moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 może wszyscy czekają na ciebie bo widzą nie ma moskala to ch*** co to za zlot no to nie maja na co liczyć bo ja nie jade ja tam się zapisałem właśnie dlatego że ciebie nie ma masz nosa :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 może wszyscy czekają na ciebie bo widzą nie ma moskala to ch*** co to za zlot no to nie maja na co liczyć bo ja nie jade ja tam się zapisałem właśnie dlatego że ciebie nie ma masz nosa :naughty: :naughty: o kurde a teraz liczyłem na poranną flaszkę z wami, obiecałem sobie że tym razem się nie będę wykręcał a tu taki zonk ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 o kurde a teraz liczyłem na poranną flaszkę z wami, obiecałem sobie że tym razem się nie będę wykręcał a tu taki zonk ;( przykro mi , moze ktoś godnie zastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ...co się odwlecze.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 I co, jedziesz Dominik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 I co, jedziesz Dominik? nie-już pisałem wcześniej -mam remont,który pochłonie sporo czasu i pieniędzy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 po tym co napisze pewnie połowa zrezygnuje ze zlotu... (organizatorzy prosili mnie żebym to jak najdłużej trzymał w tajemnicy... ale już nie wytrzymam) NIE JADE... mam wesele Kuzyna wtedy... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No nie pierdziel Siemian, a tak Cie chciałem zobaczyć... To ja pierdziele, też nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Siemian gdybys szybciej to napisal to lista już dawno by się zapełniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Na imprezach wieczornych - piątkowej i sobotniej - jest całkowity zakaz spożywania własnego alkoholu ( Nie dotyczy miejsc zakwaterowania ). Alkohol będzie można zakupić w ośrodku według poniższego cennika: piwo lane - 3-5zł (m.in. Tyskie,Lech,Żywiec) wódka 0,5l - 25-40zł (m.in. Absolwent,Bols,Finlandia) :shocked: :blink: :wallbash: :wallbash: :thumbdown: :thumbdown: CO TO KU-RWA JEST :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kurde, ale Wy z doopy problemy robicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ja też nie rozumiem.... Kupisz 0.5l wódki i Ci starczy na jedną noc. 50zł wydasz to chyba nie umrzesz, przecież co tydzień nie jeździsz tylko 2 albo raz w roku na takie zloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kurde, ale Wy z doopy problemy robicie... właśnie, przecież kto Was złapie na tym :decayed: :polew: :polew: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kurde, ale Wy z doopy problemy robicie... właśnie, przecież kto Was złapie na tym :decayed: :polew: :polew: :decayed: a wiadomo,kto zadba o resztę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to z tego co widzę termin sierpniowy coraz większej ilości osób nie pasuje może trzeba będzie jednak zloty robić na wrzesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to z tego co widzę termin sierpniowy coraz większej ilości osób nie pasuje może trzeba będzie jednak zloty robić na wrzesień no i się zaczyna... Trzeba było napisać wprost że jesteś zdruzgotany informacją że nie jadę i nie masz ochoty już jechać, stąd propozycja innego, dogodnego dla mnie terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to z tego co widzę termin sierpniowy coraz większej ilości osób nie pasuje może trzeba będzie jednak zloty robić na wrzesień no i się zaczyna... Trzeba było napisać wprost że jesteś zdruzgotany informacją że nie jadę i nie masz ochoty już jechać, stąd propozycja innego, dogodnego dla mnie terminu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 NIE JADE Jarko wpłaciłem zaliczke , dopisz mnie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ale ostatnio ci się moskal dowcip wyostrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ale ostatnio ci się moskal dowcip wyostrzył starzeje sie - przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi