Opublikowano 9 Lutego 201610 l Autor Ładnie idziesz z tematem A podstopnice znalazłeś? Chyba w tt były. Jak coś znajdziesz to daj znać bo też szukam kupiłem z Bory ale ma inny kształt, i cały czas myślę czy coś z nią kombinować, czy poszukać jakiejś pasującej
Opublikowano 10 Lutego 201610 l http://allegro.pl/audi-a4-b5-hokej-spojler-dokladka-zderzaka-kamei-i5361897616.html tu jest kamei
Opublikowano 12 Lutego 201610 l I co tam Paweł porabiasz przy B5? No autko masz prze kozak...i focisze tez wychodzą Ci bogate Edytowane 12 Lutego 201610 l przez Zemis
Opublikowano 28 Lutego 201610 l Autor I co tam Paweł porabiasz przy B5? No autko masz prze kozak...i focisze tez wychodzą Ci bogate póki co to graty zbieram , a kiedyś się to wszystko poskłada Coś z tego będzie, klimatronik I górna listwa doszlifowana do radia, dorobione boczki, zostało tylko wzmocnić całość od tylu, delikatnie przyszpachlowac front i prysnac w czarny mat Zaczynam też szukać grantów pod swap tylnego hamulca, prawdopodobnie wpadnie 280/22, ale to jeszcze wyjdzie w praniu póki co udało się wyrwać tylne piasty z a6c4, w dobrej kasie, teraz dorwać zaciski i jarzma Edytowane 28 Lutego 201610 l przez slepy
Opublikowano 5 Marca 201610 l Autor Ramka gotowa na dniach wpada z całą konsolą do auta, i bierzemy się za następne mody Edytowane 5 Marca 201610 l przez slepy
Opublikowano 5 Marca 201610 l wleciało RNS-E , kupione przejściówki i działa , muszę ogarną tylko przedni panel bo jak widać nie pasuje p&p, ale do wiosny powinno być wszystko ogarnięte, potem tylko licznik poliftowy na CANie, i bedzie można to ze sobą wszystko połączyć, chciałbym też ruszyć MF w kierzę z TTRS, zobaczymy czy się uda działał działaj. z multi. ja tez powoli przymierzam się do tematu tylko czasu mało na swoje ostatnio.
Opublikowano 5 Marca 201610 l Autor wleciało RNS-E , kupione przejściówki i działa , muszę ogarną tylko przedni panel bo jak widać nie pasuje p&p, ale do wiosny powinno być wszystko ogarnięte, potem tylko licznik poliftowy na CANie, i bedzie można to ze sobą wszystko połączyć, chciałbym też ruszyć MF w kierzę z TTRS, zobaczymy czy się uda działał działaj. z multi. ja tez powoli przymierzam się do tematu tylko czasu mało na swoje ostatnio. No ja właśnie też kiepsko czasowy jestem, ponad miesiąc się zbierałem żeby ten panel wyrezać , ale będę myślał o tym, bo jak jest to szkoda nie wykorzystać
Opublikowano 11 Marca 201610 l Autor Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-)Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy
Opublikowano 12 Marca 201610 l Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-) Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy czaje, bardziej mi chodziło o wygląd niż ich używanie chodź 2 kubki w tunelu jak znalazł się spisują
Opublikowano 12 Marca 201610 l Autor Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-) Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy czaje, bardziej mi chodziło o wygląd niż ich używanie chodź 2 kubki w tunelu jak znalazł się spisują mi się bardziej widzi w ori konfiguracji no i FUNK robi robotę