Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a do B5 jest taki sam czy inny?? zakładaj kolego prędzeńko i dawaj foty zajebiaszczy mod do avanta
Aydaho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 na allegro znalazłem cos takiego kaszanka straszna
carnivore1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 znaczy co nie jest oryginał? mój? a tak czy inaczej mam kuźwa spory problem bo byłem wlasnie u fachowcow-specjalistow i jeden mi powiedzial, ze moze mi spilowac te bolce na gladko i posadzic go na kleju tylko trzeba cos tam jeszcze porobic z powierzchnia klapy, a z kolei drugi mowi ze jak robia w oryginale na bolcach plus sruby to on by robil tylko tak i moze sie tego podjac bez problemu... (sam chyba sie za to nie bede bral) CO WYBRAĆ?
carnivore1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 chyba tak walsnie zrobie, bo boje sie ze jak to pojdzie na klej to bedzie wygladalo jak ten na zdjeciu od kolegi adaho, mam nadzieje ze srubami to sie dosyc mocno docisnie...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A seryjnie w tylnej klapie nie ma dziur? Na czym trzyma sie w takim razie ta mala pletwa ze swiatlem stopu?
carnivore1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no wlasnie nie ma dziur, a ta mała płetwa ze światłem stopu to jest jedna całość z klapą... :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 chyba tak walsnie zrobie, bo boje sie ze jak to pojdzie na klej to bedzie wygladalo jak ten na zdjeciu od kolegi adaho, mam nadzieje ze srubami to sie dosyc mocno docisnie... kleju się nie bój - ja miałem lotke w Focusie montowaną na sam klej. Połowa speców w warsztacie mówiła że zgubie ją przy pierwszym większym V .... klej do szyb trzymał tak mozno że trzymnając za lotke przeciągałem samochód do tyłu - 3 lata się trzymała - kolega do tej pory z nia smiga. myślę więc że jak nie chcesz bawić się z wierceniem to klej w zupełnosci wystarczy :th:
carnivore1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to robi sie ciekawie, okazuje sie ze nie ma kto mi zalozyc tego spoilera, gosc ktory sie zadeklarowal wczesniej ze nawierci w klapie i zalozy, zaczyna cos krecic nosem, chyba zorientowal sie w temacie i cos mu sie nie spodobalo, inny spec tez odmowil (z serwisu pogwarancyjnego specjalizujacego sie w audi i vw), wiec w akcie rozpaczy zadzwonilem do ASO gdzie uslyszalem ze tez sie tego nie podejmą Jednak po dosc dlugiej rozmowie Pan stwierdzil zeby podjechac i zobaczy co sie da z tym zrobic, aczkolwiek on na pewno nie robilby tego nawiercajac otwory w klapie Zaczyna mnie to wszystko troche irytowac...
carnivore1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a wiesz ze moglbym rozwazyc Twoja propozycje... Jak by nie bylo mieszkalem tam przez ponad 20 lat i tam sie wychowalem, a wpadam w odwiedziny tak raz na 2-3 miesiace... mały OT
Młody Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Przyklej ją na kleju do szyb ja miałem tak w golfi-e do dzis się trzyma
carnivore1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jednak Audi we Wrocławiu stanęło na wysokości zadania stwierdzili że to zrobią tak jak należy czyli wywiercą otwory zgodnie z szablonem który ponoć skądś mają sobie skombinować... Zobaczymy jak to wyjdzie...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Pamiętaj o propozycji jak by co :gwizdanie:
carnivore1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No i zrobione jest całkiem nieźle, ale chyba mogło być lepiej... nie do końca był spasowany z trzecim światłem stopu, które lekko odstaje od klapy... Jak tylko będę miał chwile i aparat pod ręką to pstryknę jakieś fotki.
Młody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No i zrobione jest całkiem nieźle, ale chyba mogło być lepiej... nie do końca był spasowany z trzecim światłem stopu, które lekko odstaje od klapy... Jak tylko będę miał chwile i aparat pod ręką to pstryknę jakieś fotki. Powiedz przykreciłes czy przykleiłes?
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No i zrobione jest całkiem nieźle, ale chyba mogło być lepiej... nie do końca był spasowany z trzecim światłem stopu, które lekko odstaje od klapy... Jak tylko będę miał chwile i aparat pod ręką to pstryknę jakieś fotki. pstryknij bo z miłą checią bym zobaczył jak to wygląda , jednego juz widziałem z daszkiem teraz kolej na nastepnego
carnivore1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Przykrecili i dali troche kleju, tak jak pisalem zrobili to w Audi... a chwile zeby pstryknac znajde chyba dopiero jutro A kto juz ma taki daszek? bo sam chetnie porownam.[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 17:13 _________________________________________________zdążyłem tuż przed zachodem
Rekomendowane odpowiedzi