Gość -makaveli- Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 co to za forum bez zlotu ogólnopolskiego, to z forum TICO chyba mają zlot nawet nawet moherowe berety mają zloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ostatni był pod krzyżem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Cytat: jarko Dzisiaj o 12:44Będzie kameralnie naughty będą prawdziwi klubowicze a nie forumowicze naughty good good good Młody specjalnie z Irlandzkiej Republiki przylecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Młody specjalnie z Irlandzkiej Republiki przylecisz? przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Tak właśnie, od razu połączę to oczywiście z wypoczynkiem na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a którędy będziesz jechał i ilu kierowców z Tobą będzie jechać?pytam,bo jest fajna opcja promu z Newcastle-16 godzin i wyspany rano jedziesz dalej,a i przy okazji-spotkalibyśmy się w NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jadę Dublin - Holyhead prom Holyhead-Dover jazda Dover - Dunkerque prom Dunkerque - Świnoujście jazda Ja jestem jedynym kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jadę Dublin - Holyhead prom Holyhead-Dover jazda Dover - Dunkerque prom Dunkerque - Świnoujście jazda Ja jestem jedynym kierowcą waliłem dwa lata temu taką trasę-w większości ja prowadziłem-jeśli miałbym teraz jechać ponownie-to są dwie opcje-albo samolot i wynajęcie auta na dwa dni(co w związku ze Zlotem-ryzykowne w skutkach),lub płynac promem z NC do Amsterdamu-nie ma to jak przespać się w łóżeczku :gwizdanie: a rano wyjeżdżasz świeżutki,po prysznicu i wypoczęty-do mnie masz 460km,jadąc górą,przez Belfast,a potem z Amsterdamu do Jasińca masz lekko ponad 1000 km-przemyśl,tysiąc km mniej do jechania :gwizdanie: chyba ,że już masz bilety wykupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 No tak, ale czasowo baaaaaaardzo długo schodzi. Ja jak wracałem z Polski w zeszłym roku to Świnoujście - Dublin zrobiłem w 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 No tak, ale czasowo baaaaaaardzo długo schodzi. Ja jak wracałem z Polski w zeszłym roku to Świnoujście - Dublin zrobiłem w 24h nie chcę Cie umoralniać,ale osobiście przekładam koncentrację i dobre samopoczucie za kółkiem nad czasem,który można zaoszczędzić kierując 24h non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Rozważę jeszcze opcje Rosslare-Cherbourg, 18h płynie prom ale ogólnie dużo drożej wychodzi. Wracając w sumie przejechałem około 800km i potem się kimnełem godzine i potem dojechałem do promu, tam 2h pospałem, potem 600km i znowu 3h śpie. Zmęczony jakoś nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 ja na promie z Dover i z powrotem jakoś spać nie mogłem w tym szumie...-weź pod uwagę drogę powrotną,która nie będzie taka sama po Zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 nie no loozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało :gwizdanie: no to nieźle same impry Na prom cie nie wpuszcza potem z tymi promilami gdzie robisz program ? Ja wybrał bym sie ale nie będzie z kim dwa razy sie wybieralem na LETNI raz do Pily ( brak wolnego ) i na slynne wybrzeze :gwizdanie: Moze teraz pojade solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało :gwizdanie: no to nieźle same impry Na prom cie nie wpuszcza potem z tymi promilami gdzie robisz program ? Ja wybrał bym sie ale nie będzie z kim dwa razy sie wybieralem na LETNI raz do Pily ( brak wolnego ) i na slynne wybrzeze :gwizdanie: Moze teraz pojade solo Pojadę chyba do Rogala, jak już jeździć po Polsce to na całego, w Wawie jeszcze mnie nie było Przyjeżdżaj nie gadaj . Muszę zobaczyć jak Rogal będzie miał wolny termin, może przed zlotem dam radę wirusa wgrać to można się spotkać i pojechać razem na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 W Wawie mozna jezdzic nawet pod prad takze uwazaj na drodze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 W Wawie mozna jezdzic nawet pod prad nie mozna , tylko w wielu przypadkach - trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Sie śmiejcie ale ostatnio jak byłem w Polsce to z kościoła na lewy pas wyjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Sie śmiejcie ale ostatnio jak byłem w Polsce to z kościoła na lewy pas wyjechałem ja to raz nawet spory kawałek przejechałem i jeszcze sie dziwiłem,czemu jakas X5 mi droge zajeżdża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi