slepy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mrogal mogłeś odrazu skrętne Bixy wyrezac mało miejsca właśnie w chooj to miejsca zajmuje , a 14,5cm nie wlezie? te 13,5 to chyba na styk są nie
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 z zarnikami kupujesz? nie żarniki wlecą nówki
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil Myśle, że na waszym kolorze czarne nie będzie dobrze wyglądać
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil Myśle, że na waszym kolorze czarne nie będzie dobrze wyglądać tez mi sie tak wlasnie wydaje
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil Myśle, że na waszym kolorze czarne nie będzie dobrze wyglądać tez mi sie tak wlasnie wydaje Zawsze możesz zrobić VT
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil Myśle, że na waszym kolorze czarne nie będzie dobrze wyglądać tez mi sie tak wlasnie wydaje Zawsze możesz zrobić VT zrobie jak bede w domu [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 11:14_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179824.0 sprężarka klimy... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179827.0 przewody....
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Rezaj rezaj klyme, bo odwilż się zaczęła, wakacje tuż tuż
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to gites rezaj rezaj ja bede nstepny malujesz na czarno bo ja bym chrom zostawil zostają w chromie
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Rezaj rezaj klyme, bo odwilż się zaczęła, wakacje tuż tuż na wszystko przyjdzie czas, narazie nie mam na to ciśnienia i prawidlowo też tak myślę, jakoś mi się nie widzą czarne do mojego koloru, a pozatym dużo już na forum tych czarnych lamp , może skuszę się na taką folie jak Ty masz, ale to się zobaczy później slepy słuchaj Seby widziałem ogłoszenie, ale narazie nie mam kasy na zderzaki, pozatym muszą się trafić w bardzo dobrej kasie żebym zmieniał ico zostawiasz fure ja chyba tez póki co nie ma chętnego, i póki co zostaje [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 17:50_________________________________________________Troszkę porezałem jak lepiej :gwizdanie:
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Fanem przyciemniania lamp nie jestem (oprócz srebrnych aut) więc bardziej podoba mi się wersja nr 2.
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Fanem przyciemniania lamp nie jestem (oprócz srebrnych aut) więc bardziej podoba mi się wersja nr 2. też właśnie jestem za tą opcją ale ta ciemna z obrysówką troszkę mi namieszała
tymonA4 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 slepy ty masz zaslepki spryskow czy ori
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 slepy ty masz zaslepki spryskow czy ori mam założone spryski od Octavi 2
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Fanem przyciemniania lamp nie jestem (oprócz srebrnych aut) więc bardziej podoba mi się wersja nr 2. też właśnie jestem za tą opcją ale ta ciemna z obrysówką troszkę mi namieszała mi tez :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi