sokolnh Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 bedzie: 1.sokol 2.sokol 3.sokol 4.sokol 5.hej sokoly 6.omijajcie gory 7......... bo szła dzieweczka do laseczka ...
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Panie i Panowie, żegnam się na tydzień- muszę oddać kompa do serwisu (wiesza mi się tzw "pyta gówna"). Jakby się coś działo ciekawego (dziura w budynku, jakiś członek w gipsie, nagła potrzeba-dotyczy Pań, itp) to mój nr jest w assistance. Smutno będzie mi ;( no i zazdroszczę Wam wyjazdu do Chrzanowa no to do zobaczyszka za tydzień jak dasz rade podjedz w Niedziele na spota :th:
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Panie i Panowie, żegnam się na tydzień- muszę oddać kompa do serwisu (wiesza mi się tzw "pyta gówna"). Jakby się coś działo ciekawego (dziura w budynku, jakiś członek w gipsie, nagła potrzeba-dotyczy Pań, itp) to mój nr jest w assistance. Smutno będzie mi ;( no i zazdroszczę Wam wyjazdu do Chrzanowa no to do zobaczyszka za tydzień jak dasz rade podjedz w Niedziele na spota :th: a o której planujemy powrót z KCH w niedzielkę ?
Tukan Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja sie pojawie w te niedziele,bo mam dluzej zajecia potem 1/4 na lotnisku,zapraszam jak ktos ma ochote.A pilka w jaki dzien???
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Panie i Panowie, żegnam się na tydzień- muszę oddać kompa do serwisu (wiesza mi się tzw "pyta gówna"). Jakby się coś działo ciekawego (dziura w budynku, jakiś członek w gipsie, nagła potrzeba-dotyczy Pań, itp) to mój nr jest w assistance. Smutno będzie mi ;( no i zazdroszczę Wam wyjazdu do Chrzanowa no to do zobaczyszka za tydzień jak dasz rade podjedz w Niedziele na spota :th: a o której planujemy powrót z KCH w niedzielkę ? jak wytrzeźwiejemy
sokolnh Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja sie pojawie w te niedziele,bo mam dluzej zajecia potem 1/4 na lotnisku,zapraszam jak ktos ma ochote.A pilka w jaki dzien??? masz już czym ?
mega13 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zdjęcie jak widzę zrobiło "nagły" i "niespodziwany" COME BACK.... :evil: :evil: :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 15:54 _________________________________________________Szkoda że mój avatar ne przyszedł z nim, musiał gdzieś zapić i dopiero wraca na czworakach....
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jeszcze nie zrobiles tego pazdziocha?? tak mega - moimi rencami
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Murzynek Ja pewnie zostane ale do Wtorku
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Murzynek Ja pewnie zostane ale do Wtorku hyhyhy, a jak piknie bedzie to prosto z KCH do wisly
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Cuber, o której godzinie jutro wyjeżdzacie do Chrzanowa?? My ze Slawqiem planujemy być wcześniej w Kraku. Najprawdopodobniej bedziemy w okolicach Galerii Kazimierz, wiec może zrobimy jeszcze szybkiego spota w Karku?? albo umówimy sie jakoś i pojedziemy razem do Chrzanowa?? Bedziemy dzwonić jak bedziemy dojeżdzać do Krk.
Tukan Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jeszcze nie zrobiles tego pazdziocha?? tak mega - moimi rencami FMIC jest CS-przyszly tydzien.....Jutro odbieram nowe hamulce zeby miec czym hamowac :>
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 ja widze snieg za oknem. Nie wiem czy to przerzuty z watroby czy realia
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Cuber, o której godzinie jutro wyjeżdzacie do Chrzanowa?? My ze Slawqiem planujemy być wcześniej w Kraku. Najprawdopodobniej bedziemy w okolicach Galerii Kazimierz, wiec może zrobimy jeszcze szybkiego spota w Karku?? albo umówimy sie jakoś i pojedziemy razem do Chrzanowa?? Bedziemy dzwonić jak bedziemy dojeżdzać do Krk. spoko :th: dajcie znac jak bedziecie My planujemy być na Orlenie za bramkami na autobanie A4 o godzinie 17-10
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 OK, to jak sie nie spotakmy pod Kazimierzem, to bedziemy 17:10 na ORLENIE
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 jak myslicie, koniec zimy juz ? sniegu mam nadzieje ze juz nie bedzie ale zimno jest jak cholera......brrrrrrrrrrrrr
Gość rob Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 sniegu mam nadzieje ze juz nie bedzie ale zimno jest jak cholera......brrrrr kuźwa, też nie miało kiedy się wysrać z tym śniegiem :ranting1:
Rekomendowane odpowiedzi