Gość Keżor Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 idąc tropem http://www.audisport-iberica.com/foro/index.php?showtopic=132728 wsadziłem do pieca moją lampke kilka podejść, lampa siedziała w piecu łącznie jakieś 30minut ale ja sie nie poddaje niesety nieźle sie oberwało obudowie no ale jako tako wyszło na czysto musze sie bardziej postarać
ykk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Keżor ekstra.. wlasnie tak to widzialem.. 1 zdjecie z lampka w piekarniku i ta scierka wyglada swietnie..
Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Brawo "jasiu" No i jakby nie patrzeć pasuje do Twojego potwora
Gość Keżor Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 1 zdjecie z lampka w piekarniku i ta scierka wyglada swietnie.. powiem mamie że sie naśmiewasz z jej fartuszka fajnie że sie podoba , na żywo wygląda grożnie
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Keżor wyszlo kozacko a druga zrobiles tez mam nadzieje ? czy zostawiles z jednym podbitym okiem ? respekt za lampki
Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 powiem mamie że sie naśmiewasz z jej fartuszka ..ale piekarnik ogolnie mi sie podoba ..oldshoolowy taki :th: fajnie że sie podoba , na żywo wygląda grożnie No w sumie to jest dobry sposób dla kogos komu oferta rynkowa nie odpowiada ,a ty poprawiłes firme PS. odpisałbyś na to moje PW
karolina Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 super a co stalo sie z halogenem z prawej strony???
Pikuś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 karolina. jaki halogen przeciez to stary zderzak. Keżor, wodze ze walisz w czrne dodatki. Oby tak dalej (A)rturo z A3 w swojej A3 tak robil i bylo git.
Gość RS4DEVIL Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Swietny sposob. Juz dlugo sie zastanawialem jak te lampiska rozebrac, ale do wisly nie zdaze z tym... :PP
Szuder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Keżor - brawo!!!! wygląda super bandycko!! efekt pioronujący! :kox: co zrobiłeś z uszkodzoną podczas "pieczenia" obudową??
Gość Keżor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Keżor - brawo!!!! wygląda super bandycko!! efekt pioronujący! :kox: co zrobiłeś z uszkodzoną podczas "pieczenia" obudową?? to jest lampa na brudno. połamane wszystkie uchwyty, połamana obudowa, także lampa idzie do kosza. po prostu na czysto musze sie bardziej postarać :th:jak polakieruje obie to napewno wrzuce fotki
Szuder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 to jak już zrobisz "na czysto", to wrzuć fotki. efekt na pewno będzie 2 x to co jest teraz... albo jeszcze lepiej... :thumbup: bardzo mi sie podoba taki mod. ja do swojej od razu kupie czarne i obejdzie sie bez "pieczenia" w piekarniku... p.s. naklejki doszły... dzięki... już przyklejone na autku...
Gość Keżor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja do swojej od razu kupie czarne i obejdzie sie bez "pieczenia" w piekarniku... :thumbup tylko nie ma takich czarnych bo szukałem są tekie jak sa w S4 (dzielone) i to z Depo
EndriuGiz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 no wyglada pieknie jak bedziesz mial lepsze fotki to wrzuc :th:
Szuder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 tylko nie ma takich czarnych bo szukałem są tekie jak sa w S4 (dzielone) i to z Depo takich jak Twoje na pewno nie ma... ja chce kupić FK
Gość Keżor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A4-95-99-BLACK-PROJECTOR-HEADLIGHTS-CORNER-DEPO_W0QQitemZ110212457485QQihZ001QQcategoryZ33710QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem te są najbardziej podobne i to na nich sie wzorowałem. tylko te są dzielone
Szuder Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 te wyglądają całkiem podobnie do Twoich
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 tylko nie ma takich czarnych bo szukałem są tekie jak sa w S4 (dzielone) i to z Depo Własnie ze sa . FK kupiłem takie w piątek , rzadkosc na allegro ale doczekałem sie http://moto.allegro.pl/item295851691_..._01_black_angel_eyes_fk_promocja.html Co o nich sądzisz Keżor????
Gość Keżor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 ja mam uraz do anielskich oczu przez sonary, także podobne a takie same to jest różnica złe pewnie nie są.
Rekomendowane odpowiedzi