boseron Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobry poniedziałek nie jest taki zły jak człowiek na L-4 siedzi Hehe... co to za leniuchowanie jak nawet nie mozesz sie trunkami degustowac... Bruno nie biore antybiotyku więc co wieczór płukam bolące gardło odpowiednimi płynami i o dziwo pomaga
BrunoNH Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobry poniedziałek nie jest taki zły jak człowiek na L-4 siedzi Hehe... co to za leniuchowanie jak nawet nie mozesz sie trunkami degustowac... Bruno nie biore antybiotyku więc co wieczór płukam bolące gardło odpowiednimi płynami i o dziwo pomaga I tak trzymaj... A mowia, ze lekarstwa sa niesmaczne...
rzeźnik. Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ... chyba jakaś akcja ,kumpla też trzepali i zabrali mu dowód za dziurawy tłumik , wcale głośno nie chodził i na dniach miał go wymienić ale sie uparli i ni huhu nie dało się zrobić .
nex Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ładnie się bawią chłopaki ta A6 niezła gleba :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 witam szanowne grono szyderców Kinia, niestety miałas rozrząd przestawiony o jednego zęba i napinacz źle załozony, poprawilismy to ale jest stały bład czujnika wałka rozrządu wiec jutro pojdzie do podmianki samochód odpalilismy ale chodzi tragicznie, prawdopodnie zawory dostały po d*pie ;( dwie świece nie grzeją i cieknie z egra narazie to tyle
mczekaj5 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sokolnh a czy te zawory to mogą ( sądzę że tak ) być przyczyną tego napinacza...? w sumie to wygląda tak że napinacz nie docisnął paska i przeskoczyło a to pociągnęło za sobą resztę tak ?
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 http://www.vimeo.com/3143797 Masakra filmik panorama, hd, muza, montaż :kox: mam jeszcze sporo do nauki :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sokolnh a czy te zawory to mogą ( sądzę że tak ) być przyczyną tego napinacza...? w sumie to wygląda tak że napinacz nie docisnął paska i przeskoczyło a to pociągnęło za sobą resztę tak ? dokładnie, napinacz nie był dobrze naciagniety i przeskoczył ząbek, szczescie w nieszczeciu dobrze ze tylko o jeden chociaz i tak szkody wyrzadziło coz, bedziemy patrzec jutro
mczekaj5 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 No dobra przekazałem Kindze takze pewnie będzie zaraz online.. no przykra sprawa ale ewidentnie wina mechanika, który zakładał rozrząd...miejmy nadzieje że tłoki i cylindry nie będą wymagały poważnej interwencji..
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Kerczi i gdzie ten filmik cały ? cos nie chce mi sie zuploadowac Czeka mnie wymiana modulu komfortu...a zaczelo sie od pieprzonych foteli skorzanych :/
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Kerczi: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_oswietlenie_wnetrza_wymiana_na_led-t64301.0.html
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem...
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem... Mam takowe jeszcze nie zamontowane. Jak będziesz chciał przymierzyć to mów, może Ci odstopię
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem... Mam takowe jeszcze nie zamontowane. Jak będziesz chciał przymierzyć to mów, może Ci odstopię ooo to gdzie Cie jutro szukac??? bo swieca mi dwie mapki badziewnie na zolto
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem... Mam takowe jeszcze nie zamontowane. Jak będziesz chciał przymierzyć to mów, może Ci odstopię ooo to gdzie Cie jutro szukac??? bo swieca mi dwie mapki badziewnie na zolto szukaj, szukaj a najlepiej to dzwoń, tak po 13.00 bo wcześniej z dzieckiem do lekarza idę - później jestem free
siemian Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Kerczi racja wg. ETKI w a6 lampki oświetlenia przestrzeni nóg pasażerów z tyłu są LEDowe. W a4 tego nei ma. Sa zwykłe które zapalają sie tylko po otworzeniu drzwi. JA powoli ide spać. Do jutra Kerczi
Rekomendowane odpowiedzi