slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 fura omacana, jest sztos ryju, nie moge się doczekać oema, kiedy zachlejmy mordy no do Twojej mi jeszcze brakuje:whistling:, kierwa ochrzciłem dzisiaj fele:facepalm:, zadrapałem rant, a takie były piękne amerykańskie, prędkośc patrolowa, ale krawężnik dał radę, nima niby wiele, ale wk***ia strasznie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie przytrzesz papierem i nie zbierzesz polerką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie przytrzesz papierem i nie zbierzesz polerką ? Tyle ze DARE ma chyba lakierowany rant:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witamy w d*pie Pan Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witamy w d*pie Pan Panie , i cały misterny plan w piz*u:decayed:, dobrze że na fotach nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 U mnie też jest dracha na rancie..poprzedni właściciel zrobił. Ale to się spoleruje przy okazji jebania tego w lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 U mnie też jest dracha na rancie..poprzedni właściciel zrobił. Ale to się spoleruje przy okazji jebania tego w lustro no ja narazie zostawiam, moze sprobuje to trochę przybajerowac, zeby się nie rzucało w oczy, a przez zimę może się ogarnię polerkę wszystkich rantów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 noo Reggi poleruj ranty ;D na pewno będzie to bardziej pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Łącze się z Tobą w bolu, ja już kuwa 3 załatwiłem ranty:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 z RAWa można by więcej wyciągnąćhttp://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSC_9058aa.jpg~original +instagram mode:decayed: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSC_9058aai.jpg~original Dopiero dzisiaj dopatrzyłem się Battalionu na focie:grin:, Michaś jesteś mistrz:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 działamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jednak dorwałeś wiązkę z przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jednak dorwałeś wiązkę z przedlifta? tak udało się wyrwać komplecik:wink:, jeszcze raz wielkie dzieki za ogarnięcie tematu dla kolegi dominos993 ---------- Post dopisany 19-06-2014 at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2014 at 23:21 ---------- Spontan spot z OGrem:decayed: Dzięki za mile spędzony czas:hi:, do następnego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Graty felg, widzę że poszedłeś w tym temacie w moim kierunku ;-) Kiedyś jako jedyny na forum miałem w B5 LMy, teraz zapanowała na nie moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Graty felg, widzę że poszedłeś w tym temacie w moim kierunku ;-) Kiedyś jako jedyny na forum miałem w B5 LMy, teraz zapanowała na nie moda. Pamiętam;), od zawsze mnie ta fela robiła, no i w końcu siadła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Bo to koło pokroju rs'a i pasuje prawie wszędzie:naughty: podoba mi się kolor rotora,najlepszy możliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 padaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi