Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] MTS na pokładzie ale czy nie powinno siąść niżej?? Foto

O ile obniżyć samochód??

1. 1. O ile obniżyć samochód??

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie doradźcie,

przyszedł czas na kupno nowych amorów, na dniach mam dostać fele - R17, ET35, 8 cali, wiec pomyślałem żeby obniżyć Audike, wszystko za jednym razem :> Auto - 1998r, 1.9 TDI Avant

Teraz tylko pytanie o ile obniżyć :mysli: Zastanawiam się nad 30/30 lub 40/40.

Zestaw 40/40 MTS'a jest za 750 PLN więc dobra cena i wiem, że dużo ludzi to już ma, więc zestaw sprawdzony ale w sumie trochę chyba za nisko będzie siedziała i będzie trzeba uważać.

Natomiast 30/30 to już musiałbym kompletować bo MTS nie ma takiego obniżenia dla 1.9 TDI, więc w sumie drożej wszystko wyjdzie ale za to chyba nie będę tak musiał uważać jak z 40/40.

Zawias odpada bo za mało kasiory mam a kilka innych rzeczy jeszcze muszę pokupować :wink4:

Foty jak wygląda obecna wysokość

http://imageshack.us/photo/my-images/801/dsc04819v.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/821/dsc04818on.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/171/dsc04817wc.jpg

Więc co wybrać :mysli:

Opublikowano

Ogólnie 40 mm to jest dużo na nasze warunki.. A zimą to jest dramat..

Opublikowano
  • Autor

Tego sie właśnie obawiam że gdzieś po drodze zahaczę miską olejowa i bedzie draka :facepalm:

Opublikowano

przod 40 tyl 30 jezeli wezmniesz sprezyny z takim samym obnizeniem to jest duza szansa ze tyl siadzie bardziej niz przod,auta grupy VAG tak juz maja ze nawet jak wyjda z fabryki to tyl siedzi nizej :thumbdown:

Opublikowano

bierz -40/40 będzie optymalnie

Opublikowano

30/30 i w miarę wygląda :slina: i miska bezpieczna :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Heh no to zapowiada się ciekawie, zdanie podzielone, jak narazie fifty/fifty :cool1:

Opublikowano

mam -80mm na 17" i jest gicior - polecam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

moskal -80 powiadasz :shocked: a jak się sprawa ma w zimie na takim zawieszeniu ??

Opublikowano

-35/-30 w zime raz sie tylko zawiesiłem to i Q nie pomogło :gwizdanie: felgi 15"

Jak nie mieszkasz gdzieś w polach czy górach to przezyjesz bez problemu na tej glebie, ja nawet osłon nie pogubiłem :naughty: z tym że przykręcone na -nascie śrub :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W mieście mieszkam, czasami wypad w góry się jakiś zaliczy :wink4:

Czyli 35 przód i 30 tył, aby w miare prosto stała... a mozesz zaproponowac jakies firmy ktore cos takiego klepią, domyslam się ze dwie różne bede musiał zapakować :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie jest z przodu eibach z tyłu betatec z tym że to wersja do Q, ale do ośki widziałem na alegro są zestawy -35 i -40

Opublikowano

U mnie kompromis... -35/-35 :cool1: no i faktycznie przód mógłby lekko niżej siąść.

Wiadomo, że zimą trzeba bardziej uważać, ale nie dramatyzujmy... da się jeździć ;) a auto przynajmniej jakoś wygląda.

Opublikowano

zalezy ile jezdzisz km i jakie masz drogi w okolicy,

ja jak bym juz mial zakladac, -40

Opublikowano

ja miałem -40 przód i -30 tył i felgi 16" w zimę nie było problemów nigdzie a mieszkam na wsi, gdzie daleko do miasta :wink4: za to latem w mieście na progach zwalniających w 5 osób trzeba było uważać, bo czasem szło zahaczyć :decayed: ale mimo wszystko nad tą niższą opcją bym myślał ale w innej konfiguracji :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to wstepnie wnioskuje że przód 35 lub 40 a tył 30, bo widze ze jednak to prawda z tymi "kozimi" przodami :wallbash:

rocznie jakoś z 20 tysiaków kręce , a jezdze po drogach normalnych jak to w polsce, raz dobra a zaraz dziurawa z koleinami i tak w koło macieju :wink4:

Opublikowano

moskal -80 powiadasz :shocked: a jak się sprawa ma w zimie na takim zawieszeniu ??

nie wiem jak w zime bo na wiosne dopiero gwint założyłem , ale pewnie bede musiał podnieść bo teraz tre o kazdy próg :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe prawie jak w F1 :tongue4:

Opublikowano

hehe prawie jak w F1 :tongue4:

76217522.jpg

89694769.jpg

29025898.jpg

Opublikowano
  • Autor

No no no fajna gleba, pewnie dobrze się smiga na czymś takim po dobrej drodze :>

Ale kurka ja musze wyżej :wink4: