Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooo sam prezes zawitał do Królewskiego Grodu Kraka :hi:

Ty też Grzesiu miałeś być góralem? :mysli:

kto to wie :naughty:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja zaczynam się tu czuć jak bym był w przedszkolu i wlazł pierwszoklasiście do piaskownicy i co postawię babkę albo zbuduje zamek to ciach i rozwalone. A jak wezmę foremkę i nie mam piasku na babkę to słyszę: "NIC CI NIE BĘDE DODAWAŁ!!"

Opublikowano

No ja zaczynam się tu czuć jak bym był w przedszkolu i wlazł pierwszoklasiście do piaskownicy i co postawię babkę albo zbuduje zamek to ciach i rozwalone. A jak wezmę foremkę i nie mam piasku na babkę to słyszę: "NIC CI NIE BĘDE DODAWAŁ!!"

Biedaczysko :decayed: Ale tak jest jak zepsuli to nie naprawiaja,taka kolej zeczy :polew: Wez dodaj jeszcze raz i juz powinno byc ok [br]Dopisany: Luty 15, 2008, 12:25:29 _________________________________________________Tu sobie zapodaj http://imageshack.us/
Opublikowano

Do nadgorliwego Pana, który pomieszal w malopolskim, slaskim i wielkopolskim.... Natychmiast ma to wrócic. Forum jest dla uzytkowników a nie dla Twojego widzimisie. Pomysl wyszedl od uzytkownika i spotkal sie z pelna akceptacja - poczytaj tematy spotów i moje PW. Do dziela!!!

Opublikowano

Do nadgorliwego Pana, który pomieszal w malopolskim, slaskim i wielkopolskim.... Natychmiast ma to wrócic. Forum jest dla uzytkowników a nie dla Twojego widzimisie. Pomysl wyszedl od uzytkownika i spotkal sie z pelna akceptacja - poczytaj tematy spotów i moje PW. Do dziela!!!

:notworthy: Brawo,Porzadek trzeba trzymac :th:
Opublikowano

Tukan zamilcz ...

Opublikowano
  • Autor

no to czekamy na efekty działan pana nadgorliwego.... ale coś mi sie wydaje ze jego ambicja nie pozwoli na to..... :gwizdanie:

Opublikowano

Tukan zamilcz ...

właśnie.....
Opublikowano

Tukan zamilcz ...

Co jest k**wa napisac juz niec nie wolno Trzeniu nie przesadzaj,bo zartowac owszem ale do pewnej granicy :decayed::angry:

Tukan zamilcz ...

właśnie.....

Drugi sie znalazl
Opublikowano

k**wa znowu jakies halo halo tutaj widze hehehehe.

Moze zrobimy zaklady czy wroci i naprawi czy nie wroci i nie naprawi hehehe :P

Opublikowano

no to czekamy na efekty działan pana nadgorliwego.... ale coś mi sie wydaje ze jego ambicja nie pozwoli na to..... :gwizdanie:

jaka ambicja? przecież to samowola ... w majtkach niech sobie pomiesza...

jak to jest że jeden człowiek zamiast pilnować forum od strony technicznej , musi obejszczeć każdy temat tylko po to żeby każdy widział że on może i że jest ? :wallbash:

Opublikowano

Przepraszam, czy chodzi panom o mnie ? [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 12:51 _________________________________________________

jak to jest że jeden człowiek zamiast pilnować forum od strony technicznej , musi obejszczeć każdy temat tylko po to żeby każdy widział że on może i że jest ?

:D

Opublikowano

Przepraszam, czy chodzi panom o mnie ? [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 12:51 _________________________________________________

jak to jest że jeden człowiek zamiast pilnować forum od strony technicznej , musi obejszczeć każdy temat tylko po to żeby każdy widział że on może i że jest ?

:D

widzę że merytoryczne odpowiedzi są Twoją domeną :th:

Opublikowano

ble ble ble :polew: :polew: :polew:

Taaadaaaaaaaaaaa no to mamy zagadke :P

Opublikowano

Ale odwiedzin dzisiaj na KRK :gwizdanie:

Opublikowano

adi dzwoniłeś zapytać ile osób może grać tam pod balonem?

mamy grać za 3 dni a nawet żadnej listy nie ma ...

Opublikowano

Panie i Panowie, żegnam się na tydzień- muszę oddać kompa do serwisu (wiesza mi się tzw "pyta gówna"). Jakby się coś działo ciekawego (dziura w budynku, jakiś członek w gipsie, nagła potrzeba-dotyczy Pań, itp) to mój nr jest w assistance. Smutno będzie mi ;( no i zazdroszczę Wam wyjazdu do Chrzanowa

Opublikowano

adi dzwoniłeś zapytać ile osób może grać tam pod balonem?

mamy grać za 3 dni a nawet żadnej listy nie ma ...

bedzie:

1.sokol

2.sokol

3.sokol

4.sokol

5.hej sokoly

6.omijajcie gory

7.........

Opublikowano

Pełna inwigilacja-zaraz się okaże , że chipy i inne zabawki mechaniczne bedziemy likwidować, bo tak nie można-co tu się dzieje!! :ranting1:

Opublikowano

Pełna inwigilacja-zaraz się okaże , że chipy i inne zabawki mechaniczne bedziemy likwidować, bo tak nie można-co tu się dzieje!! :ranting1:

dont wory , zhackujemy sysko i bedzie cooollll megaa koxxxxx :tonguemad: :tonguemad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.