junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh: cwaniaczek te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają robię u siebie zderzak przedni na gładko i myślałem żeby podkleić te neodymy od środka. Rejkę bym wyłożył jakimś filcem żeby zderzaka nie rysowało, tylko czy te neodymowe magnesy by wytrzymały i ile tego musiałbym dać ewentualnie tak do 100km/h trzymały blachę ? ile masz tego u siebie?
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 fotki działają, coś nie tak z przeglądarkami macie chyba Pany
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh: cwaniaczek te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają robię u siebie zderzak przedni na gładko i myślałem żeby podkleić te neodymy od środka. Rejkę bym wyłożył jakimś filcem żeby zderzaka nie rysowało, tylko czy te neodymowe magnesy by wytrzymały i ile tego musiałbym dać ewentualnie tak do 100km/h trzymały blachę ? ile masz tego u siebie? ja mam 6 tych 1cmx2cm, do przedniej trzebabyłoby dac jakieś większe:wink:, ale myślę że dałyby radę, bo je oderwac jeden od drugiego to normalnie masakra:grin:
pablo15005 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 fotki działają, coś nie tak z przeglądarkami macie chyba Pany Na IE i FF mi nie lata
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Już widzę czekam na foty jak sie Twoje oponki na tych 10J naciągną
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh: cwaniaczek te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają robię u siebie zderzak przedni na gładko i myślałem żeby podkleić te neodymy od środka. Rejkę bym wyłożył jakimś filcem żeby zderzaka nie rysowało, tylko czy te neodymowe magnesy by wytrzymały i ile tego musiałbym dać ewentualnie tak do 100km/h trzymały blachę ? ile masz tego u siebie? ja mam 6 tych 1cmx2cm, do przedniej trzebabyłoby dac jakieś większe:wink:, ale myślę że dałyby radę, bo je oderwac jeden od drugiego to normalnie masakra:grin: jak już będę kończył zderzak to coś pomyślę z tymi neodymami. szafa mi podkręcił temat z tymi magnesami, ale widzę że Ty to już stosujesz jakiś czas
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 fotki działają, coś nie tak z przeglądarkami macie chyba Pany Na IE i FF mi nie lata wrzuć sobie Chrome:wink:
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 fotki działają, coś nie tak z przeglądarkami macie chyba Pany Na IE i FF mi nie lata Google Chrome POLECAM
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 jak już będę kończył zderzak to coś pomyślę z tymi neodymami. szafa mi podkręcił temat z tymi magnesami, ale widzę że Ty to już stosujesz jakiś czas myślałem o tym juz dawno, ale kupiłem w tamtym tygodniu, po tym jak sie do mnie doczepili:decayed:, kupie te wieksze i zobaczymy jak bedzie
WhyMe? Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Już widzę czekam na foty jak sie Twoje oponki na tych 10J naciągną Najpierw muszę 225 dostać Ale wszystko w swoim czasie
OGr Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Slepy a dowiadywałeś się czy gdybyś miał strzała albo jeżeli ktoś Ci strzeli w auto w zasadzie to oddadzą Ci za ori zderzak czy po modach ;-) ?
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Slepy a dowiadywałeś się czy gdybyś miał strzała albo jeżeli ktoś Ci strzeli w auto w zasadzie to oddadzą Ci za ori zderzak czy po modach ;-) ? nie wiem nawet jak to wygląda, nie dopytywałem sie
OGr Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Rozumiem ze nie chcesz wiedzieć ;-) Jak kiedyś będę malował przedni zderzak to sobie zrobię przedni i tylny jak Twój ;-) Swoją drogą widziąłem ostatnio w Krakowie chłopaczka który miał pomalowane dokładki ale nie zespolone i tak perfidnie było widać czarne paski na połączeniach że wyglądało to okropnie :/
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 no ja na tył szukam zderzaka z s4 polifta, albo dokładki pod PDC i też bede spawał
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 i ja nie widze fotek, widze tylko napis że fotki zostały przeniesione bądź usuniete z photobucket:wink:
OGr Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 AUDI A4 B5 lift SEDAN ZDERZAK TYLNY BELKA PDC (3060082147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Rozumiem ze nie chcesz wiedzieć ;-) Jak kiedyś będę malował przedni zderzak to sobie zrobię przedni i tylny jak Twój ;-) Swoją drogą widziąłem ostatnio w Krakowie chłopaczka który miał pomalowane dokładki ale nie zespolone i tak perfidnie było widać czarne paski na połączeniach że wyglądało to okropnie :/ z d*py miał spasowanie widocznie:no4:
przemciotorun Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Rozumiem ze nie chcesz wiedzieć ;-) Jak kiedyś będę malował przedni zderzak to sobie zrobię przedni i tylny jak Twój ;-) Swoją drogą widziąłem ostatnio w Krakowie chłopaczka który miał pomalowane dokładki ale nie zespolone i tak perfidnie było widać czarne paski na połączeniach że wyglądało to okropnie :/ kłłłłłłłłi? moze nie zdejmowal dokladek do malowania tylko malowal na aucie i ciulowo oblkeil? ja mam malowane dokladki i nie zespolone i nie ma zadnych czarnych paskow..
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 i ja nie widze fotek, widze tylko napis że fotki zostały przeniesione bądź usuniete z photobucket:wink: a z czego paczysz:decayed:?
Rekomendowane odpowiedzi