW ile trzeba by u Ciebie wybulić za dokładkę S-line (z kratkami i grillem)?? Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . Cena rozumiem że raczej bez dokładki :>
Wąski Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Hahaha - ale młyn się zrobił niezły Wąski- napisz no na PW ile trzeba by u Ciebie wybulić za dokładkę S-line (z kratkami i grillem)?? Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . Cena rozumiem że raczej bez dokładki :> Nic nie napiszę poczekam na innych może ktoś się skusi.Inna cena będzie [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 09:50_________________________________________________ Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . ASO
marcin j Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Hahaha - ale młyn się zrobił niezły Wąski- napisz no na PW ile trzeba by u Ciebie wybulić za dokładkę S-line (z kratkami i grillem)?? Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . Cena rozumiem że raczej bez dokładki :> Hahaha - ale młyn się zrobił niezły Wąski- napisz no na PW ile trzeba by u Ciebie wybulić za dokładkę S-line (z kratkami i grillem)?? Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . Cena rozumiem że raczej bez dokładki :> Nic nie napiszę poczekam na innych może ktoś się skusi.Inna cena będzie [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 09:50_________________________________________________ Ja kupilem wszystko za 450 zł: gril środkowy i 2 kratki, wszystko nowe . ASO Bez dokładki tak. A reszta u Pana Wąskiego
boberek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 no to widze ze Michał sie pozbędzie zderzaka
carnivore1 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Ja się piszę najchętniej jako pierwszy na dokładkę przednią s-line, jezeli oczywiscie bedzie zakup zbiorowy za dobrą cenę :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 no to widze ze Michał sie pozbędzie zderzaka Ales napisal Piter - nie pozbedzie, a sprzeda
carnivore1 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 mam prosbe, czy moglby ktos z Was sprawdzic, czy na kratce srodkowej zderzaka s-line jest gdzies wytloczony znaczek Audi? bo kupilem zderzak z kratkami, niby oryginalne, ale mam watpliwosci, dwie boczne, te "plastry miodu" maja numery, znaczek audi i jakies tam pierdoly, a srodkowa ma tylko wytloczony numer czesci i napis ABS czy jakos tak plus jakies pierdoly, nie ma znaczka AUDI.
adamooo Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 jak coś to mam do sprzedania grill dolny od zderzaka S4..fajnie wygląda w zderzaku s-line..
carnivore1 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no ale nadal nie wiem czy jest tam oprocz numeru czesci znaczek audi czy nie, a poza tym w innym temacie wyczytalem, ze dolna kratka od s4 nie pasuje do s-line... chyba ze trzeba cos przerabiac, a w to nie bede sie raczej bawic...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 żeby pasowała dolna kratka s4 do zderzaka s-line trzeba przyciąć troche boczek.. malik ma u siebie taki grill..i pewno ma lepsze foty..cena za taki grill 100zł mam ostatnią sztukę.. sam przycinałem ostatnio do swojego..fotki będą w next week..
malik Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Nie mam już fotki ani auta. Można poprosić Lucasa bo on ma cały czas u siebie taki grill. Wygląda nieźle, ale generalnie trochę roboty z tym jest.
Flyer Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 adamooo, zatrzymaj dla mnie ten dolny grill
Wąski Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie S-line 8E0-807-682-C-01C kratka prawa czarna - koszt około 80PLN 8E0-807-647-D-O1C grill środkowy - koszt około 370PLN 8E0-807-681-C-01C kratka lewa czarna - koszt około 80PLN S-line[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 08:33_________________________________________________ mam prosbe, czy moglby ktos z Was sprawdzic, czy na kratce srodkowej zderzaka s-line jest gdzies wytloczony znaczek Audi? bo kupilem zderzak z kratkami, niby oryginalne, ale mam watpliwosci, dwie boczne, te "plastry miodu" maja numery, znaczek audi i jakies tam pierdoly, a srodkowa ma tylko wytloczony numer czesci i napis ABS czy jakos tak plus jakies pierdoly, nie ma znaczka AUDI. boczne tak mają ,a środkowa wygląda jak zwykła seryjna tylko jest szersza :evil:
Rekomendowane odpowiedzi