Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe 3.0TDI Twin Turbo 313KM 650NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 minuta :kox: zajebiasty wydech, ze zmiennymi trybami pracy i dźwięku :slina:

5.5 minuta :hi:

Opublikowano
:kox: :kox: p.s. sedan w nocy smutny troche ztylu ...moglby byc bardziej weselszy (swiatla)
Opublikowano

eee tam mi sie ta A6 coraz bardziej podoba.Motor 313 PS rewelacja.

Opublikowano
  turdzi napisał(a):

eee tam mi sie ta A6 coraz bardziej podoba.Motor 313 PS rewelacja.

dokladnie , furmanka jest :kox:

Opublikowano

widziałem kilka dni temu z b.bliska C7 i nawet daję radę :good:..... w porównaniu do F10 :decayed:

Opublikowano

daje radę ?

radzę podjechać do salonu - pooglądać z bliska i usiąść za kierownicą - mnie to auto powaliło pod każdym względem, przestkok w stosunku do poprzedniego modelu czy też B8 jest niewiarygodnie wielki.

Ja wysiadając z niego w salonie stwierdziłem że już na nic innego nie popatrzę - mam już klepniętą wersję 313ps na wekend na jazdę testową, czekam tylko na tel. który to będzie wekend.

Jedno wiem napewno - już dawno żaden model z audi tak mnie nie powalił przy pierwszym kontakcie jak A6 C7 - oczywiście ceny też są powalające :)

Opublikowano

Miron, nagraj jakiś film jak dostaniesz auto do testów.

Opublikowano

napewno nagram :wink4:

tydzień temu miałem A1 1.2tfsi ale jakoś nie widziałem potrzeby nagrywania filmiku :decayed:

Opublikowano

A więc Mirku liczymy na obszerną relację z filmikiem i fotkami :naughty:

Opublikowano
  miron78 napisał(a):

Jedno wiem napewno - już dawno żaden model z audi tak mnie nie powalił przy pierwszym kontakcie jak A6 C7 - oczywiście ceny też są powalające :)

auto na prawe super alesprawdzilem ceny i cena tego 3.0 TDI jest powalajace , to dwa razy tyle i le pacilem za swoje auto , w takim wypadku zdecydowanie bym wolal S4.

Opublikowano

Mirek podpytaj kiedy nowe A3 w sedanie będzie jak będziesz testował A6. Mnie w A6 powaliły tyle światła w nocy a szczególnie jak migacz włączony jest to rewelacja. ale chyba bym wolał 3.0tfsi niż tdi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

cena podstawowego A6 sedan 3.0 TDI 313 PS w DE to 55900 euro

Opublikowano

... i nie jest dostępny z S-tronic. Wolałbym za €51.600 3.0TFSI z S-tronic.

Opublikowano

no właśnie skrzynia mnie bardzo zdziwiła.. myślałem, że tam będzie S-tronic, a nie Tip

Opublikowano

Za duży Nm dla S-tronic.

Opublikowano
  jedrekx napisał(a):

cena podstawowego A6 sedan 3.0 TDI 313 PS w DE to 55900 euro

to nie jest jakaś szalona cena- jak na nowe A6
Opublikowano

ale to golas :wink4: zrobiłem sobie konfiguracje i taki jakbym chciał wyszło mi ok 80 tys euro :kox:

Opublikowano
  jedrekx napisał(a):

ale to golas :wink4: zrobiłem sobie konfiguracje i taki jakbym chciał wyszło mi ok 80 tys euro :kox:

i to już jest prawdziwa cena za A6
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

s-tronic to DSG , nie myl z multitronikiem, wiec Nm nie ma tu duzego znaczenia, po za tym biturbo 3.0 to inny silnik, [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 20:32_________________________________________________a tak sie sprawuje GRIP Neuer Audi A6 TDI gegen Porsche 911 Carrera S !!!! UNBEDINGT ANSEHEN !!!! :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...