Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie Pogoda tak piękna, że dzisiaj chciałbym iść do pracy jako podawacz ręczników nad basenem a ja mogę je prać W takim razie Wąski składajmy CV do jakiegoś kurortu na Majorce
biedruch Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witajcie nie dałem wczoraj rady, 3 dni imprezy w W-wie i się na 18 do GK po prostu nie wyrobiłem Na marginesie ktoś wie skąd są blachy 'NMR'? piękną b7 s-line sedan zrobioną na RS lub S4 widziałem na tych numerach na pradze, ramki a4-klub oczywiście:)) pozdro wszystkim :>
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie , co ile się odgrzybia klimę? Jaki jest tego koszt plus ewentualne dobicie gazu Może ktoś wie?
Cuber Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie , co ile się odgrzybia klimę? Jaki jest tego koszt plus ewentualne dobicie gazu Może ktoś wie? co sezon przynajmniej koszt zalezny jest od ilości czynnika ile wejdzie w momencie dobicia ale obstawiam coś ok 200 zł :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Siema "kapeluszniki" .. Nie wybiera się ktoś z szanownych do Warszawy w tym tygodniu ? No poza Wąskim, bo już z nim rozmawiałem.. Trzenisław nie robisz sobie wycieczki ?
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Siema "kapeluszniki" .. Nie wybiera się ktoś z szanownych do Warszawy w tym tygodniu ? No poza Wąskim, bo już z nim rozmawiałem.. Trzenisław nie robisz sobie wycieczki ? Będę w Wawie ale ok 3 w nocy w poniedziałek potrzebujesz coś?[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 10:51_________________________________________________ Panowie , co ile się odgrzybia klimę? Jaki jest tego koszt plus ewentualne dobicie gazu Może ktoś wie? co sezon przynajmniej koszt zalezny jest od ilości czynnika ile wejdzie w momencie dobicia ale obstawiam coś ok 200 zł :gwizdanie: dzięki , w takim razie musze jechać juz to zrobić bo śmierdzi przy pierwszym uruchomieniu a samochód mam już 20 miesięcy i nie robiłem z tym. Może ktoś kogoś polecić? chyba ktoś kiedyś pisał o tym tutaj ale za dużo szukania
KERCZI Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:14_________________________________________________ Witajcie nie dałem wczoraj rady, 3 dni imprezy w W-wie i się na 18 do GK po prostu nie wyrobiłem Na marginesie ktoś wie skąd są blachy 'NMR'? piękną b7 s-line sedan zrobioną na RS lub S4 widziałem na tych numerach na pradze, ramki a4-klub oczywiście:))pozdro wszystkim :> to ani S ani RS. NMR...to pewnie ba$iora furacz, z ledami od s6 [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:18_________________________________________________ Siema Krakusy a co Ty to nie krakus juz?? Moze Hucianin buahahahah[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:18_________________________________________________ Siema "kapeluszniki" .. Nie wybiera się ktoś z szanownych do Warszawy w tym tygodniu ? No poza Wąskim, bo już z nim rozmawiałem.. Trzenisław nie robisz sobie wycieczki ? Będę w Wawie ale ok 3 w nocy w poniedziałek potrzebujesz coś?[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 10:51_________________________________________________ Panowie , co ile się odgrzybia klimę?Jaki jest tego koszt plus ewentualne dobicie gazuMoże ktoś wie? co sezon przynajmniej koszt zalezny jest od ilości czynnika ile wejdzie w momencie dobicia ale obstawiam coś ok 200 zł :gwizdanie: dzięki , w takim razie musze jechać juz to zrobić bo śmierdzi przy pierwszym uruchomieniu a samochód mam już 20 miesięcy i nie robiłem z tym.Może ktoś kogoś polecić? chyba ktoś kiedyś pisał o tym tutaj ale za dużo szukania polecam ul. OKULICKIEGO firma FROSTI. Naprawili mi sprzegielko w klimie, odgrzybili i dobili gazu za 370pln ostatnio.
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 powitał [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 12:10_________________________________________________ Po trzecie: siemian, nie obraź się, ale auto czasem jest mądrzejsze jak kierowca, nie jest to atak na Ciebie z mojej strony,szerokości dla Ciebie i pokory na drodze . Sory , ale po Twoim odjeżdzie z GK musiałem Ci to napisać. A ja chwaliłem Twoje auto... A tak w ogóle to o co Ci niby chodzi...
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 joł wczoraj kolega prosił mnie zebym zrobił pare fotek jego r6-ce, tak mi wyszło 1. 2. 3. i przy okazji sobie pojezdziłem, fajnie sie to wkręca
Muskel1 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:14_________________________________________________ author=biedruch link=topic=23938.msg909726#msg909726 date=1243239455] Typowe ruskie bezmozgi. Narazaja innych uczestnikow nie zdajac sobie sprawy jak szybko sie taka jazda moze skonczyc. :bicz3:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 wczoraj kolega prosił mnie zebym zrobił pare fotek jego r6-ce, tak mi wyszło No i elegancko wyszło. :th: Możesz opisać jak to robiłeś? Jaki sprzęt, jakie parametry? Ładne niebo.
Rekomendowane odpowiedzi