Gość -makaveli- Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co to za forum bez zlotu ogólnopolskiego, to z forum TICO chyba mają zlot nawet nawet moherowe berety mają zloty
djbinek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Cytat: jarko Dzisiaj o 12:44Będzie kameralnie naughty będą prawdziwi klubowicze a nie forumowicze naughty good good good Młody specjalnie z Irlandzkiej Republiki przylecisz?
domjenick Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Młody specjalnie z Irlandzkiej Republiki przylecisz? przyjedzie
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Tak właśnie, od razu połączę to oczywiście z wypoczynkiem na plaży
domjenick Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 a którędy będziesz jechał i ilu kierowców z Tobą będzie jechać?pytam,bo jest fajna opcja promu z Newcastle-16 godzin i wyspany rano jedziesz dalej,a i przy okazji-spotkalibyśmy się w NC
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jadę Dublin - Holyhead prom Holyhead-Dover jazda Dover - Dunkerque prom Dunkerque - Świnoujście jazda Ja jestem jedynym kierowcą
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Jadę Dublin - Holyhead prom Holyhead-Dover jazda Dover - Dunkerque prom Dunkerque - Świnoujście jazda Ja jestem jedynym kierowcą waliłem dwa lata temu taką trasę-w większości ja prowadziłem-jeśli miałbym teraz jechać ponownie-to są dwie opcje-albo samolot i wynajęcie auta na dwa dni(co w związku ze Zlotem-ryzykowne w skutkach),lub płynac promem z NC do Amsterdamu-nie ma to jak przespać się w łóżeczku :gwizdanie: a rano wyjeżdżasz świeżutki,po prysznicu i wypoczęty-do mnie masz 460km,jadąc górą,przez Belfast,a potem z Amsterdamu do Jasińca masz lekko ponad 1000 km-przemyśl,tysiąc km mniej do jechania :gwizdanie: chyba ,że już masz bilety wykupione
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 No tak, ale czasowo baaaaaaardzo długo schodzi. Ja jak wracałem z Polski w zeszłym roku to Świnoujście - Dublin zrobiłem w 24h
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 No tak, ale czasowo baaaaaaardzo długo schodzi. Ja jak wracałem z Polski w zeszłym roku to Świnoujście - Dublin zrobiłem w 24h nie chcę Cie umoralniać,ale osobiście przekładam koncentrację i dobre samopoczucie za kółkiem nad czasem,który można zaoszczędzić kierując 24h non stop
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Rozważę jeszcze opcje Rosslare-Cherbourg, 18h płynie prom ale ogólnie dużo drożej wychodzi. Wracając w sumie przejechałem około 800km i potem się kimnełem godzine i potem dojechałem do promu, tam 2h pospałem, potem 600km i znowu 3h śpie. Zmęczony jakoś nie byłem
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ja na promie z Dover i z powrotem jakoś spać nie mogłem w tym szumie...-weź pod uwagę drogę powrotną,która nie będzie taka sama po Zlocie
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało :gwizdanie: no to nieźle same impry Na prom cie nie wpuszcza potem z tymi promilami gdzie robisz program ? Ja wybrał bym sie ale nie będzie z kim dwa razy sie wybieralem na LETNI raz do Pily ( brak wolnego ) i na slynne wybrzeze :gwizdanie: Moze teraz pojade solo
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Ale ja nie jadę przecież na sam zlot. Jadę na 2 tygodnie, po zlocie jeszcze będę ponad tydzień miał wypoczynku, potem wesele kuzynki i potem 2 dni po weselu i jadę. A poza tym, to będę wracał z BRD + FMiCem więc na pewno będzie się lepiej wracało :gwizdanie: no to nieźle same impry Na prom cie nie wpuszcza potem z tymi promilami gdzie robisz program ? Ja wybrał bym sie ale nie będzie z kim dwa razy sie wybieralem na LETNI raz do Pily ( brak wolnego ) i na slynne wybrzeze :gwizdanie: Moze teraz pojade solo Pojadę chyba do Rogala, jak już jeździć po Polsce to na całego, w Wawie jeszcze mnie nie było Przyjeżdżaj nie gadaj . Muszę zobaczyć jak Rogal będzie miał wolny termin, może przed zlotem dam radę wirusa wgrać to można się spotkać i pojechać razem na zlot
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 W Wawie mozna jezdzic nawet pod prad takze uwazaj na drodze :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 W Wawie mozna jezdzic nawet pod prad nie mozna , tylko w wielu przypadkach - trzeba
Młody_drog Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Sie śmiejcie ale ostatnio jak byłem w Polsce to z kościoła na lewy pas wyjechałem
domjenick Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Sie śmiejcie ale ostatnio jak byłem w Polsce to z kościoła na lewy pas wyjechałem ja to raz nawet spory kawałek przejechałem i jeszcze sie dziwiłem,czemu jakas X5 mi droge zajeżdża...
Rekomendowane odpowiedzi