Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Goły słupek potrzebuje bo znajomej ponoć klin na wale ojebało i niezłego syfu narobiło :gwizdanie: No chyba że to nie zecior bo to w Audi 80 a ona sama nie wie co to za silnik ma :decayed: Jutro zbadam sprawę i pewnie w weekend będzie zajęcie jak skołuje silnik :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Goły słupek potrzebuje bo znajomej ponoć klin na wale ojebało i niezłego syfu narobiło :gwizdanie: No chyba że to nie zecior bo to w Audi 80 a ona sama nie wie co to za silnik ma :decayed: Jutro zbadam sprawę i pewnie w weekend będzie zajęcie jak skołuje silnik :naughty:

swapik miał być w tym roku, ale póki co mam większy wydatek, i plany się pozmieniały :wink4:

Opublikowano

ja nie wiem czy kupić alu 17 cali potem jakąś skodę w gazie i dopiero swap czy zgarnąć alu po wszystkim i w odrazu 18 calach :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ja nie wiem czy kupić alu 17 cali potem jakąś skodę w gazie i dopiero swap czy zgarnąć alu po wszystkim i w odrazu 18 calach :mysli:

ja mam 90km, i turlam się na 18" i nie jest źle, demonem prędkości to auto nigdy nie było :wink4:

Opublikowano

do tego napewno nie założe 18 :decayed: po tylu przejściach to już ledwo jeździ :polew:

Mam ciśnienie na 17 bo znalazłem tanio, na miejscu a jeżdże jeszcze na zimówkach : :wink4:

Opublikowano
  • Autor

do tego napewno nie założe 18 :decayed: po tylu przejściach to już ledwo jeździ :polew:

Mam ciśnienie na 17 bo znalazłem tanio, na miejscu a jeżdże jeszcze na zimówkach : :wink4:

no ja też mam ciśnienie na 17 :naughty:, ale z zimowymi gumami :naughty:

Opublikowano

ja mam na zimę 16" i wystarczy :kox: i tak prawie się toczą na stali to nawet 16" z minimalną glebą się wyróżnia :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja mam na zimę 16" i wystarczy :kox: i tak prawie się toczą na stali to nawet 16" z minimalną glebą się wyróżnia :kox:

no ja sie pomału rozglądam za jakimś alu na zimówce, 16", albo 17" zależy co się trafi :wink4:

Opublikowano

16 Ci raczej wystarcza ori audi :good:

Opublikowano
  • Autor

16 Ci raczej wystarcza ori audi :good:

ale na 17" bedzie wyżej :wink4:, ori zawias 1BE, już czeka na zimę :naughty:

Opublikowano

a po co wyżej? :decayed: chcesz się w rolnika pobawić i kozę hodować? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a po co wyżej? :decayed: chcesz się w rolnika pobawić i kozę hodować? :decayed:

na zimę by pasowało mieć troszkę komfortu, chociaż przód i tak bedzie stał -40mm :decayed:,a tył -20mm :gwizdanie:

Opublikowano

w sumie i racja ale na zime 17 toczyc hardcore :kox::decayed: 1BE :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

w sumie i racja ale na zime 17 toczyc hardcore :kox::decayed: 1BE :rolleyes:

damy radę :evil:, za***iście mi sie widzą te od Krychy 16", ale póki co inne wydatki na głowie :wink4:

Opublikowano

ja miałem gwint na przodzie do połowy skręcony bo tył mi się nie podniósł na tyle i było jak w bajce z komfortem :naughty: dwa razy tylko się zawiesiłem jak pierwszy śnieg mnie zaskoczył i próbowałem do roboty dojechać :gwizdanie: Tak to nie narzekałem :wink4:

Opublikowano

oj tak sam bym je łyknął :rolleyes: szukałem ich kiedyś na allegro i cięzko dostepne ale sa meeega :slina::kox:[br]Dopisany: 10 Maj 2011, 21:12_________________________________________________slepy 200 :notworthy:

Opublikowano

200 stron a auto prawie seryjne :polew::decayed:

Opublikowano

ee tam coś tam zawsze troche przymodził :decayed: a to śrubkę dokręcił a to olej zmienił :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja miałem gwint na przodzie do połowy skręcony bo tył mi się nie podniósł na tyle i było jak w bajce z komfortem :naughty: dwa razy tylko się zawiesiłem jak pierwszy śnieg mnie zaskoczył i próbowałem do roboty dojechać :gwizdanie: Tak to nie narzekałem :wink4:

ja też przelatałem, zimę, na gwincie, ale wole dać sobie trochę luksusu, na zimę :wink4:, i nie przejmować się o każdy próg :wink4:

200 stron a auto prawie seryjne :polew::decayed:

jak to prawie, pełna seria :polew:

Opublikowano

a fakt nie zauważyłem :decayed: