kaju Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Każdy moduł obsługujący tempomat obsługuje FIS. W sumie każdy moduł w tym modelu obsługuje FIS... Więc to zostawiasz bez zmian, jedynie kodowanie ustawiasz pod tempomat i FIS (w nowym module oczywiście po wcześniejszej prawidłowo przeprowadzonej adaptacji etc.)
B_udyn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 8 minut temu, kaju napisał: Każdy moduł obsługujący tempomat obsługuje FIS. W sumie każdy moduł w tym modelu obsługuje FIS... Więc to zostawiasz bez zmian, jedynie kodowanie ustawiasz pod tempomat i FIS (w nowym module oczywiście po wcześniejszej prawidłowo przeprowadzonej adaptacji etc.) Dzięki za szybką odpowiedz nie pozostaje mi nic innego jak zamawiać moduł i manetkę
Voucher Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Panowie, Żółta kostka idącą do taśmy ma zabezpieczenie o nr 8e0 972 133, nie pasujace do nowej taśmy. Czy istnieje jakis inny nr? Aktualnie poradzilem sobie w ten sposób ze sciagnalem zabezpieczenie, wpialem kostke i zabezpieczylem tasma izolacyjna przed wysunieciem.
wrclaguna Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dnia 26.01.2017 o 20:10, MARCIN607 napisał: 549t? Co za ustrojstwo? Moduł z m.in RS4 B7 43 minuty temu, Voucher napisał: Panowie, Żółta kostka idącą do taśmy ma zabezpieczenie o nr 8e0 972 133, nie pasujace do nowej taśmy. Czy istnieje jakis inny nr? Aktualnie poradzilem sobie w ten sposób ze sciagnalem zabezpieczenie, wpialem kostke i zabezpieczylem tasma izolacyjna przed wysunieciem. 4e0 972 133
Voucher Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dziekuje Grzesiek. Powiedzcie mi proszę jeszcze, bo zmieniłem kiere na B8 z MF. Podgłaśnianie i przewijanie działa. Przywołanie głosowe nie będzie bo nie mam mikrofonu i modułu, ale co z przyciskiem MODE? Bo również nie działa. Kwestia jakiegoś kodowania? Radio wymieniłem na concert III.
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam, to mój pierwszy post ale śledzę forum i można się tu dużo dowiedzieć Już wcześniej zakupiłem kierownicę 4 ramienna z multifunkcja, niestety nie działała multifunkcja, parę dni temu udało mi się dorwać kaplet z tempomatem, manetka do pełnego fisa jak i obudowę. Myślę że mam wszystko ale teraz trzeba to jeszcze zamontować Posiadam takie części, przypisuje mi to? Zawartość dodana 8 minutes later Dodaje jeszcze fotkę kierownicy, niestety jest w trasie i nie mam jak sprawdzić nr air baga Był bym bardzo wdzięczny jeśli ktoś podrzuci jak się do tego zabrać i z czym mogę mieć największy problem bo w sumie do zrobienia są aż 3 rzeczy. Zawartość dodana 10 minutes later Koledzy posiada ktoś może fotkę, który kabelek i gdzie trzeba dołożyć żeby odblokować FIS?
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzięki kolego jak zjade z trasy będę intensywnie się nad nim skupial Jest może ktoś z okolic Nowego Tomyśla, Poznania który robił to w swoim aucie i miał by ochotę pomoc mi przy tych przeróbkach? Będę bardzo wdzięczny i oczywiście zapłacę
salamon Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Ty masz avanta czy sedana.Pytam dlatego bo manetka o nr 4E0953503B jest do sedana w avancie nie będzie sterowania tylną wycieraczką Edytowane 9 Lutego 2017 przez salamon
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Avant, faktycznie auto od którego brałem części było w sedanie, o jakich nr potrzebował bym ta manetka?
salamon Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Taki sam tylko końcówka C czyli 4E0953503C
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzięki kolego, muszę poszukać takiego
kefinek931 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam kolego Posiadam taka manetke, jeśli chcesz to możemy dobić targu Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Ile by miała ona przynieść :)? Zawartość dodana 1 minute later Skocze jeszcze zobaczyć czy nie mają takiej tam gdzie kupiłem resztę części, jeśli nie będą mieli napewno był bym zainteresowany
kefinek931 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Sprawdziłem ceny i mniej więcej po 80 zł chodzą Daj znać jak coś Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
michalr1389 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Okej pozdrawiam Zawartość dodana 12 minutes later Koledzy podrzuci ktoś fotkę w którym miejscu i pod który pin podpiąć masę z kabelkiem do pełnego fisa bo z tego co czytałem to trzeba to zrobić
salamon Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Coś chyba kolego pomyliłeś,lub żle zrozumiałeś.Wszystko zakładasz kodujesz i masz .Jedynie po tym zabiegu pojawi ci się na liczniku kontrolka informacyjna o braku płynu w zbiorniku spryskiwaczy więc masz dwie opcje 1 Kupujesz i montujesz czujnik poziomu płynu spryskiwacz - akumulator rozłączony - lub 2 W celu oszukania licznika 1-szy pin w niebieskiej kostce licznika podpinasz pod masę - akumulator rozłączony - lub 3 Jezdzisz ze świecącą kontrolką i udajesz że jej nie widzisz Edytowane 10 Lutego 2017 przez salamon
michalr1389 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Faktycznie źle zrozumiałem dzięki kolego za wytłumaczenie
Rekomendowane odpowiedzi