Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wygląda zacnie:decayed:P.S i powiedzcie że A4 nie może na 17" wyglądać dobrze:wink: Do czasu aż nie stanie przy 18tce:grin: też w tym błędzie myśleniowym żyłem:decayed: Dobrze że oponka w planie inna bo obecna przy normalnym swietle to balon, ale pies i tak rozjebał foto:kox:
majuDJ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Silnik taki że za wymianę kompletnego rozrządu, termostatu, pompy wody, wszystkich filtrów i oleju + robocizna polecisz na jakieś 2800zł A o skrzyni się nie wypowiadam bo moja mama ma manualną cale szczęście, o tej słyszałam że awaryjna i koszta spore Wiec jak wytrą Ci się nie daj Bóg wałki rozrządu, rozrząd do wymiany i skrzynia padnie to wtedy już lepiej swapa zrobić Ogólnie autko piękne i ten kolor niespotykany Java green na pewno się oglądają na ulicy za Twoim autkiem
bezimienny Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A ja sie pytam czemu zaciski jeszcze nie są pomalowane pok kolor nadwozia? było by zacnie:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 Silnik taki że za wymianę kompletnego rozrządu, termostatu, pompy wody, wszystkich filtrów i oleju + robocizna polecisz na jakieś 2800zł A o skrzyni się nie wypowiadam bo moja mama ma manualną cale szczęście, o tej słyszałam że awaryjna i koszta spore Wiec jak wytrą Ci się nie daj Bóg wałki rozrządu, rozrząd do wymiany i skrzynia padnie to wtedy już lepiej swapa zrobić Ogólnie autko piękne i ten kolor niespotykany Java green na pewno się oglądają na ulicy za Twoim autkiem Jakbyś przejrzał wątek to zauważył byś że rozrząd zrobiony...kompletny, odma wymieniona...a ze skrzynia nie ma problemu, wymieniam, w niej olej regularnie z filtrami... Jak się dba, to się ma... ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- A ja sie pytam czemu zaciski jeszcze nie są pomalowane pok kolor nadwozia? było by zacnie:decayed: Kolorowe zaciski to nie moja bajka uznaje tylko i wyłącznie czarne/grafitowe ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- Kowi, no balon jest prze chooy ...ale to kwestia czasu...i terminu wypłaty ---------- Post dopisany 07-06-2012 at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2012 at 16:08 ---------- Małe VT Będzie dobrze?
PiterA4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 w seryjnym wyposarzeniu by mi nie pasil ale ten rwie suty:kox:
clinque Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przez ten kolor masz zaje..ste pole do popisu Jak na VT jest dobrze
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dajcie trochę czasu wizja w głowie jest
Frimuś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siema. Tak sobie pomyslalem moz zmien sobie tytuł swojego postu na Apple A tak na powarznie mam pytanko odnosnie gwintu czy u siebie miales jakis problem z montazem tylnych amorkow ? Kupilem u kolegi z forum zestawik SuperSport i sie okazuje ze jakis problem jest w montarzu w przedlifcie?? i niewiem oco kaman a chcialbym sie jakos przyszykowac.
Lulek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siema. Tak sobie pomyslalem moz zmien sobie tytuł swojego postu na Apple A tak na powarznie mam pytanko odnosnie gwintu czy u siebie miales jakis problem z montazem tylnych amorkow ? Kupilem u kolegi z forum zestawik SuperSport i sie okazuje ze jakis problem jest w montarzu w przedlifcie?? i niewiem oco kaman a chcialbym sie jakos przyszykowac. ja tam mam w przedlifcie ten zawias SS i wszystko super. Tylko, że mam górne mocowania amora polifta bo z wcześniejszym gwintem kupiłem. Ale chyba tylko tym sie różnią
Frimuś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 no i chyba w tym jest myk a ja takiego mocowanka nie posiadam no ale nie mowmy otym w tym watku.
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siema. Tak sobie pomyslalem moz zmien sobie tytuł swojego postu na Apple A tak na powarznie mam pytanko odnosnie gwintu czy u siebie miales jakis problem z montazem tylnych amorkow ? Kupilem u kolegi z forum zestawik SuperSport i sie okazuje ze jakis problem jest w montarzu w przedlifcie?? i niewiem oco kaman a chcialbym sie jakos przyszykowac. Żabka to polift a gwint też z polifta więc nie orientuje się w tym temacie... coś tam było takiego że z przedlifta nie pasuje do polifta albo na odwrót Pytaj w Battalionie
Frimuś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 a powiedz mi jeszce jak ustawiales wysokosc ja przod juz zalozylem i od sufmiarki chce odmierzyc tylko ile? mam 18 opona prof.40
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 założyłem na ustawieniu poprzedniego właściciela, założyłem kola i mierzyłem na równej powierzchni ile jest od podłoża do nadkola... chciałem mieć 61cm to zjeżdżałem różnice na gwincie. Na ustawianie jest tylko jedna metoda - prób i błędów
Frimuś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzieki ustawilem przod tak nisko ze kola w natkolu sie schowały z podworka nie zdazylem wyjechac a mialem w sumie do wyjazdu 5m. a 3krotnie brzuszkiem po ziemi przejechalem Ale fajnie bylo.
Polko_V Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 a tam narzekacie:facepalm:...ja mam 59.5 przód od ziemi i 60 tył a da się jeździć
Rekomendowane odpowiedzi