jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ale się dziś zapieniłem. Zatrzymałem się na Orlenie, żeby zatankować i gdy poszedłem do kasy to facet z obsługi poprzecierał mi szyby, lusterka i światła. Podziękowałem mu grzecznie, ale myślałem, że go rozerwę. Nieznoszę jak ktoś myje mi szyby. Miałem taki lekki, ale za***isty brud, a on mi wszystko zmazał. I żeby jeszcze ładnie poprzecierał to nie - rozmazał mi szyby, lusterka chyba tylko zmoczył, bo później nic w nich nie widziałem i jeszcze dobrał się do tablicy rejestracyjnej - całą klapę mi rozmazał. To był Orlen w Tarczynie w kierunku Radomia - nie zatrzymujcie się tam... Spoko spoko te zacieki z gąbki jeszcze będą dodatkowo punktowane Bonusa dostał i jeszcze narzeka
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 A co było/jest nagrodą za najlepsze zdjęcie? Szczota do kibla zakoszona z Akademika Politechniki Warszawskiej Nagroda za drugie miejsce to buziak od pomysłodawcy tematu :polew: ( Sorry Michał ..ale wiesz , że klub to wielkie poświęcenie )
Gość sector Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Proponuję nagrodę - każdy się zrzuci na super mycie auta dla zwycięscy .( czyli pełen wypas - środek - zew - woskowanie te sprawy )
krzyniek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 a czy jakieś zasady już ustalone? proponuje taką zasadę że światła i szyby (przynajmniej 3 przednie) muszą być czyste!!! -to ze względów BEZPIECZEŃSTWA naszego i innych
michu93 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 a czy jakieś zasady już ustalone? proponuje taką zasadę że światła i szyby (przynajmniej 3 przednie) muszą być czyste!!! -to ze względów BEZPIECZEŃSTWA naszego i innych no wiesz, mi sie wydaje ze o tym nie trzeba przypominac... [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 16:35_________________________________________________a nagrowa np to cale czyszczenie auta to gdzie by byla do "odebrania"?
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 (przynajmniej 3 przednie) muszą być czyste!!! słuszna uwaga to cale czyszczenie auta to gdzie by byla do "odebrania"? W pobliskim salonie Forda
Yelo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 W Kaliszu jest taka fajna myjnia ręczna... myją tam panie i zostawiasz autko na kilka godzin... zapisy są na kilka tygodni w przód
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 myją tam panie i zostawiasz autko na kilka godzin.. Jakieś fajne ? .. ale to nie te co myją szyby piersiami ?
Yelo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 myją tam panie i zostawiasz autko na kilka godzin.. Jakieś fajne ? .. ale to nie te co myją szyby piersiami ? Za dużo pisać nie mogę, bo wiecie... Ale myjnię polecam :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 myją tam panie i zostawiasz autko na kilka godzin.. Jakieś fajne ? .. ale to nie te co myją szyby piersiami ? myją stanikami
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Za dużo pisać nie mogę, bo wiecie.. :polew: myją stanikami Na bank nie ..przecie stanikami to mogą lakier porysować Myślę ..ze to wszystko naturalne metody ..pośladki i piersiątka
michu93 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 myją stanikami Na bank nie ..przecie stanikami to mogą lakier porysować Myślę ..ze to wszystko naturalne metody ..pośladki i piersiątka łukaszu masz lakier na szybkach?
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 łukaszu masz lakier na szybkach? Jasne , że nie ...ale przecie one myją całe auto a nie tylko szyby
michu93 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jasne , że nie ...ale przecie one myją całe auto a nie tylko szyby no ale karoserie myją stringami, polerują obcisłymi bluzeczkami a szybki myją stanikami (bez obrazy dla wszystkich dziewczynek ) the end topic :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ale wy macie fantazję :polew: Ja tylko napisałem, że tam panie myją :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 no ale karoserie myją stringami, polerują obcisłymi bluzeczkami a szybki myją stanikami (bez obrazy dla wszystkich dziewczynek ) Nie nie nie ... to wszystko nie tak Ale wy macie fantazję :polew: Ja tylko napisałem, że tam panie myją :gwizdanie: No taka to rozmowa 100 latka z 21 latkiem .. 100 latka podnieca juz tylko bielizna ..a 21 latek ciągle lubi full nagość :polew:
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 no chyba ze ktos pusci sie swoja a4 na off-road Zapraszam na Głębocką - koło małej przepompowni jest takie pobocze, że... off-road to pestka. (Skróty sobie sąsiednie osiedle robiło) Na dopingu sie nie liczy
michu93 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 no ale karoserie myją stringami, polerują obcisłymi bluzeczkami a szybki myją stanikami (bez obrazy dla wszystkich dziewczynek ) Nie nie nie ... to wszystko nie tak Ale wy macie fantazję :polew: Ja tylko napisałem, że tam panie myją :gwizdanie: No taka to rozmowa 100 latka z 21 latkiem .. 100 latka podnieca juz tylko bielizna ..a 21 latek ciągle lubi full nagość :polew: może mam 100 lat ale wcale bym nic nie powiedział jakby dziewczyny "szczotkowały"... i tak jak powiedziałem erotomani...
Reggi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 nic nie powiedział jakby dziewczyny "szczotkowały"... Jak dobra "szczota" to czemu nie i tak jak powiedziałem erotomani... Wracamy do tematu ...słać foty uświnionych A4-rek :good: ..mogą być w towarzystwie Pań
Rekomendowane odpowiedzi