Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 No ja moge zjechać ale nie wiem czy reszta ode mnie w ogóle jest to może na za tydzień się umówimy większą ekipą? Za tydzień mnie nie ma, za dwa jak już Armistead'owi moze juz zrobia fure wiec pewnie we 2 byśmy przyjechali moze jeszcze Janjazda dał by rade
krzyniek Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 No ja moge zjechać ale nie wiem czy reszta ode mnie w ogóle jest to może na za tydzień się umówimy większą ekipą? Za tydzień mnie nie ma, za dwa jak już Armistead'owi moze juz zrobia fure wiec pewnie we 2 byśmy przyjechali moze jeszcze Janjazda dał by rade no to wstępnie ustawiamy się na niedzielę 30 maja, tak ?
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 No ja moge zjechać ale nie wiem czy reszta ode mnie w ogóle jest to może na za tydzień się umówimy większą ekipą? Za tydzień mnie nie ma, za dwa jak już Armistead'owi moze juz zrobia fure wiec pewnie we 2 byśmy przyjechali moze jeszcze Janjazda dał by rade no to wstępnie ustawiamy się na niedzielę 30 maja, tak ?
krzyniek Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 No ja moge zjechać ale nie wiem czy reszta ode mnie w ogóle jest to może na za tydzień się umówimy większą ekipą? Za tydzień mnie nie ma, za dwa jak już Armistead'owi moze juz zrobia fure wiec pewnie we 2 byśmy przyjechali moze jeszcze Janjazda dał by rade no to wstępnie ustawiamy się na niedzielę 30 maja, tak ? ok
Armi Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Dobra, jak będę miał zrobione auto to będę. Teraz idę się pomodlić żeby mi jutro odpalił. Mam nadzieję, że albo zamiękły przewody albo rozładował się akumulator i jutro wszystko będzie dobrze ;(
karolek61 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam :> nie pojawialem sie jeszcze tu na formu.. mam rodzinke nie daleko garwolina to moze i ja wpadne 30maja:) piszcie ile bedzie ludzi jak cos. pzdr
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam :> nie pojawialem sie jeszcze tu na formu.. mam rodzinke nie daleko garwolina to moze i ja wpadne 30maja:) piszcie ile bedzie ludzi jak cos. pzdr Z tobą napewno 3 ale poprzednio mało kto sie odzywał a na spota zjechało 5 osób, tym razem moze być wiecej, ode mnie jak dobrze pójdzie to 3 autka wpadną
karolek61 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 to ja pogadam jutro na spocie z chlopakami to moze ktos bedzie jeszcze chetny.. tez wiele zalezy od pogody.. ale do 30mam nadzieje ze sie poprawi
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 to ja pogadam jutro na spocie z chlopakami to moze ktos bedzie jeszcze chetny.. tez wiele zalezy od pogody.. ale do 30mam nadzieje ze sie poprawi
krzyniek Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 to ja pogadam jutro na spocie z chlopakami to moze ktos bedzie jeszcze chetny.. tez wiele zalezy od pogody.. ale do 30mam nadzieje ze sie poprawi miejmy nadzieję
moskal Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Pany, jutro lece trasą Zamość-Lublin-Ryki-Garwolin-Warszawa-Pruszków. Jak sytuacja na drodze? (powódź?) To, że zamknęli Wał Między. to wiem...
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Pany, jutro lece trasą Zamość-Lublin-Ryki-Garwolin-Warszawa-Pruszków. Jak sytuacja na drodze? (powódź?) To, że zamknęli Wał Między. to wiem... nie wiem jak odcinek Zamosć-Lublin ale reszta to bez problemu przejezdna Robisz postój na Rykach
krzyniek Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Pany, jutro lece trasą Zamość-Lublin-Ryki-Garwolin-Warszawa-Pruszków. Jak sytuacja na drodze? (powódź?) To, że zamknęli Wał Między. to wiem... nie wiem jak odcinek Zamosć-Lublin ale reszta to bez problemu przejezdna tutaj wszystko ok
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Pany, jutro lece trasą Zamość-Lublin-Ryki-Garwolin-Warszawa-Pruszków. Jak sytuacja na drodze? (powódź?) To, że zamknęli Wał Między. to wiem... nie wiem jak odcinek Zamosć-Lublin ale reszta to bez problemu przejezdna Robisz postój na Rykach Jak coś to bedę dzwonił - odpowiednio wcześniej naturlich
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Pany, jutro lece trasą Zamość-Lublin-Ryki-Garwolin-Warszawa-Pruszków. Jak sytuacja na drodze? (powódź?) To, że zamknęli Wał Między. to wiem... nie wiem jak odcinek Zamosć-Lublin ale reszta to bez problemu przejezdna Robisz postój na Rykach Jak coś to bedę dzwonił - odpowiednio wcześniej naturlich Armisteada wyciągne jeszcze
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Zależy od pogody: Jak bedzie słonecznie to pies pobiega sobie z żoną, jak będzie deszcz... to będę cieszył się, że mam Q i jechał dalej
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Zależy od pogody: Jak bedzie słonecznie to pies pobiega sobie z żoną, jak będzie deszcz... to będę cieszył się, że mam Q i jechał dalej :polew:
PARAF Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Zależy od pogody: Jak bedzie słonecznie to pies pobiega sobie z żoną, jak będzie deszcz... to będę cieszył się, że mam Q i jechał dalej :polew: W ciąży jest i ruchu potrzebuje :> Jak już będzie nas 3 to może dałoby radę zlecieć się na jakiejś stacji z dobrą kawą...? (BP) :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Zależy od pogody: Jak bedzie słonecznie to pies pobiega sobie z żoną, jak będzie deszcz... to będę cieszył się, że mam Q i jechał dalej :polew: W ciąży jest i ruchu potrzebuje :> Jak już będzie nas 3 to może dałoby radę zlecieć się na jakiejś stacji z dobrą kawą...? (BP) :gwizdanie: Damy rade BP jest przed Rykami od strony Lublina
Rekomendowane odpowiedzi