Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy czas :grin::decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Nadkola ogarniete, przód dał po piz*zie, ale to sie ogarnie, na tyle zyskane dobre 8mm na strone bez uszkodzeń lakieru:banan:, teraz musze dolożyć dystans bo sie kolo chowa:grin:, na tyle już gwint,ale zejdzie jeszcze z centa albo lepiej w dół, ale to zobaczę jak przód wrzucę, jutro ogarne przód, i w przyszłym tygodniu biorę sie za wyprowadzenie tych przednich błotników:wink:Sezon1.jpg

Opublikowano
Nadkola ogarniete, przód dał po piz*zie, ale to sie ogarnie, na tyle zyskane dobre 8mm na strone bez uszkodzeń lakieru:banan:, teraz musze dolożyć dystans bo sie kolo chowa:grin:, na tyle już gwint,ale zejdzie jeszcze z centa albo lepiej w dół, ale to zobaczę jak przód wrzucę, jutro ogarne przód, i w przyszłym tygodniu biorę sie za wyprowadzenie tych przednich błotników:wink:http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/Sezon1.jpg

jak siądze będzie grubo, 8mm to na konkrecie, muszę pomyśleć o rolowaniu :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Nadkola ogarniete, przód dał po piz*zie, ale to sie ogarnie, na tyle zyskane dobre 8mm na strone bez uszkodzeń lakieru:banan:, teraz musze dolożyć dystans bo sie kolo chowa:grin:, na tyle już gwint,ale zejdzie jeszcze z centa albo lepiej w dół, ale to zobaczę jak przód wrzucę, jutro ogarne przód, i w przyszłym tygodniu biorę sie za wyprowadzenie tych przednich błotników:wink:http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/Sezon1.jpg

jak siądze będzie grubo, 8mm to na konkrecie, muszę pomyśleć o rolowaniu :naughty:

ta blacha co jest pionowo nad kołem wyszła na zewnątrz, i zrobiło sie wiecej miejsca:wink:

Opublikowano

ta blacha co jest pionowo nad kołem wyszła na zewnątrz, i zrobiło sie wiecej miejsca:wink:

ustrzel jakiś pikczers :kox:

Opublikowano
  • Autor

takie foto

Sezon2.jpg

Opublikowano
  • Autor

tyl udało sie ogarnąc bez pęknieć, przód bede klepał i malował:wink:

Opublikowano
szefuniu poka mnie to z bliska ten tyl na szybkosci razdwaczszy :naughty:
Opublikowano
  • Autor
szefuniu poka mnie to z bliska ten tyl na szybkosci razdwaczszy :naughty:

nie mam wiecej fot bo skończyłem działać o 21:decayed:, i ciemno juz jutro coś pstryknę, jest tam tylko jeden odprysk, ale to juz było przed maszynka:wink:, jak jest zdrowy korpus i lakier, to można sporo zyskać, ogrzewac i rolować:naughty:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

masz tylko to foto co powyzej:wink:

Opublikowano

kiedy można do Ciebie podjechać aby to zobaczyć ? Powiedz mi co z nadkolami bo raczej masz teraz dziury :/

Opublikowano
  • Autor
jednak rezasz RS body? :decayed: 8mm zyskać to mega dużo :shock3:

no tak wyszło że musze dystans 5mm na tył wpakowac:grin:

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

kiedy można do Ciebie podjechać aby to zobaczyć ? Powiedz mi co z nadkolami bo raczej masz teraz dziury :/

kiedy Ci pasuje, wieczorami jestem w domu, nadkola z przodu jeszcze nie zakładałem ale napewno bedzie brakowac, tylnie i tak miałem wytarte po ostatnim sezonie:wink:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ----------

tak jest, 61cm, pojeździmy zobaczymy ale raczej pójdzie jeszcze w dół:wink:

Sezon3.jpg

Sezon4.jpg

Sezon5.jpg

Sezon6.jpg

Opublikowano

Widzę sprzęt w garażu stoi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

brata CBRa, ja póki co zbieram pieniądz na swoja zabawkę:wink:

Opublikowano
brata CBRa, ja póki co zbieram pieniądz na swoja zabawkę:wink:

zimą sprzedałem swoją CBR 600 RR :cry:

Opublikowano

slepy, dobra zmiana koła :wink: konkretniej się teraz prezentuje :naughty:

Opublikowano

koło fajne, ale czy był potrzebny ten zabieg z nadkolami? dziwnie to teraz wygląda....