rawber93 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 tylko dziwne zeby 2 przyciski nie dzialaly? kable niby podpiete ok, wszystko inne dziala, fis itp rowniez. przelozylem wprawdzie b5 do c7 i tyle
rawber93 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 dla uscislenia: przyciski ktore nie swieca sa w radiu concert 3 a nie w multifunkcji. w multifunkcji na concervie 3 nie dzialaja przyciski od zmian stacji ale to inna bajka. chodzi o to ze w radiu 2 przyciski nie podswietlaja sie z reszta innych
greg2505 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 sorry ja cały czas myślałem że w kierownicy ,możliwe że diody padły, ale nie wiem jak one wyglądają ,nigdy nie zdejmowałem frontu z tego radia
rawber93 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 ja wlasnie tez nigdy nie widzialem co za diody tam sa i czy jakis elektronik to wymieni
rawber93 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 koledzy, czy jesli zmienilbym tylko i wylacznie modul kierownicy na Q, bez zmiany kiery z multi b6 na multi b7 to pociagnie mi wtedy ta multi z b6 concerta 3 w pelni?
nitroo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 11 minut temu, rawber93 napisał: koledzy, czy jesli zmienilbym tylko i wylacznie modul kierownicy na Q, bez zmiany kiery z multi b6 na multi b7 to pociagnie mi wtedy ta multi z b6 concerta 3 w pelni? Już mnie o to pytałeś na PW... Czego nie rozumiesz, że trzeba Ci kilka razy powtarzać?
rawber93 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 1 minutę temu, nitroo napisał: Już mnie o to pytałeś na PW... Czego nie rozumiesz, że trzeba Ci kilka razy powtarzać? nie- tu przeciez chodzi o inna wersje- zmiane TYLKO I WYLACZNIE modulu na Q, pomyslalem ze moze taka opcja przejdzie.
nitroo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Pisałem Ci - ori kierownica B6 obsłuży tylko Concert 2 z B7 - innego radia z tego modelu nie!
greg2505 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nitroo orientujesz się czy moduł Q będzie działał z kierą MF z b6
rawber93 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 13 minut temu, greg2505 napisał: Nitroo orientujesz się czy moduł Q będzie działał z kierą MF z b6 lepiej go nie pytaj- zjedzie tak jak po mnie. co do odpowiedzi- mysle ze nie bedzie dzialal z ta kiera ale moze wypowie sie ktos inny Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez rawber93
greg2505 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Podobno moduł Q działa z kierą b6 i b7, pomijając radio , bo to akurat wiem że do radia z b7 musi być jeszcze kiera odpowiednia
nitroo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie sądzę, żeby miał być z tym problem, ale niech Ci [mention=50432]kaju[/mention] potwierdzi. Tylko, czy jest sens pakować drogi moduł Q, jeśli zostajesz przy gratach z B6? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 2 minutes later lepiej go nie pytaj- zjedzie tak jak po mnie. co do odpowiedzi- mysle ze nie bedzie dzialal z ta kiera ale moze wypowie sie ktos inny Chłopie, bo jeśli pytasz mnie o coś na PW i ja Ci odpowiadam popierając się linkami z forum, a Ty za chwilę o to samo pytasz w innym dziale, to się nie dziw i nie zawracaj mi głowy na PW na przyszłość. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Moduł Q był założony pod tempomat i kierę b7, ale ostatecznie będzie kiera b6 stąd pytanie
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kiera B6 może i ruszy na module z B7 (choć nie robiłem takiego downgrade'u - to strzał w kolano, ale rozumiem położenie Grześka), ale z tego co kojarzę, to jeszcze taśma będzie do zmiany z wiązką poduszki
rawber93 Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Koledzy, czy mozliwe, zeby niektore radia CONCERT 3 nie mialy opcji "CLOCK" w menu? w poprzednim radiu mialem ta opcje, a w innym egzemplarzu nie dziala, mimo ze na wierzchu na nalepce nawet jest jakis pin CLOCK.
kaned84 Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 10 godzin temu, rawber93 napisał: Koledzy, czy mozliwe, zeby niektore radia CONCERT 3 nie mialy opcji "CLOCK" w menu? w poprzednim radiu mialem ta opcje, a w innym egzemplarzu nie dziala, mimo ze na wierzchu na nalepce nawet jest jakis pin CLOCK. Moim zdaniem kwestia kodowania... zegarek jest dostepny do zakodowaniu jako jedna z opcji "nauki jazdy" - albo pokazywanie predkosci, albo pokazywanie zegarka...
Rekomendowane odpowiedzi