sebek840 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 mam ślicznotkę od nie dawna więc trochę pracy mnie czeka. póki co i tak na razie jest git
KL4K50N Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Niech Ci się tylko zepsuje ta elektryka i drzwi już panie nie otworzysz . Dziwnie tak bez klamek wyglada. Na razie seria, bezawaryjności życze.
pesik87 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 no z tymi klamkami ladna sztuka.. powodzonka w modach.. i bezawaryjnosci..
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 łoo...dobre no nie powiem, troche dziwnie wyglada bez klamek, ale ciekawie. A panowie policjanci nie czepili sie jeszcze tego?? :gwizdanie:
sebek840 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Opublikowano 24 Maja 2011 łoo...dobre no nie powiem, troche dziwnie wyglada bez klamek, ale ciekawie. A panowie policjanci nie czepili sie jeszcze tego?? :gwizdanie: nie mieli się czego złapać , mina była ostra :polew: :polew: ale cóż ... życie :polew: [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 18:33_________________________________________________ teee... klamki ci buchnęli to dopiero początek. :a4fan:
vauxhall95 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 znaczy kolejnym modem bedzie brak kol lub kierownicy
Polko_V Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 az bede obserwowal ten watek co Ty jeszcze ciekawego napochasz :gwizdanie:
Goofer Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 A jak kolega otwiera autko ? Tak ciekawość mnie zjada i dlatego pytam, jakiś "myk" specjalny ?
sebek840 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Opublikowano 24 Maja 2011 A jak kolega otwiera autko ? Tak ciekawość mnie zjada i dlatego pytam, jakiś "myk" specjalny ? wiadomo z pilota,a w razie W mam coś w zanadrzu ale niestety tego moi drodzy nie mogę zdradzić [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 21:37_________________________________________________ mam ślicznotkę od nie dawna więc trochę pracy mnie czeka. póki co i tak na razie jest git A jak kolega otwiera autko ? Tak ciekawość mnie zjada i dlatego pytam, jakiś "myk" specjalny ? wiadomo z pilota,a w razie W mam coś w zanadrzu ale niestety tego moi drodzy nie mogę zdradzić za nie długo będzie nowa tapicerka, i znowu trochę muszę poczekać aż troszkę kaski wpłynie bo po drodze mam rozrząd i całe zawieszenie przód.
konus Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 A ciekawe co by było gdyby tak jak kumplowi w A3 alternator zrobił zwarcie i wywalił przez noc cały akumulator że rano nic nie działało :gwizdanie:
sebek840 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 A ciekawe co by było gdyby tak jak kumplowi w A3 alternator zrobił zwarcie i wywalił przez noc cały akumulator że rano nic nie działało :gwizdanie: witam Konus, powiem tak "jak się dba tak się ma" :> a z drugiej strony jak już pisałem mogę otworzyć bez elektryki (taki myk) pozdrawiam :>[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 10:53_________________________________________________ Tylko nie rób lambo doors bez obaw przesady nie będzie
Polko_V Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 uff... ,bo bys chyba odlecial z tymi drzwiyrkami :gwizdanie:
pepik Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Hmm kierunki z błotników też zawineli tylna wycieraczka też zatrzymuje sie po przeciwnej stronie niż powinna Ciekawe auto wydaje mi się że lakier trochę zmęczony. Powodzenia w modach i bezawaryjności
Gość Damian A4 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Wsią trąci Zamiast się pobawić i wymienić lampki na zespolone to robisz tjunink lat 90-ych XX wieku Ale co mi tam Niedługo silnika nie będzie Albo weźniej no przednią maskę na stałe zaszpachluj
manny90 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Bliźniacza do mojej, tylko moja ma klamki Powodzenia w modach
sebek840 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 Hmm kierunki z błotników też zawineli tylna wycieraczka też zatrzymuje sie po przeciwnej stronie niż powinna Ciekawe auto wydaje mi się że lakier trochę zmęczony. Powodzenia w modach i bezawaryjności co do wycieraczki kolego to sam się dziwie dlaczego zatrzymuje się z drugiej strony, ale działa tak jak powinna [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 11:22_________________________________________________ Wsią trąci Zamiast się pobawić i wymienić lampki na zespolone to robisz tjunink lat 90-ych XX wieku Ale co mi tam Niedługo silnika nie będzie Albo weźniej no przednią maskę na stałe zaszpachluj bez obaw lampki też będą wymienione a co do silnika to będzie prawie nuweta
manny90 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Hmm kierunki z błotników też zawineli tylna wycieraczka też zatrzymuje sie po przeciwnej stronie niż powinna Ciekawe auto wydaje mi się że lakier trochę zmęczony. Powodzenia w modach i bezawaryjności Z jednej strony kierunek zniknął tylko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi