rtocki Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak ktoś ma naklejkę niech weźmie na spota, odwożę małą do KR, postaram się wpaść, lecę
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kerczi weź dla mnie kalendarzyki na spota
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak ktoś ma naklejkę niech weźmie na spota, odwożę małą do KR, postaram się wpaść, lecę jaką naklejkę ? :gwizdanie: wszytskim
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 pewnie tą co Sławek sprzedaje
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hmmm ale przecież Rtocki siedzi częsciej gdzieś indziej niż u Nas :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hmmm ale przecież Rtocki siedzi częsciej gdzieś indziej niż u Nas :gwizdanie: aaa faktycznie
biedruch Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A to już kiedyś coś mi tam mówiłeś o takim Subaraku :> Ostatnio ścigałem się z takim i troszkę mi odszedł, pewnie miał ten drugi mocniejszy silnik hehe[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 17:50_________________________________________________Teraz lookałem na dane techniczne i o dziwo myślałem że więcej ważą te klocki http://www.4forester.pl/ PABLO, z tym mocniejszym czyli 2.5 XT to Ty szans żadnych nie masz - to liga Cubera (w serii 6 do setki) :>, objechało Cie zapewne 2.0 XT.. te 2.5 XT to masakrycznie szybkie auta są, i dodatkowo cichociemne na manualu 2.5 XT to taka podniesiona imprezka wrx w stylizacji dziadzio-działkowicz:kox: gdyby nie to że w porównaniu do audi bida bida bida i pijak okrutny to autko marzenie
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ADAMFOX troszke przesadziłęs z tym co napisałes na publicznym forum !!!!!!!!!!!!!!!!
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ADAMFOX troszke przesadziłęs z tym co napisałes na publicznym forum !!!!!!!!!!!!!!!! dokładnie :disgust:
biedruch Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 adamFox o ja pier... bez komentarza Cuber dobrze że masz refleks
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie, nie będzie rozmów na ten temat i każdy post będzie usuwany, KONIEC TEMATU
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie, nie będzie rozmów na ten temat i każdy post będzie usuwany, KONIEC TEMATU Dokładnie A teraz zbierać dupska i jechać pucować furmanki na spota
Gość Przemo111 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A teraz zbierac dupska i jechac pucowac furmanki na spota Melduje wypucowanie
biedruch Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A teraz zbierać dupska i jechać pucować furmanki na spota ja dopóki nie rozwiążę problemu z podciśnieniem nie dotykam myjki furacz nie idzie na współpracę - ma za swoje:P
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Pogadamy z chłopakami jutro na spocie i na pewno ktoś podjedzie ją oblookać, ostatnio Sokolnh był na kupnie E46 :gwizdanie: :naughty nadal jestem jakoś bliżej mi do e46 oska tył niż b6 oska przód choc tu mozna kupić xd a quattro to jednak ciezko dostac w takiej kwocie jaka mam poza tym to
Tas2die4 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 nadal jestem jakoś bliżej mi do e46 oska tył niż b6 oska przód choc tu mozna kupić xd a quattro to jednak ciezko dostac w takiej kwocie jaka mam poza tym to Wiec licze na mala pomoc i obiecuje sie odwdzieczyc
Rekomendowane odpowiedzi