Opublikowano 1 Kwietnia 201313 l Ja w langen. O to moze jakiegos hessowskiego spota rozpoczniemy Mozna tylko pasuje wiecej wiary zebrac:naughty:do langen mam 41km takze blisko
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Ja w langen. O to moze jakiegos hessowskiego spota rozpoczniemy Mozna tylko pasuje wiecej wiary zebrac:naughty:do langen mam 41km takze blisko Ja się pisze ale tylko niedziela albo sobota po południu:decayed:
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Ja w langen. O to moze jakiegos hessowskiego spota rozpoczniemy Mozna tylko pasuje wiecej wiary zebrac:naughty:do langen mam 41km takze blisko Ja się pisze ale tylko niedziela albo sobota po południu:decayed: Mi ten sam termin pasuje, teraz czekac na wiecej wiary ale cos kiepsko to idzie
Opublikowano 9 Kwietnia 201313 l No ogolnie mi tez tylko weekend pasuje ale nie ten bo robie urodziny synka. To mozna juz zaczac planowa na przyszly
Opublikowano 10 Kwietnia 201313 l to może najpierw ustalmy jakies miejsce Frankfurt czy gdzieś indziej?
Opublikowano 11 Kwietnia 201313 l We Frankfurcie ciezko zlalezc nie platny parking. Alenw sumie jest mi to obojentne. Moze w jakimy centrum handlowym?
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l mozemy sie umowic nap pod Lidlem albo jakim innym sklepem i bedzie ok
Opublikowano 15 Sierpnia 201312 l Planujecie moze jakis powtorny spocik? Najlepiej niedaleko Monachium?