Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 hyhyhy - zencie sie zencie... czego macie miec lepiej niz ja ...tylko kto na spoty wtedy bedzie jezdzil nie przesadzaj Murzyn , nie przesadzaj... Max też ma żonę i jest szczęsliwy :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 hyhyhy - zencie sie zencie... czego macie miec lepiej niz ja ...tylko kto na spoty wtedy bedzie jezdzil klony :polew:
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 na spoty będą jeździć z żonami, a jak kobiety się dogadają, to same będą się dopytywać, kiedy następny spot
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Rob ma wyjatkową i wyluzowana zone, to i ma nierzeczywisty tryb myslenia
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Rob ma wyjatkową i wyluzowana zone, to i ma nierzeczywisty tryb myslenia oj, nie tylko ja :gwizdanie: nie zapominaj o ekipie z opola
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 no fakt - Clony, Sfinks i NyPal - farciarze kurka
rtocki Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaufajcie doświadczonemu: Żonę należy trzymać krótko! .... no góra 3-4 lata
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 poogladajcie. Dlugo nie moglem tego znalesc. Moj idol - wypasiona zonke ma http://video.google.pl/videoplay?docid=1571801642443416877&q=mister+night&total=7222&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 no fakt - Clony, Sfinks i NyPal - farciarze kurka jeszcze Adi, Spedyt ...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 poogladajcie. Dlugo nie moglem tego znalesc. Moj idol - wypasiona zonke ma http://video.google.pl/videoplay?docid=1571801642443416877&q=mister+night&total=7222&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 taka ci się marzy?? :polew: jest piekna
poziek Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaufajcie doświadczonemu: Żonę należy trzymać krótko! .... no góra 3-4 lata nie ma co tekst niezły
Hincó Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A jest ktos na wydziale mechanicznym PK tutaj? ktoś z chrzanowa podjeżdża B5 1.8T quattro ;> ja jestem na mechanicznym nie zauważyłem nikogo z Chrzanowa :gwizdanie: moze ten ktoś nie lubi integracji Bo to ktoś z zaocznych jest ;> Bo Ty pewnie z dziennych ;> Bardzo ładna furka, gratowa 1.8Tq poliftowa(chyba nawet po 2 lifcie) normalnie miodna ;] W sobote mam matme u takiego czupiradła.. JEstem niesamowicie zadowolony z tego że kamyk chyba jakiś uderzył w lampe i zrobił malutkie wybicie w niej i już lampka paruje i wogóle.. normalnie boki zrywać tym bardziej że zaraz po kupnie była zmieniana W B5 w valeo można zmienić sam klosz czy lepiej zmienić całą lampe a może już komplet poliftowy?
rtocki Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 > Hińcio Ja zmieniałem niedawno samo szkło, wprawdzie mam Boscha ale wg Etki do Valeo też jest. Mój kosztował 52 zł (nie ORI, tylko Magneti-Marelli) zmiana ok 30 min, bezproblemowo mimo pozostawienia starej uszczelki nie parują
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 hincio - polecam wynegocjowac cene klosza z Kezore. Moze Ci sprzeda jak ladnie poprosisz [br]Dopisany: 10 Luty 2008, 23:27 _________________________________________________Hincio masz soczewki czy stare?? Ja pisalem o soczewkach valeo
Hincó Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Łatwo ten klosz zmienić w domowych warunkach czy trzeba to okmuś dac ? I wogóle możliwe że kamyk robił lampe? znacyz odprysk na wylot zrobił.. ? Ile ofert lol Chodzi o lampe lewą (siedząc za kierownica) Mam a raczej starzy mają przedliftowe lampy, jedna jest valeo a druga bosha tylko nie wiem ktora jest która ;> Matme mam z korońskim :E Wieczorówke już wycofali chyba ;> http://moto.allegro.pl/item306988365_audi_a4_a_4_klosz_szklo_szyba_reflektor_jakosc_.html takie cuś jak zapodam bedzie dobre chyba ;>
Gość Murzyn Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Matme mam z korońskim :E lepiej nie mogles trafic - tez z nim mialem. Wyrabisty gosc, z równie wyczesana fryzura Panowie.... ale nudy :no: BMW nie ma??
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Trzeniu jakie tam nudy rtocki Ty dziś byłes na spocie i mówiłes o Cobrze tak ? Bo kurcze nicka nie pamietam..... Jelsli tak to wrzuc jakies foty Murzyniasty teledysk daje rade
Hincó Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Matme mam z korońskim :E Wieczorówke już wycofali chyba ;> nie znam gościa... po mnie (4 rok) idzie jeszcze jeden... jak będziesz potrzebował jakieś notatki sprawka to pisz... coś mi tam pozostawało... Dobrze wiedzieć Kumpel jest własnie na ostatnim 'szczśliwym' roku wieczorowych, podobno przynajmniej on to ma bardzo miłe zajęcia i zaliczenia ;]] No to kiedyś coś pohandlujemy Ale narazie do soboty daleko @Murzyn, nienarzekam na gościa, tylko w połączeniu z Michalcem(chwała facetowi za twardość ducha=ma stwardenienie rozsiane chyba) to potrafią dać kosmiczne zadania, a jak nie bedą kosmiczne to oceniają tak że 4 os z 70 zdają.. Ale przed egzaminem mi ulżył mówiąc "macie nieskończenie wiele możliwosci poprawy, wiece ile to nieskończoność? no własnie, ja też nie "
Hincó Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale przed egzaminem mi ulżył mówiąc "macie nieskończenie wiele możliwosci poprawy, wiece ile to nieskończoność? no własnie, ja też nie " ja wiem co to jest nieskończoność ... to czas który kończy się 31 maja :gwizdanie: Ale na moim pierwszym semestrze to chyba wczesniej Osobiście to jestem porażony informatyzacjąpolibudy, nic nikt nie wiem i wszystkiego sie cżłowiek dowiaduje 5 minut przed ;/ A jutro usze jechać po indeks bo mi zajomał pan Tabor i ni huhu nie wiem gdzie go zostawił i nawet kontaktu nie ma do człowieka.. Adi, czy pod mechanicznym na parking w tygodniu trzeba mieć ticket? bo nas w weekendy wyrzucają jak nie masz bileciku i potem dzwonią na policje jak zaparkujesz przy drodze i spisują, ja mam, ale kumple w tygodniu był i mówił że bramy otwarte i strażników ni huhu.. Czyży zdzierstwo z zaocznych ?:>
Rekomendowane odpowiedzi