slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 sam ten plastik z oznaczeniem biegów, czy mozna oddzielić od gałki?
A-rek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 sam ten plastik z oznaczeniem biegów, czy mozna oddzielić od gałki? mozna bo jest to przyklejone
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 nie wiem nie probowalem, Pewnie mozna, mnie tam nei przeszkadza inne oznaczenie biegow Mi nie chodzi o Biegi, tylko bede chciał ją obszyć , i pasuje zeby to było ściągane , a zamiast biegów bedzie tam coś innego sam ten plastik z oznaczeniem biegów, czy mozna oddzielić od gałki? mozna bo jest to przyklejone no to Git, A-rek PW
A-rek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Slepy ty oklejales lampy czerwona folia tak :?: polecasz :?:
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 Slepy ty oklejales lampy czerwona folia tak :?: polecasz :?: Jak najbardziej , efekt jest za***isty , tylko trzeba coś wymyślić żeby kierunek dawał na pomarańczowo, i trzeba dołożyć jakąś lampkę do wstecznego , bo tak to wszystko na czerwono wali [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 12:38_________________________________________________Diodowe podświetlanie przestrzeni nóg kierowcy i pasażera wyrezane , teraz można iść na piwko, fotki wieczorkiem , jutro kupię resztę żarówek w LED, i wymieniam wszystko w kabinie [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 18:29_________________________________________________Fotka. Wybrałem te najbardziej lansiarskie diody, pani która mi je sprzedawała powiedziala że biorą je wszyscy do najbardziej wyczesanych fur
Michał Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Fotka. Wybrałem te najbardziej lansiarskie diody, pani która mi je sprzedawała powiedziala że biorą je wszyscy do najbardziej wyczesanych fur zostałeś dodany do IGNOROWANYCH
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 najbardziej lanserski kolor, podobno wszyscy posiiadacze calibr, takie maja
michu93 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 przecież on yebnął sobie photoshopa. normalnie są białe.
wojciu0308 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 przecież on yebnął sobie photoshopa. normalnie są białe. ta on do tego zdolny
MAGIC87 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 człowieniu tylko mnie kasa trzyma jakby nie kasa to kazdy by mial full opcje
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 człowieniu tylko mnie kasa trzyma jakby nie kasa to kazdy by mial full opcje no właśnie no dobra, pierwsza fota z aparatem ustawionym na Auto :gwizdanie:, zmieniłem ustawienia i jest tak biały lodowy , jutro wymieniam wszystkie zarówki
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 to jest taśma z zatopionymi trzema diodami, cieta na wymiar , a zarowki wymieniam na didy wszystkie
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 w doopie , nie mam, przecież mówiłem że bida w środku , ale może bedzie
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 w doopie , nie mam, przecież mówiłem że bida w środku , ale może bedzie zdrowe podejście-nie ma to będzie-jedziesz ślepy
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 spokojnie, spokojnie, jeszcze nie w tym roku, ale w przyszłym :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 masz już pare tematów na przyszły rok-co z poszukiwanie B6 zrezygnowałeś?
slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 B6 miało być dla ojca , mi się b6 średniawo podoba, jak już to b7, ale to inna półka cenowa, także narazie rezam sobie swoje b5 i nie narzekam , planów jest sporo na ten rok jeszcze, a co dopiero nastepny
Rekomendowane odpowiedzi