seba1-2 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 powiem ci tak nie miałem climy a teraz mam i nie ma porównania, w lecie udręka bez niej, szczególnie jak jeździsz po mieście a raczej stoisz w korkach
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 no nie pitol skad zes wyrwal sloneczniki pod homelink kurna ostatnio tez szukalem juz nawet z passata i golga IV ale bida.. niewidomy ma homelinka w tunelu, w panelu sterowania navi kurna ja z chęcią bym przytulil slonecznik z homelink-iem
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 powiem ci tak nie miałem climy a teraz mam i nie ma porównania, w lecie udręka bez niej, szczególnie jak jeździsz po mieście a raczej stoisz w korkach pomożesz w razie W no nie pitol skad zes wyrwal sloneczniki pod homelink kurna ostatnio tez szukalem juz nawet z passata i golga IV ale bida.. niewidomy ma homelinka w tunelu, w panelu sterowania navi kurna ja z chęcią bym przytulil slonecznik z homelink-iem też bym takiego przygarnął najlepiej czarnego
Olaf Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 lol tak dawno mnie tu nie bylo ze widze ASO jak nic w tym temacie slepy zloz cv powinni ci przyjac ;p bedziesz glownym monterem od climatronika
slepy Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 lol tak dawno mnie tu nie bylo ze widze ASO jak nic w tym temacie slepy zloz cv powinni ci przyjac ;p bedziesz glownym monterem od climatronika tak dobrze nie ma , a pozatym nowy rok niedługo i niewiem czy nie nowe plany
slimaczek89rz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 co to jest ten homelink? sam myślę nad coming/living home ale to dopiero jak mi dojdzie pilot do centralki
slepy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 co to jest ten homelink? sam myślę nad coming/living home ale to dopiero jak mi dojdzie pilot do centralki Homelink, to sterowanie bramą wjazdową/garażową [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 18:34_________________________________________________przymusiłem sie na koniec 2011r. i jest tak :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 to żeś pokazał felgi z dobrego profilu gdzie klapa men ?
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 cały battalion widzę w serii lata stalówki pierwsza klasa
przemciotorun Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 seria [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 19:52_________________________________________________ cały battalion widzę w serii lata stalówki pierwsza klasa ja ma 15" stalowki....
slepy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 to żeś pokazał felgi z dobrego profilu gdzie klapa men ? na szybko fotki cykałem, postaram sie o coś lepszego niebawem, tylko czekam na śnieg, zeby coś do kalendarza ustrzelić :gwizdanie: klapa leży z resztą taili i czeka na montaż , poluje cały czas na lampki US, ale posucha jak nie wiem cały battalion widzę w serii lata stalówki pierwsza klasa jaka seria 1BE i na przodzie springi H&R -40 , ale i tak koza w chooooj
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja ma 15" stalowki.... śmieję się ja to nawet grill RS zdemontowałem na rzecz zwykłego poliftowego
Bulczas Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Cyknij jakieś foto jak to stoi w porównaniu do mojego -30 :gwizdanie: Od razu zobaczymy jak wygląda u Ciebie
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Cyknij jakieś foto jak to stoi w porównaniu do mojego -30 :gwizdanie: Od razu zobaczymy jak wygląda u Ciebie ogarnę w tygodniu jakieś foto, konkretniejesze , ale wydaje mnie sie że u mnie jest wyżej [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 22:28_________________________________________________nowy gadżet [/url] wie ktoś gdzie idzie dorobić wypukła naklejke? [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 17:32_________________________________________________ Masz US klapę ?
medik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Już wiem, dlatego skasowałem post. Będzie kosa.
seba1-2 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 gadżet jest a klapa już w kolorze?? czy czeka na wiosnę??
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 gadżet jest a klapa już w kolorze?? czy czeka na wiosnę?? klapa póki co w podkładzie, bliżej wiosny psiknę ja w kolor , jak tam sufit czarny już?
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 pierdziele na mrozie nie robię ja też, póki co zbieram graty
przemciotorun Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 slepy ile za blache dales? zamawiales z tego AGO? czy jakos tak?
Rekomendowane odpowiedzi