Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 No nie zmartwychwstanie,bo ktos pozre kosci,a kurczak sie odradza z kosci :polew: Tukan bedziesz na spocie? Mam grypke ostateczne stadium,za tydzien bede :th:
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 fajne laski, Pamiętaj że wiem czym jeździsz, żeby Ci nie wpadło do głowy gdzieś tam koło mojej się kręcić :polew: :polew: Ona ma dziś egzamin z matmy. A ona tam gdzie ja Bo szalony kurczak tez tam gdzie ja wiec uwazaj uwazaj ja tam nie jezdze na dziewczymy, tylko sie uczyc :gwizdanie: mnie też dzisiaj nie bedzie bawcie sie dobrze chłopaki
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 fajne laski, Pamiętaj że wiem czym jeździsz, żeby Ci nie wpadło do głowy gdzieś tam koło mojej się kręcić :polew: :polew: Ona ma dziś egzamin z matmy. A ona tam gdzie ja Bo szalony kurczak tez tam gdzie ja wiec uwazaj uwazaj ja tam nie jezdze na dziewczymy, tylko sie uczyc :gwizdanie: A łyzka na to,nie mozliwe
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Aaaaaaaa ten kurczak , ale sokół to nie bardzo kurczak, co wyście z biologii mieli....??
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Aaaaaaaa ten kurczak , ale sokół to nie bardzo kurczak, co wyście z biologii mieli....?? Zalezy kto pyta Mega tylko nie mow ze nie wiedziales ze Sokół jest kurczakiem....Ty to chyba nie miales biologii :polew:
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Mega tylko nie mow ze nie wiedziales ze Sokół jest kurczakiem....Ty to chyba nie miales biologii :polew: Fajnie macie w tej Suchej.....
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Mega tylko nie mow ze nie wiedziales ze Sokół jest kurczakiem....Ty to chyba nie miales biologii :polew: Fajnie macie w tej Suchej..... Ja nie mieszkam w Suchej tylko ahh zmienie to.....
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 To co masz w avatarze to też jest kurczak co.... ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: No to w Juszczynie....
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 To co masz w avatarze to też jest kurczak co.... ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Tukan,Mega cos z toba nie tak :polew: Nie ma takich w Myslenicach??
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Kurczaków??Nieee.... Ale są takie http://www.uib.no/People/pfviv/Morro/Ideal_Woman.jpg :polew: :polew: :polew:
Tukan Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Kurczaków??Nieee.... Ale są takie http://www.uib.no/People/pfviv/Morro/Ideal_Woman.jpg O f*ck zmutowaly to cos dla Orga,moze ma takiego w kolekcji
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Może to on wrzucił to zdjęcie, kto wie!!
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Kurczaków??Nieee.... Ale są takie http://www.uib.no/People/pfviv/Morro/Ideal_Woman.jpg :polew: :polew: :polew: niezła mutacja, gdzie takie biegają
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Dzieki Pany za spocika sorki ze dzis tak na chwile, ale pracka czeka
mega13 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Nasz Sokół to Kurczak i koniec kropka!! bo będzie Ale gazetę i nożyczki masz????????????
jarko Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... ja również dziękuję Wam Pany, było miło jak na pierwszy raz
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 zaluje, ale kurna terminy mi sie wla na glowe. W sumie wyszlo tak ze moglem zostac dluzej... ehh nadrobimy w weekend
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 śmiechu co nie miara i trochę demolki... to akurat standard
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 zaluje, ale kurna terminy mi sie wla na glowe. W sumie wyszlo tak ze moglem zostac dluzej... ehh nadrobimy w weekend żeby się znowu nie okazało że robotę na week zabierzesz :gwizdanie: takiej opcji nie ma - juz zapisalem w kalendarzu "niedostepny"
Rekomendowane odpowiedzi