Damian Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Slepy majac lmy w rekach jakie masz wrazenie jesli chodzi o wykonanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 będą czerwone dekielki bbs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 będą czerwone dekielki bbs? Beda:D, jeszcze myślę i czerwonych nakładach ma śruby ,ale nie wiem czy nie będzie już za dużo;) ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Slepy majac lmy w rekach jakie masz wrazenie jesli chodzi o wykonanie? Felga jak felga, zobaczymy jak zacznę jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 masz już te dekle? ori czy jakieś repliki będziesz szukał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 masz już te dekle? ori czy jakieś repliki będziesz szukał ? Wezmę chyba te naklejki z allegro narazie , bo już krucho z kasą, a kiedyś może się dokupi ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzan Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Poniszczyły mnie te felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 jak chcesz naklejki to wyślę ci za free, napisz mi tylko jakiej średnicy masz dekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 jak chcesz naklejki to wyślę ci za free, napisz mi tylko jakiej średnicy masz dekle 64,ale masz te ze złotym napisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 to nie, ja mam 70 zwykłe naklejki czerwono-białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 moge dac Ci namiery na kolesia od ktorego bralem te swoje dekle, ma pare aukcji na allegro... no ale tak czy siak koszt 4szt to ok 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 a zrobi kolorowe? daj jakiegoś linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 no wlasnie ostatnoi widzialem na fb ze chwalil sie kolorowymi... zaras tu cos podrzuce ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- *Zaślepki dekielki do alu felg - dowolne logo* (4041898366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na dole jest link do fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 ja bede brał te DEKIELKI NAKLEJKI KAPSLE DO FELG 64MM BBS RS (4059382794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 będą czerwone dekielki bbs? u mnie juz sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 będą czerwone dekielki bbs? u mnie juz sa poka które brałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 będą czerwone dekielki bbs? u mnie juz sa poka które brałeś? te co wrzuciles, znaczy mialem je dodatkowo z kolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No Paweł, grubo grubo lecisz... Czerwone dekielki to jest wiśienka na torcie przy tych felgach, inne nie maja prawa bytu. Może jak już sie uzbroimy każdy w letnie koło, to weźmiemy Tomka, Maćka z aparatem i pokażemy światu nasze A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 rozumiem że to oczywista oczywistość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 rozumiem że to oczywista oczywistość?http://farm8.staticflickr.com/7316/13088211345_317f5d0cab_b.jpg już leżą na połce od tygodnia:kox:, wszystko ma być tip top:wink:, miały być dzisiaj tuningi , wymieniliśmy wtryski, podmieniliśmy kompa, i d*pa, u niego chodzi jak szatan, u mnie seria:facepalm:, i teraz pytanie co to moze być, zapchany kolektor? egr daje w dupe? ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- No Paweł, grubo grubo lecisz...Czerwone dekielki to jest wiśienka na torcie przy tych felgach, inne nie maja prawa bytu. Może jak już sie uzbroimy każdy w letnie koło, to weźmiemy Tomka, Maćka z aparatem i pokażemy światu nasze A4 jestem, jak najbardziej za, mam nadzieje wyjechać połową kwietnia, bo mi się lakiernik troszkę obsunął z terminem:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi