Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co to??

Kopytko :D

slepy mam chyba to o co ci chodzi do telefonu..... to ma być zamontowane na dole kolo lewarka od biegów tak ? :mysli:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

musiał bym foto zobaczyć jak jest to zmontowane bo mnie wyobraźnia nie puszcza :tongue4:

Opublikowano

sory ze tak poźno ale wyleciało mi z głowy.

nie jest w najlepszym stanie wiec jesli o to chodzi, napisz ile mozesz dac i wysle ci przy okazji :wink4:

dsc00051v.jpg

ja mam taki bajer :wink4: jest to fabryczny stelaz pod zestaw głośnomówiący :wink4: zamontowany był do konsoli od strony pasażera przy lewarku biegów :wink4:

Opublikowano
  • Autor

sory ze tak poźno ale wyleciało mi z głowy.

nie jest w najlepszym stanie wiec jesli o to chodzi, napisz ile mozesz dac i wysle ci przy okazji :wink4:

dsc00051v.jpg

dasz radę mi ogarnąć zdjęcia z różnych stron :rolleyes:

Opublikowano

chodzi ci o to zeby zobaczyc stan tego ?

jutro po południu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

chodzi ci o to zeby zobaczyc stan tego ?

jutro po południu :wink4:

tak, tak :wink4:, ok spoko nie spieszy mi sie z tym tak bardzo, konsole i tak mam pod klimatronik, także póki tego nie dorezam nie bede jej dokładał :wink4:

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/u/duffy14/album/950281

fotograf ze mnie zaden ale widać chyba ze stan nie najciekawszy :confused4: w sumie to zastanawiam się czy by nie zabrać tego do pracy i spróbować wymienić skóre ..... daj znac czy ci w takim stanie pasuje a jak nie to go spróbujemy troche poprawic, najwyzej pójdzie w śmieci :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczyść się ziom bo przytkało i nie mogę PW wysłac :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Przeczyść się ziom bo przytkało i nie mogę PW wysłac :decayed:

oko[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 23:33_________________________________________________jush :decayed:

Opublikowano

kopytko wyslane w środę, niestety bez babla bo zapomnialem a nie chcialem juz dlużej zwlekać :P

Opublikowano
  • Autor

kopytko wyslane w środę, niestety bez babla bo zapomnialem a nie chcialem juz dlużej zwlekać :P

jest już u mnie :wink4:, tylko ono chyba wyzej idzie niż mam tą dziurę :polew:, ale chaj podstawka pod Navi bedzie :decayed:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 20:26_________________________________________________ :>

2din.jpg

Opublikowano

Od brata wykręciłeś :mysli: Tą ramke to gdzie Ty chcesz włozyć :mysli:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 12:42_________________________________________________i FUNK jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Od brata wykręciłeś :mysli: Tą ramke to gdzie Ty chcesz włozyć :mysli:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 12:42_________________________________________________i FUNK jest :decayed:

zrobiłem podmiankę z młodym, on i tak nie ma w planach zakładać nic pod 2 din, a miał włożone 2 radia zwykłe i wyglądały mocno z dooopy, teraz ma konsolkę 1 din, i do niej potrzebuje tą ramkę, a ja powoli zbieram resztę gratów :wink4:

Opublikowano

A tu u Ciebie zagosci jakieś murzyńskie radio :mysli::evil: :evil: jak cos to mam tą jednolita ramke(docinana) i te dedykowane przykręcane :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A tu u Ciebie zagosci jakieś murzyńskie radio :mysli::evil: :evil: jak cos to mam tą jednolita ramke(docinana) i te dedykowane przykręcane :wink4:

cały czas myślę o symphony bo mi sie taki stockowy środek za***iście podoba :wink4:, nie spędzam dużo czasu w aucie także nie potrzebuje jakiegoś spasionego radyjka :wink4:, a co do ramki wyślij którą Ci pasuje mi to w sumie obojętne,bo teraz przy nie org radyjku jest dziura wkoło :confused4:

Opublikowano
:good:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rameczka doszła :good:

Opublikowano

Rameczka doszła :good:

:)
Opublikowano

Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie:

Opublikowano

Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie:

latwo, schemat wydaje sie poyebany :polew: ale jest prosty jak ruchanie :kox:

kostki szrot, te pod fotelami jak i te do przelacznikow idzie dosztukowac z innych czesci wiazki w a4 :good: