Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dobra wysłałem mu numery . Jak tylko dostanę odpowiedź to zaraz dam znać . czekamy
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam numery lakierów :gwizdanie: LZ5A LZ7L LY7G LY9B -- Cuber masz farta Twój kolor jest + SREBRNY + NIEBIESKI METALIK Ten drugi też mi odpisał i wychodzi całosć z przeysłką 180 zł za pobraniem :th:
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sorry, bo sie zgubilem w temacie juz... To sa "repliki", czy oryginalne spojlerki?
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sorry, bo sie zgubilem w temacie juz... To sa "repliki", czy oryginalne spojlerki? Te z numerami to orginały po 430 szt. Ten za 180 zł szt. roboiny przez goscia z allegro TFB http://www.tfbtuning.pl/ (jutro będę miał foto real ) Mam już foto od TFB :
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 heh mam farta Młody napisz do kolo aby przesłał fotke jak wygląda ten mój z góry dzieki
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mam już foto od TFB : Panowie - chcecie zakładać ten typ spoilera ? Poważnie ? ponieważ bardzo Was lubie - jeszcze raz poprosze - przemyślcie to jeszcze
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Młody a masz nr.niebieskiego?Bo mój to LZ5C :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mam już foto od TFB : Panowie - chcecie zakładać ten typ spoilera ? Poważnie ? ponieważ bardzo Was lubie - jeszcze raz poprosze - przemyślcie to jeszcze No szczerze mówiąć żadko zgadzam się z wawą (joke ) ale mnie też się nie podoba ten spojlerek, wręcz odwrotnie, uważam że bez niego jest 100 razy lepiej, może na żywo wygląda to lepiej ale to co jest na fotkach to
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ale wydaje mi się koledzy z Krakowa chcą załozyć orginał za 430 zł
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No szczerze mówiąć żadko zgadzam się z wawą (joke ) ale mnie też się nie podoba ten spojlerek, wręcz odwrotnie, uważam że bez niego jest 100 razy lepiej, może na żywo wygląda to lepiej ale to co jest na fotkach to :th: :th: :th: :th: Panowie kształt tego spoilera ciągnie tandetą ... jeżeli chcecie już coś wpakować do swoich ori wagenów to coś bardziej skromnego. Może lepiej komponowałby się gdyby całe auto miało dodatki ale jego rozmiar i to że bokami nachodzi na krawędz pokrywy bagażnika całkowicie go eliminuje. To już ostatni mój komentarz w tym temacie. IMO jest kaszana i tyle
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dobra TFB odpada to była propozycja adaho o Twoj waskipl napisałem i o foto tez czekam tylko na odpowiedź :th:
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 adaho ale kaszana którego daszka ? bo w sumie to rozmowa byla na temat 3 daszków
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 NO ten z fotek z tej strony jest
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 zabrzmiało jak wszytsko do bani , festyn itd. Ale weźmy pod uwagę ORI o którym była mowa w ori kolorach przynajmniej ja bym taki brał..... http://www.fourtitude.com/gallery/gallery2.php?mode=album&album=/Features/Project%20Cars/Project%20A4%20Avant%201.8T/Part%20VIII%20-%20S4%20Body%20Kit/S4%20Body%20Kit%20Installed#
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 zabrzmiało jak wszytsko do bani , festyn itd. Ale weźmy pod uwagę ORI o którym była mowa w ori kolorach przynajmniej ja bym taki brał..... http://www.fourtitude.com/gallery/gallery2.php?mode=album&album=/Features/Project%20Cars/Project%20A4%20Avant%201.8T/Part%20VIII%20-%20S4%20Body%20Kit/S4%20Body%20Kit%20Installed# no o takim można już porozmawiać, i na jakim wypaśnym autku go demonstrują :naughty:
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja tez jesli bede montowal to ten ori, zadnego innego. I w sumie juz nie wiem jakie zalatwia Wam MLODY...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Już tylko orginały czekam na foto dla Cubera i numer dla waskipl
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli masz dojscie do tych oryginalnych spojlerkow, tak? Ile sztuk i w jakich cenach w koncu? Bo juz naprawde zrobil nam sie bajzel w tym temacie...
Rekomendowane odpowiedzi