slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 wez go wywal po co Ci on jak i tak bedzie klima , ciągle żyję nadzieją że ktoś go kupi
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 , ciągle żyję nadzieją że ktoś go kupi Wyjmij z niego większość ciekawych rzeczy, wsadź za kółko kogoś kogo nie lubisz, wcześniej wykup AC i na pełnej pi$dzie zawiń na drzewie :gwizdanie: Jeszcze na plus wyjdziesz ze sprzedażą gratów
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 , ciągle żyję nadzieją że ktoś go kupi Wyjmij z niego większość ciekawych rzeczy, wsadź za kółko kogoś kogo nie lubisz, wcześniej wykup AC i na pełnej pi$dzie zawiń na drzewie :gwizdanie: Jeszcze na plus wyjdziesz ze sprzedażą gratów to też jest myśl , albo trzeba się komuś podstawić, to sie obejdzie bez AC
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 to też jest myśl , albo trzeba się komuś podstawić, to sie obejdzie bez AC tylko wyjmij lampki poliftowe, bo sprzedadzą się na bank
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 to też jest myśl , albo trzeba się komuś podstawić, to sie obejdzie bez AC tylko wyjmij lampki poliftowe, bo sprzedadzą się na bank , a o które Ci chodzi,
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 , a o które Ci chodzi, wsio poduchy też wyjmij, bo szkoda żeby wystrzeliły tez się na nie klient znajdzie :gwizdanie: Ogólnie wyjmij wsio co się da... Aaaalboooo rozbieraj go już powoli jedź na szrot po zniszczone elementy auta tak żeby wyszło ileś tam % kwoty do szkody całkowitej załóż na auto, z kolegą umów się że spiszecie oświadczenie odpalisz mu kasę za to że straci 10% zniżki na kolejny rok a może i dwa, może ustal to z kimś kto ma tylko ciągnik rolniczy żeby zbyt wiele nie stracił A przecież szkody spore taki ciągnik robi teoretycznie na papierze Tylko nie wiem jak to jest w przypadku ciągnika, czy z jego oc idzie Przemyśl temat, ludzie tak robią... ale niektórym nie wychodzi. Trzeba dobrze przemyśleć. Ja nigdy tak nie działałem i na tą chwilę nie planuję Ale może to jedyny sposób żeby "sprzedać" :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeszcze gril od rs oraz wyjmij maskę, zderzak i silnik bo też się sprzedadzą
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 , a o które Ci chodzi, wsio poduchy też wyjmij, bo szkoda żeby wystrzeliły tez się na nie klient znajdzie :gwizdanie: Ogólnie wyjmij wsio co się da... Aaaalboooo rozbieraj go już powoli jedź na szrot po zniszczone elementy auta tak żeby wyszło ileś tam % kwoty do szkody całkowitej załóż na auto, z kolegą umów się że spiszecie oświadczenie odpalisz mu kasę za to że straci 10% zniżki na kolejny rok a może i dwa, może ustal to z kimś kto ma tylko ciągnik rolniczy żeby zbyt wiele nie stracił A przecież szkody spore taki ciągnik robi teoretycznie na papierze Tylko nie wiem jak to jest w przypadku ciągnika, czy z jego oc idzie Przemyśl temat, ludzie tak robią... ale niektórym nie wychodzi. Trzeba dobrze przemyśleć. Ja nigdy tak nie działałem i na tą chwilę nie planuję Ale może to jedyny sposób żeby "sprzedać" :gwizdanie: ja bym ci nobla za to dał [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:03_________________________________________________ jeszcze gril od rs oraz wyjmij maskę, zderzak i silnik bo też się sprzedadzą rozbierz cale auto i zostaw sama zapalniczke pokazesz ze tylko tyle ci po aucie zostalo szkoda calkowita,kasa jest i jedziesz z modami
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja bym ci nobla za to dał życie... A tak serio mi by było szkoda rozjeb@ć autko
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja bym ci nobla za to dał życie... A tak serio mi by było szkoda rozjeb@ć autko marnujesz swoj talent szkoda auta szkoda
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja bym ci nobla za to dał życie... A tak serio mi by było szkoda rozjeb@ć autko Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi, ale nie mógłbym chyba roztrzaskać tego mojego strucla
michu93 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 serducho by pękło, wkładać tyle miłości w auto i je specjalnie ro***bać
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 marnujesz swoj talent Pracowałem w ubezpieczeniach jakiś rok Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi oj żebyście widzieli niektóre historie zdarzeń... przeczytałem tego trochę :gwizdanie: Jakie to ludzie mieli wypadki, jak to sąsiad na parkingu tak parkował, że z ich samochodu prawie nic nie zostało :gwizdanie: Ale i tak nic nie przebije ojca który kupił córce mesia S klasy tego poprzedniego za 60-70 tysi, dal jej w prezencie ślubnym, dziewczyna 18 lat, i samochód zarejestrowany tylko na nią, ubezpieczenie tylko na nią, jej pierwsze ubezpieczenie, prawko kilka miesięcy... oczywiście pelny pakiet ubezpieczeń OC AC itp. itd. Roczne ubezpieczenie prawie równe wartości auta No dobra trochę mniej, bo 48 tys. zł za rok Ale rozłożone na 4 raty zapłacona tylko pierwsza :gwizdanie: I córeczka chyba straciła mesia :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 marnujesz swoj talent Pracowałem w ubezpieczeniach jakiś rok Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi oj żebyście widzieli niektóre historie zdarzeń... przeczytałem tego trochę :gwizdanie: Jakie to ludzie mieli wypadki, jak to sąsiad na parkingu tak parkował, że z ich samochodu prawie nic nie zostało :gwizdanie: Ale i tak nic nie przebije ojca który kupił córce mesia S klasy tego poprzedniego za 60-70 tysi, dal jej w prezencie ślubnym, dziewczyna 18 lat, i samochód zarejestrowany tylko na nią, ubezpieczenie tylko na nią, jej pierwsze ubezpieczenie, prawko kilka miesięcy... oczywiście pelny pakiet ubezpieczeń OC AC itp. itd. Roczne ubezpieczenie prawie równe wartości auta No dobra trochę mniej, bo 48 tys. zł za rok Ale rozbite na 4 raty zapłacona tylko pierwsza :gwizdanie: I córeczka chyba straciła mesia :gwizdanie: sa ludzie i parapety
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 sa ludzie i parapety ja bym nie chciał takie prezentu
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 sa ludzie i parapety ja bym nie chciał takie prezentu ja tez nie [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:30_________________________________________________lampka już u mnie myślałem że bedzie ciemniejsza, a jest szara :gwizdanie:, narazie zostaje ale bede szukał czarnej Wiązka już polutowana, jutro odbieram fotel i wkładam wszystko do auta Póki co zainteresowania na auto brak, także rezam dalej
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 robiłes foto relancje krok po kroku
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czemu lampki nie szukales z diodami czerwonymi?
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 robiłes foto relancje krok po kroku lutowania wiązki? nie? mam schemat i jechałem wg schematu czemu lampki nie szukales z diodami czerwonymi? ta się trafiła za 25zł z przesyłką , miesjce od spodu na diody jest to się może doreza, choć zastanawiam się czy jej nie wystawić na allegro i szukać czarnej na diodach
wojciu0308 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no no slepy a u mnie jak narazie czekam na galke od polifciaka no i co do modow w audi sie przeliczylem trafilo sie takie tam BMW E30 325 2,7eta w coupe
Rekomendowane odpowiedzi