Marcino87 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Elegancko ale zakładaj większe końcówki bo takie pytolki wystaja
reikeb Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam po długiej przerwie Czasu na modzenie bardzo bardzo mało przez kobiete, prace i ogólnie zapierdziel ale postaram sie godnie nadrobić swoją nieobecność Z nowych modów to dużo postępów nie ma, wskoczyła dokladka zderzaka i 2 rurki, jutro jade po końcówki 90mm bo w koncu znalazłem chwilke i zamówiłem, wiec na dniach będzie pasowanie i wspawanie bo te seryjne gina w zderzaku audio praktycznie skonczone, na zawodach w skaryszewie na Auto Moto Show udało mi sie strzelić 1 miejsce calkiem na spontanie bo nic nie bylo zestrojone i obecnie gra 143,6dB czyli prawie tyle samo co było na starym wzmacniaczy który było niby o 400W mocniejszy xD Aaaa zapomiał bym o obiecanych fotkach z sesji ale jako ze nie mam czasu na wybranie narazie zdjec i obrobienie wrzuce tylko małą zajawke na zrobienie smaku a stopniowo będe dodawał kolejne
reikeb Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Opublikowano 20 Lipca 2013 Siema Zaczął mi sie "urlop" wiec znalazłem chwile dziś z rana na ogarnięcie końcówek w końcu, jak coś stare seryjna 80mm moge oddac za grosze Obecnie prezentuje sie tak ze znaczkiem chwilowo zamontowanym na Jana xD Jak dla mnie jest Pozdro
andr3i Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 tak jak pisalem w divisionie koncowki robia robote jest :kox:
reikeb Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 Siemanko Ostatnio miałem dużo pracy i średnio z czasem było żeby wejść na forum ale teraz troche nadrobie Generalnie w planach mam małą zmiane wygladu kółeczek na zime, juz wszystko mam tylko musze zrobić i wówczas pochwale sie efektami Jeszcze w koncu musze ogarnac foty z sesji ale najpierw mala focia z wakacji I taki mały bonusik Pozdro i niech moc bedzie z Wami
Marcino87 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Ale rakieta Sent from my телефон
reikeb Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 Siema Jako że ostatnio taka cisza to cykłem kilka fotek na pakiecie jesienno zimowym do tego doszło tez przydymienie lamp przednich i kierunków
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Powiedz proszę, ze kolor kol to żart?
reikeb Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 Nie to nie żart to mój pomysł na zime i rozjaśnienie tej szarości co zapanuje
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 o j**any ale podoba mi się. trochę hondą wali ale dla odmiany niech będzie :decayed:
musti Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 U mnie też był pakiet zima nowy właściciel też na nich śmiga z tego co mi wiadomo
Armi Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Mi też, wybrałbym inny kolor ale zawsze to lepsze niż zwykła czarna stalówka.
reikeb Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 A mi tam bardzo sie podoba, w słoneczny dzień dobrze daje w zime będzie sie fajnie od sniegu odbijało na początku myślałem nad pomaranczowym i by były biedrony ale zostało przy tym to i tak jest dipem wiec jak coś zrywam i jak seria
Sengoku Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 http://imageshack.us/a/img706/4762/sztk.jpg Koleżanka czy dziewczyna?
Rekomendowane odpowiedzi