Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koło :slina: :slina:

Ale odpowietrznika nie musiałeś malować :decayed:

Ja odpuściłem wykręcanie kolektora jak wywalałem kata w 1z, teraz żałuję bo syf taki sam jak nie gorszy :facepalm:

weź to panie załóż, a nie nas trzymasz w niepewności :facepalm:

+1

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Koło :slina: :slina:

Ale odpowietrznika nie musiałeś malować :decayed:

Ja odpuściłem wykręcanie kolektora jak wywalałem kata w 1z, teraz żałuję bo syf taki sam jak nie gorszy :facepalm:

weź to panie załóż, a nie nas trzymasz w niepewności :facepalm:

+1

Zamalowalem tylko tą gumowa nakladke;)

Kolektor najbardziej jest zawalony na tym zagięcia u góry, no i kanały w bloku też muszę wyczyścić bo mają połowę srednicy:what:

Opublikowano

Niespodzianka by było gdybys miał czysty :D Zakladaj te koła a nie jakieś kolektory ściągasz :P

Opublikowano
Niespodzianka by było gdybys miał czysty :D Zakladaj te koła a nie jakieś kolektory ściągasz :P

:thumbup1::whistling:

Opublikowano

Ślepy, ale przy myciu tych kół to się umęczysz :grin: Wczoraj myłem :grin: A w nocy padało :facepalm: I akurat auto stało pod chmurką :facepalm:

Opublikowano

skrzynke wyczysc :facepalm:

Opublikowano

Slepy dużo roboty ze zdjęciem kolektorów? Bo mnie też to czeka. Zaślepiłem EGR i się przeraziłem ilością nagaru w kolektorze dolotowym :shock3: Rozumiem że najpierw trzeba turbo zrzucić żeby się do nich dobrać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Slepy dużo roboty ze zdjęciem kolektorów? Bo mnie też to czeka. Zaślepiłem EGR i się przeraziłem ilością nagaru w kolektorze dolotowym :shock3: Rozumiem że najpierw trzeba turbo zrzucić żeby się do nich dobrać

Ja zrzuciłem wylotowy razem z turbo, dolotowy da radę wykręcić bez zrzucenia turbo, tylko trzeba imbusa z długą przedłużka, u mnie z jedna śruba były jaja, bo niechciala puścić, i dlatego zrzuciłem wylotowy, ale jego nie trzeka czyścić, przynajmniej u mnie.

---------- Post dopisany 04-04-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2014 at 12:42 ----------

Up, silnik złożony, kolektor wyczyszczony, Egr zaślepiony, i idzie znacznie lepiej, jutro przełożę jeszcze kompa 16bit, po sofcie i zobaczymy czy się coś polepszy, jutro dopasowywuję progi z s4, w środę auto leci do lakiernika:wink:

Opublikowano

powodzenia z progami :decayed:

Opublikowano
  • Autor
powodzenia z progami :decayed:

mówisz że aż tak ciężko?:whistling:

Opublikowano

niem jak masz te ori tylne mocowania to idzie to ladnie

Opublikowano
  • Autor

Panowie, a jakby tak założyć próg na listwe czarną? od zewnątrz nic nie widać, a po otwarciu drzwi jest taki szkopuł że ten zewnętrzny próg dochodzi do tej srebrnej listwy prawie:whistling:

Opublikowano

wydaje mi sie ze bedzie ujnia...

Opublikowano
  • Autor
wydaje mi sie ze bedzie ujnia...

:whistling:

DSC_8712.jpg

Chyba zostanie tak:whistling:

DSC_8717.jpg

Jak progi pójdą w zieleń to raczej nie bedzie sie rzucać w oczy, jeszcze tą czarną listwę potraktuje jakimś smarowidłem i powinno być oki:decayed:

Opublikowano

Pacz battalion

Opublikowano
  • Autor
Pacz battalion

opaczałem już:grin:

Opublikowano

ty masz nakladki z eski i kombinujesz? cisnij je tez w kolor i tyle....

Opublikowano
  • Autor
ty masz nakladki z eski i kombinujesz? cisnij je tez w kolor i tyle....

no właśnie nie wiem czy to mi sie nie porysuje zaraz:kwasny:, ale przemyślę temat, bo mogłoby to wyjść nie głupio:wink:

Błotniki z przodu miałem wypchane, i prawie na zero wyszła ta dziura z przodu, delikatnie tylko musze podkleić i bedzie git, z tylem też nie powinno być problemu:wink:

Opublikowano

I co wyciales ta listwe progowa pod próg? Bo nie widze na telefonie za bardzo, jak zostawisz spadek to tam non stop bedzie woda stala, u mnie po myjce z zlicowana listwa progowa potrafi woda stac, to tutaj bedzie juz totalnie zostawac

Opublikowano
  • Autor
I co wyciales ta listwe progowa pod próg? Bo nie widze na telefonie za bardzo, jak zostawisz spadek to tam non stop bedzie woda stala, u mnie po myjce z zlicowana listwa progowa potrafi woda stac, to tutaj bedzie juz totalnie zostawac

dzisiaj robiłem przymiarkę tylko, w poniedziałek bede to ogarniał, musze pozaślepiać te braki przy błotniku z przodu i tyłu:wink:, chyba zrobię tak jak mówił Przemek, i prysnę te listwy w kolor budy i bedzie po problemie:wink:, no na tą rynne co się tam robi właśnie zwróciłem uwagę, że tam bedzie woda stać:wink: