Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Końcówki na swoim miejscu.

dscf5481s.th.jpg

zacnie to wygląda :good:

Opublikowano

Interesująca zmiana z progami :o:good: Napisz coś więcej :mysli:

Opublikowano

Jak wyżej pisałem progi omega B.Miał kiedyś coś takiego u siebie Nosb w b5.Ja skróciłem je na długość,a górę progu poprzycinałem do błotników.Progi z omegi mają takie klapki maskujące gniazdo do lewarka.Przyłapałem je małymi wkrętami a następnie pod spodem podkleiłem żywicą.Jak wyschła żywica wziąłem kawałek odciętego progu i wtapiałem plastik dookoła klapki tak aby klapka miała dobry kontakt z progiem.Potem ładnie zeszlifowałem.Dół progu przycięty jak na fotce.

progil.th.jpg

Opublikowano

Końcówki na swoim miejscu.

dscf5481s.th.jpg

no nabrales wprawy :wink4:

Jak wyżej pisałem progi omega B.Miał kiedyś coś takiego u siebie Nosb w b5.Ja skróciłem je na długość,a górę progu poprzycinałem do błotników.Progi z omegi mają takie klapki maskujące gniazdo do lewarka.Przyłapałem je małymi wkrętami a następnie pod spodem podkleiłem żywicą.Jak wyschła żywica wziąłem kawałek odciętego progu i wtapiałem plastik dookoła klapki tak aby klapka miała dobry kontakt z progiem.Potem ładnie zeszlifowałem.Dół progu przycięty jak na fotce.

progil.th.jpg

tez mam takie tylko nie mam czasu je zalozyc :embarrassed: i robia naprawde swietna robote :wink4:

Opublikowano

Następny mod.Podświetlane kratki nawiewu.Kupione dzisiaj.Montaż w przyszłym tygodniu.

kratki.th.jpg

Panowie jakie polecacie czujniki parkowania?

Opublikowano

Graty za nawrócenie :decayed: Przemiana w dobrą stronę :good:

Opublikowano

Kratki zamontowane.Fajny efekt.Teraz pora na czarny dach i blendę.

dscf5520h.th.jpg

kratki.th.jpg

Opublikowano

Czarny dach :good:

blenda nie :no:

Opublikowano

blenda miałes na myśli co dokładnie daszek RS4 :mysli:

Opublikowano

Widziałem w paru ogłoszeniach że piszą blenda.Ale mniejsza z tym już wiadomo o co kaman.Jutro ustalam termin z lakiernikiem,ciekaw jestem jaka cena.

Opublikowano

Dobry mod ten daszek :good: ja swój za mniej niz 100zł kupiłem teraz widze podrażało w ciagu paru lat

Opublikowano

moze być ten - niczym tak naprawde się nie różnią - mamy z Kowim te tansze i są OK tylko uważaj przy montażu :good:

Opublikowano

Na co zwracać uwagę?

Opublikowano

montujesz to na klej do szyb - więc daj cienką warstwe bo tak to ci odkształci daszek jak dasz za dużo..

Opublikowano

Witam.Właśnie dzisiaj dotarła do mnie paczka z nowym daszkiem.Panowie mogli byście podesłać mi fotkę jak to jest zamontowane na waszym autku.Chodzi mi o zdjęcie z tyłu ja mierzyłem swój daszek i nie podoba mi się to do końca.Interesuje mnie taka fotka.

0e70771062f81e19.jpg