Opublikowano 9 Maja 201412 l Autor Nie mam pojęcia:wink: Tak czy siak, dzięki za link, bede obserwował
Opublikowano 9 Maja 201412 l ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Masz może foto jak wyglada lampa z srebrnym odbłyśnikiem i czarnym środkiem? i na odwrót?
Opublikowano 9 Maja 201412 l Autor ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Masz może foto jak wyglada lampa z srebrnym odbłyśnikiem i czarnym środkiem? i na odwrót? ja bede chciał zrobić takie... odwrotnej opcji nie widziałem jeszcze:wink:
Opublikowano 9 Maja 201412 l A ja mysle odwrotnie akurat:decayed: Juz nawet odbłyśniki mam nowe:grin:
Opublikowano 10 Maja 201412 l Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -)
Opublikowano 10 Maja 201412 l Autor Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused:
Opublikowano 10 Maja 201412 l za czasów gdy mialem jeszcze biala:wink: same ramki na czarno + wkladki al'a US ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- moim zdaniem maluj sama ramke:wink: zakladalem te lampy tez do zielonej Audi i jest idealnie niestety nie mam zdjec,cale lampy na czarno beda za ciemne:wink:
Opublikowano 10 Maja 201412 l Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308
Opublikowano 10 Maja 201412 l Autor Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308 No I takie będę chciał zrobic;)
Opublikowano 10 Maja 201412 l Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308 No I takie będę chciał zrobic;) :thumbup1:
Opublikowano 10 Maja 201412 l mysle ze tak u mnie tez rok z kawalkiem musiala przelezec... a u mnie leżała aż zwatpilem i pogonilem dalej
Opublikowano 10 Maja 201412 l hehe, u mnie już z 3msc zestaw do montażu leży Ale widzę że tak musi być
Opublikowano 11 Maja 201412 l ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1: chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling:
Opublikowano 11 Maja 201412 l Autor ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1:chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling: Wpadna czarne ramki lamp i zobaczymy jak bedzie:wink:, ale raczej zostanie ciorny:decayed:
Opublikowano 11 Maja 201412 l ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1:chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling: Wpadna czarne ramki lamp i zobaczymy jak bedzie:wink:, ale raczej zostanie ciorny:decayed: Czarny znaczek daje agresora Czekam na reszte zdjec
Opublikowano 11 Maja 201412 l Autor wysylaj na cultstyle ryju! ogarnę resztę fotek i może spróbuje jeszcze raz:wink:
Opublikowano 11 Maja 201412 l Mała zapowiedźhttp://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_9326.jpg chorwacja panie