slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Prosz :gwizdanie: Tak jak pisałem bida, jedyne co zostało zmienione to gałka :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ee tam slepy - powiem ci coś. ja się właśnie w takim audi a4 zakochałem - bez bajerów, bez klimy, zwykła kiera - zwykły golas potocznie mówiąc. to dla mnie jest to auto które tak ubustwiałem a nie jakiej gówna i pierdółka na desce. i było mi z tym dobrze, puki nie trafiłem na to forum. teraz wiem, że chciałbym mieć takiego golasa w środku, ale chciałbym też mieć super wypas z recaro w tipie.. i wiem, że z tym i tym będzie mi źle.. mógłbym nie kupować nigdy a4 i ominąć ten problem ale będzie mi wtedy źle, że nigdy takiego auta nie miałem..
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ee tam slepy - powiem ci coś. ja się właśnie w takim audi a4 zakochałem - bez bajerów, bez klimy, zwykła kiera - zwykły golas potocznie mówiąc. to dla mnie jest to auto które tak ubustwiałem a nie jakiej gówna i pierdółka na desce. i było mi z tym dobrze, puki nie trafiłem na to forum. teraz wiem, że chciałbym mieć takiego golasa w środku, ale chciałbym też mieć super wypas z recaro w tipie.. i wiem, że z tym i tym będzie mi źle.. mógłbym nie kupować nigdy a4 i ominąć ten problem ale będzie mi wtedy źle, że nigdy takiego auta nie miałem.. powiem, tak, odkąd sie przejechałem poliftem, nie chce już patrzeć na moje wnętrze, ale jest to kwestia czasu i wszystko bedzie zrobione tak jak chce, recaro mi sie snią po nocach ale nie w pełnej skórze , materiał , a kompletną bajką byłyby półskóry z czarną alcantarą zobaczymy jak to sie wszystko potoczy, narazie w planach jest kiera od Eski, kubełki w materiale, i podłokietnik
michu93 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 taa recaro w półskórze sama szmata też mogłaby być ale skóra to nie :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 zobaczymy co bedzie, zostało mi podokańczać pare pierdułek które sobie założyłem na ten sezon, a potem składam kasę na SWAP
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 AWX/AVF, zależy co sie trafi w lepszych pieniądzach :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 masz slepy - kup całe zmień tapi i sprzedaj za tyle co kupiłeś: http://moto.allegro.pl/item1193476269_audi_a4_s_line_avant_klimatronik.html
slepy Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 masz slepy - kup całe zmień tapi i sprzedaj za tyle co kupiłeś: http://moto.allegro.pl/item1193476269_audi_a4_s_line_avant_klimatronik.html żeby to było takie proste
Armi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ślepy ogarnij zaślepkę poduszki pasażera bo teraz wygląda jak jakiś niedomknięty schowek
Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 co to masz za guzior koło stacyjki? engine start?
slepy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ślepy ogarnij zaślepkę poduszki pasażera bo teraz wygląda jak jakiś niedomknięty schowek nie wiem jak sie do tego zabrać żeby czegoś nie spiertolić za grosze pocisne cala konsole srodkowa z polfita, razem z koszem na 1 din, popielniczka i uchwytem na kubek. Brakuje tylko ramki w srodku, tej na gorze co na awaryjne jest. klimatronika, i przyciskow od przeciwmgielnych. Jak bys chcial to naprawde za grosze to pocisne, bo mi miejsce zajmuje tylko. Dogadamy sie co do ceny. no ale Ty masz to w niebieskim kolorze :gwizdanie:, a jak wygląda sprawa z założeniem 2din podejdzie w tą konsole po wymianie kosza, czy konsole tez trzeba zmieniać? co to masz za guzior koło stacyjki? engine start? może kiedyś spryski dokładnie
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Gdzieś na forum jest wątek - ktoś normalnie na super glue przykleił odstający róg.
wojciu0308 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Prosz :gwizdanie: Tak jak pisałem bida, jedyne co zostało zmienione to gałka :gwizdanie: czesio bedzie podlokietnik i nawiewy to bedzie ok zmienisz kiere i fotele i wystarczy
slepy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Gdzieś na forum jest wątek - ktoś normalnie na super glue przykleił odstający róg. no ale nie bedzie miało to negatywnych skótków przy ewentualnym wystrzale poduchy? Prosz :gwizdanie: Tak jak pisałem bida, jedyne co zostało zmienione to gałka :gwizdanie: czesio bedzie podlokietnik i nawiewy to bedzie ok zmienisz kiere i fotele i wystarczy Czesio jeździ ze mną ponad rok i jest , a co do reszty :gwizdanie: nawiewy już idą pocztą podłokietnik ciągle negocjuje :gwizdanie: kiery ciagle szukam :gwizdanie: foteli tez :gwizdanie:
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 To samo temu gościowi napisałem ale powiedział, że przykleił tylko w rogu i że wcale super glue nie jest taki mocny. Tylko teraz nie mogę tego wątku znaleźć
slepy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 To samo temu gościowi napisałem ale powiedział, że przykleił tylko w rogu i że wcale super glue nie jest taki mocny. Tylko teraz nie mogę tego wątku znaleźć no jakby to minimalnie pocisnąć :gwizdanie:, mogłem kupić całą deskę od tego gosćia co brałem kratki, wyszła by 130zł z przesyłką, tylko że dużo rzeźby jest przy przekładce chyba :gwizdanie:
slepy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Daj info na Pw ile chesz, choć pewnie i tak nie wezmę, bo jestem raczej nastawiony, że jak bede już wymieniał to na 2 din i Navi Plus do tego
wojciu0308 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Daj info na Pw ile chesz, choć pewnie i tak nie wezmę, bo jestem raczej nastawiony, że jak bede już wymieniał to na 2 din i Navi Plus do tego slepy widze ze do przodu idziesz jak tam diody?
Rekomendowane odpowiedzi