Filutek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Koledzy mam problema dzisiaj po pracy wracam do niuni a tam szyba posazera otwarta tak sama od siebie ciekawe? Juz cos takiego mialem na myjni ze wysiadlem z auta i patrze a tam szybka otwarta. Mysle ze to kable te ktore ida do drzwi maga byc nadlamane albo cos takiego, i jak dzwi otwieram to sie gdzies zwarcie robi , co wy nato?
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 właśnie identyczny mam problem... tyle że ja zostawiłem auto pod kopalnią z otwartą szybą ale na szczęście nic nie zgineło (a akurat dzień wcześniej kupiłem radyjko) i miałem totalne szczęście!!! ciekawe co może być przyczyną, ja obstawiam że trzymając ręke na boczku przypadkiem dotyka się guzika i wtedy ona zjeźdza a my nie wiemy... no bo jak to inaczej wytłumaczyć...
schiller Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja obstawiam że trzymając ręke na boczku przypadkiem dotyka się guzika i wtedy ona zjeźdza a my nie wiemy... no bo jak to inaczej wytłumaczyć... i dokładnie to jest to. mi się to juz wielokrotnie przydarzyło. wiem ze to jest to bo czasem sie przy tym przyłapie ale często jednak nie. dobrze ze nic przy tym nie zginęło. muszę wreszcie znaleźć trochę czasu i podłączyć te domykanie szyb...
ROGER Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 no własnie to tak jest ale jak jest domykanie szyb alarmem to jest ok
miro_x Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tyle że jeśli takie domykanie jak z fabrycznym modułem komfortu to też do d.... Bo domykanie działa jak się dłużej przytrzyma przycisk. A normalnie się zamyka klik i tyle. NIe myśli się o zamknięciu guzikiem tym bardziej sie nie pomyśli o trzymaniu przycisku na pilocie.
tomaszzz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 mi tez sie zdazylo na poczatku ze zostawilem samochod z otwarta szyba wiec gosiciowi ktory montowal mi alarm powiedzialem zeby cos z tym zrobil i wstawil mi jakis modol tak ze przy zamykaniu samochodu szyby ida do gory ten modol kosztowal mnie 50 zl i byl zalozony przy okazji mala zecz a cieszy
dark79 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 widze ze ceny piekne za "modoly" :decayed: ta funkcja jest podstawowa w alarmie i powinni to podlanczac za free
EndriuGiz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja tez mam modol jak zamykam samochod szybki same leca do gory :th: dobra rzecz polecam
kaczorek3003 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 każda praktycznie a$ ma taki cwancyk kolego jesli zamykasz autko kluczykiem przytrzymaj go pare sekund dlużej i szybki się domkna
schiller Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 każda praktycznie a$ ma taki cwancyk kolego jesli zamykasz autko kluczykiem przytrzymaj go pare sekund dlużej i szybki się domkna oj kolego nie każde
EndriuGiz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 każda praktycznie a$ ma taki cwancyk kolego jesli zamykasz autko kluczykiem przytrzymaj go pare sekund dlużej i szybki się domkna nie kazde dopiero te produkowane po 97 roku patrzylem w ksiazce :P
dark79 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no nie, bo ja mam z 95 i mam domykanie szyb kluczem
schiller Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 każda praktycznie a$ ma taki cwancyk kolego jesli zamykasz autko kluczykiem przytrzymaj go pare sekund dlużej i szybki się domkna nie kazde dopiero te produkowane po 97 roku patrzylem w ksiazce :P tez nie prawda. tu chodzi o wyposażenie a nie o rok produkcji.
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 dokladnie tak jak mowi schiller ja mam 96r i mam domykanie szyb
tomaszzz Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 zgadza sie ze jak przytrzymasz dluzej ale ze by odrazu sie domykaly bez trzymania to wstarszym roczniku trzeba dolozyc modol
Rekomendowane odpowiedzi