Bartas Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 woooo kufaaaa....wole sam naprawiac, wspolczuje szczerze
Panton Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Koniecznie pisz do Kulczyka i Szfabów pismo z opisem całej sytuacji!!! ASO to dno i już dawno się o tym przekonałem... gdyby nie ori części to w życiu bym ich nie odwiedził - oczywiście mowa o ASO w Polsce..... ASO u Szfabów to zupełnie inna bajka... chyba nigdy nie dogonimy tego poziomu, stylu i klasy, który tam jest reprezentowany. Wypadek, nie wypadek ale za jaja bym te kurrrwy powiesił.
marekg Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Koniecznie pisz do Kulczyka i Szfabów pismo z opisem całej sytuacji!!! ASO to dno i już dawno się o tym przekonałem... gdyby nie ori części to w życiu bym ich nie odwiedził - oczywiście mowa o ASO w Polsce..... ASO u Szfabów to zupełnie inna bajka... chyba nigdy nie dogonimy tego poziomu, stylu i klasy, który tam jest reprezentowany. Wypadek, nie wypadek ale za jaja bym te kurrrwy powiesił. Najpierw piszesz, że chyba nigdy nie dogonimy poziomu stylu i klasy jaki jest reprezentowany za zachodnią granicą. Czyli chciałbyś żeby tak było i u nas. A potem piszesz wypadek nie wypadek i chcesz kogoś wieszać za klejnoty. To jest ta klasa i ten styl za jakim tęsknisz?
Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 bez urazy ale w niemieckie ASO też nie wierzcie jak w jakieś objawienie.. znam wiele przypadków gdzie sprawa wygląda mniej więcej tak: Niemiec przyjeżdża do ASO bo mu skrzynia padła albo coś tam innego co unieruchomiło samochód, waszej opinii niemieccy super mechanicy, przypalą gościowi jeszcze parę kabli, przekaźników. Wmówią mu że za naprawę się nie wypłaci i za skromną sumkę odkupią auto. Po czym dzwonią do ludzi w Polsce którzy już mają przyszykowaną lawetę aby odebrać prawe nowe auto z ASO Sam miałem podobną propozycję, za wcale nie duże pieniądze mogłem dostać tak właśnie zrobioną A6 kombi.. Co więcej, szczególnie we wschodnich landach nagminne jest podmienianie części. Które oczywiście znajdują nowego właściciela wśród naszych rodzimych handlarzy. Dlatego polecam tylko na prawdę zaufanych ludzi. W Polsce kultura jeżeli chodzi o ASO jest na prawdę marna, sam mam sprawę sądową ponieważ jestem "winny" 14tys. za naprawę mojego dostawczaka. W sumie wszystko było by dobrze gdyby nie szczegół, że naprawa miała być bezgotówkowa, to nie ja rozwaliłem swoje auto, a samo ASO ma umowę z ubezpieczycielem sprawcy. Nawet nie chodzi o te finanse (bo jak wiadomo walka z ubezpieczycielami jest ciężka) ale samo podejście serwisu. Gdzie bez żadnego telefonu/pytania przysyłają Ci wezwanie z 3 dniowym terminem płatności i straszną w nim samymi egzekucjami. Teraz ja się zapytam. Z jakiej racji ja mam wrócić potem do tego dilera i wydać u niego pieniądze na nowe auto? Jedno wielkie nieporozumienie Współczuje tylko wszystkim którzy wypowiedzieli się wyżej
wojtas-audi Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Wspolczuje, teraz jak szukasz nowej zebys nie trafil na swoja po "remoncie"
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Szkoda B6 tylko ciekawe kto ją kupił jako bezwypadkową :wallbash:
Luka3s Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Współczuję...ten kraj z każdym dniem zaskakuje mnie coraz mocniej....a raczej ludzie... Czy tu wszystko trzeba robić samemu...
markus85 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Nic aby do TVN Turbo się to nadaje, szczęście że nie dałeś się zrobić i za tyle pogoniłeś auto.
addassko Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 temat znam z Nomy2... niestety wypadek losowy
chris.lkr Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 z całego serca współczuje ASO Polska :polew:
Dev Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Prawie 2 lata temu kupiłem moją A4 B6, dopłaciłem do interesu ale kupiłem od znajomego pewną, zadbaną A4. a tak na marginesie, to ile za nią faktycznie zapłaciłes?
alonso Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A Twoja spalona A4 pewnie poszła na przeszczep
Skyliner89 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A Twoja spalona A4 pewnie poszła na przeszczep albo dostanie drugie życie
I r o Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A Twoja spalona A4 pewnie poszła na przeszczep no co Ty, zezłomują ją za dziesięć kafli
BADU Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 bedzie śmigała jako nie bita z malym przebiegiem i tylko dziadek do kościoła mało jeżdził bo już stary jest :)
szyba Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Dziennie przeglądam allegro więc jak na nią trafię to na pewno dam znać
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 łoszz...Qfa :blink: :shocked: ja bym ich chyba bo nerwow by mi braklo
Rekomendowane odpowiedzi