johny_walker Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Po niespełna rocznym pobycie na zacnym forum, przyszedł czas aby pokazać "buźkę" Moje pierwsze autko, najzwyklejszy 1.9 TDI 110 kucy w serii, ale do 140 udało się dojść po chipie Na początku miało być BMW E36 320i, obejrzałem kilka egzemplarzy i stwierdziłem, że czegoś składanego z lodówką i kilogramem szpachli nie chcę . Przeznaczenie pchnęło mnie ku OOOO . Z wyposażenia: - wytarty stołek kierowcy 270 tysi najechane robi swoje, - el. szybki 2x, - el. i grzane lusterka, - climatronic, - centralny zamek, - domykanie szyb z pilota, - alarm, - turbina po regeneracji (padła po roku), - 15'' ronalki na zimę, - 17'' OZ white na lato (dzięki A-rek), Mody i plany-mały project white : - większa felga (17'' OZ white założone), - dekory w białym carbonie - założone, - mieszek 2-kolory (mała rzecz a cieszy), - turbinka po regeneracji, - gwint, gleba -30, - lampy przód po lifcie, - polerka, na klapie zostają tylko ringi (termin już umówiony), - skórzane, grzane stołki (plan na biało-czarną skórkę), - kiera od S'y, - dolot, pokrywa silnika na biało (jak znajdę całą, bo moja ułamana),
soolek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Gleba koniecznie. A ten "carbon" na desce to jakiś na wierzch naklejony? Na zdjęciu wygląda kiepsko. I chyba w realu nie lepiej
Czaro_22 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ładna, gleba i lampy zespolone i będzie I te białe listwy w środku Tylko ten mieszek na lewarku jakoś do całości nie pasuje, czarny by się lepiej komponował
johny_walker Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Sorry, nie podpisałem pod zdjęciem, że listwa przyłożona tylko do przymiarki. Listwy są całe oklejone, a nie tylko z wierzchu, w końcu to tylko folia 3M.
K2 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 no ladnie te dekory meni nie przekonują a 2 rzecz to środek w biało czarnej skórze skora mi materiał Gleba i będzie nawet nawet jak skończę ze swoim obszywanie to popatrzysz jak wygląda czarna skora i biała alcantara;)
johny_walker Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Krytykę biorę na klatę, w końcu mi ma się podobać :gwizdanie: Dekory mi się podobają, moim zdaniem drewno to do tartaku, a aluminium oklepane Biały ala carbon odświeżył środek. Rzecz gustu Właśnie myślałem też o takiej kombinacji, ale zastanawiam się jak będzie z utrzymaniem tej alcantry w czystości. Może być mały problem.
K2 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 środki czyszczące sa teraz takie ze spokojnie dają rade brudowi zobaczysz na wlasne oczy to ocenisz polerka ile za taka zabawe?
johny_walker Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Skoro tak mówisz, to ok, zobaczymy jak u Ciebie będzie wyglądało No to już nie mogę się doczekać. Ile Cię to wyniesie??
johny_walker Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 SONY CDX-M700R, starszy model ale ma konkretne podbicie basu i ładnie ciągnie
K2 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Skoro tak mówisz, to ok, zobaczymy jak u Ciebie będzie wyglądało No to już nie mogę się doczekać. Ile Cię to wyniesie?? Tak dokładnie jaki koszt takiej polerki???
johny_walker Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Jak się orientowałem to gościu krzyknął mi 200 zł, nie dużo a lakier i autko całkiem inaczej wygląda
swir88 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ale zastanawiam się jak będzie z utrzymaniem tej alcantry w czystości. Może być mały problem. Ja mam szara tez jest jasna i powiem ci ze nie brudzi sie tak niema problemu z utrzymaniem w czystosci a czysci sie to dobrze
johny_walker Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Ja mam szara tez jest jasna i powiem ci ze nie brudzi sie tak niema problemu z utrzymaniem w czystosci a czysci sie to dobrze No to mnie uspokoiłeś. Teraz zaczynam poszukiwania czarnych boków w skórze i białego środka w alcantrze, tylko kto to zrobi w miarę rozsądnej cenie :gwizdanie:
swir88 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 jak bys chcial obic to mam namiary na goscia, mi obszywał zajrzyj sobie do mnie to zobaczysz jak zrobił. i cena tez rozsadna a ty z wrocławia to 70-80km miał bys do niego
johny_walker Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Powiem Ci, że kawał konkretnej roboty Ci strzelił, no i Ty też ze swoją furą Powiedz na ile Cię wycenił razem z materiałem?? Mam rodzinkę w Pleszewie, więc może będzie powód do odwiedzin
swir88 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 1100zł bierze razem z boczkami mi wziol 1300zl bo robił nowe gabki w przednich fotelach... no i eko skóra obszywane
paput Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 pójdzie niżej i do tych fel będzie zmien sobie kierunki na białe
johny_walker Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 pójdzie niżej i do tych fel będzie zmien sobie kierunki na białe kierunki białe już zakupione, ale brak czasu na zamontowanie :gwizdanie: Gleba w planie na wiosnę i ładne 18'' coś w ten deseń co Ty zrobiłeś, no chyba że uda się wcześniej ale to czas pokaże
paput Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 pójdzie niżej i do tych fel będzie zmien sobie kierunki na białe kierunki białe już zakupione, ale brak czasu na zamontowanie :gwizdanie: Gleba w planie na wiosnę i ładne 18'' coś w ten deseń co Ty zrobiłeś, no chyba że uda się wcześniej ale to czas pokaże nie ma zgapiania modów
Rekomendowane odpowiedzi