jarko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jarko bedziesz na spocie tudej?? Niestety... Nie dam rady dzisiaj miłej zabawy Paniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ale cisza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem wam tak, w taką pogode auto całkiem inaczej jeździ, poprostu wymiata . Do 25 stopni jest ok, przy 37 nie jeździ :gwizdanie: i nie marudze ani nie mam nic nie halo z autem tylko tak jest . FMIC jest za***iście wskazany Ty i te Twoje temperatury to jak dowcipy siemiana codziennie o tym czytamy :naughty: Jarko , pierwszy raz się z Tobą zgadzam Nex , ale kogo to? Twoje posty ostatnio przypominają mi jakiegoś bloga emo nastolatka. Auto to Twoja świątynia? a czip bożek? :gwizdanie: napisz wreszcie coś nie związanego ani z autem ani z chipem A co do dzisiajeszego spota to -->> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak byś nie wiedział to mam teraz mało czasu bo za tydzień mam ślub, a napisałem o temp bo jak byś był w temacie to TrueOgre pisał że mam najprawdopodobniej cos nie tak z autem, więc wyjaśniam sprawe. Tak auto to moja świątynia, bynajmniej jest dla mnie ważne żeby wszystko grało, może Ty masz inne podejście ale to każdego prywatna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak byś nie wiedział to mam teraz mało czasu bo za tydzień mam ślub, a napisałem o temp bo jak byś był w temacie to TrueOgre pisał że mam najprawdopodobniej cos nie tak z autem, więc wyjaśniam sprawe. Tak auto to moja świątynia, bynajmniej jest dla mnie ważne żeby wszystko grało, może Ty masz inne podejście ale to każdego prywatna sprawa Janusz , widzę że mnie nie zrozumiałeś... Chodziło mi o to że piszesz o aucie w każdym poście tutaj , w temacie z Twoim chipem (+filmiki ) + temat z Twoim autem. Chcę Ci tylko uświadomić że jesteś z tym tak nudny jak siemian z tymi swoimi kawałami ( któremu to sam wypomniałeś ) dobra , mniejsza z tym .... zrzucam to na karb stresu przed ślubem , pewnie nie wiesz co robić Ja mam podejście takie że jak coś nie działa to jadę do mechanika a nie pisze po 20 postów na ten sam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 dobry Koledzy chciałem zapytać bo wczoraj mi wypad na Krak się nie udał przez pogode ale dzis chciałem do ZOO z dzieciakami jechać ładna pogoda. I którą drogą jechać czy mam omijać centrum i pchać się na Opolską nie będzie tam dzisiaj tłocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Siema Jak ja nie lubie poniedzialków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 dzięki za spota troszkę późno ale S4 i białe felgi [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________ Siema hej [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________Podobno w soboę był nalot na Rybitwach ,ok 40 dowodów rejestracyjnych zabrali :gwizdanie: ciekawe czy to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 :bry: Pany [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 10:21_________________________________________________ dobry Koledzy chciałem zapytać bo wczoraj mi wypad na Krak się nie udał przez pogode ale dzis chciałem do ZOO z dzieciakami jechać ładna pogoda. I którą drogą jechać czy mam omijać centrum i pchać się na Opolską nie będzie tam dzisiaj tłocznie Kolego dzisiaj w Grodzie Kraka pogoda sprzyja ,choć jest pochmurno ale jak na wypad do zoo to spoko. Powiem Ci ze nie ma ogólnie korków na wlocie do KRK z rana tak ze Możesz sobie spokojnie jechać jak Ci pasuje pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Małopolanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 dzięki za spota troszkę późno ale S4 i białe felgi [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________ Siema hej [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 08:18_________________________________________________Podobno w soboę był nalot na Rybitwach ,ok 40 dowodów rejestracyjnych zabrali :gwizdanie: ciekawe czy to prawda http://ww2.tvp.pl/8979,20090718920330.strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/zginal-bo-mial-pecha,1341227 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 :hi: Ma ktoś pomysł jak przesłać deskę surfingową z koszalina do nas bo kurierzy chcą koło 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 :hi: Ma ktoś pomysł jak przesłać deskę surfingową z koszalina do nas bo kurierzy chcą koło 400zł. dogadaj sie z kierowcą Autobusu lub z konduktorami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dokaldnie, najtansza przesylka konduktorska, minus taki ze musisz byc na stacji o umowionej godzinie przyjazdu pociagu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Niestety konduktorskie mają ograniczony gabaryt, max co dopuszczają to przy rulonie 150cm a decha ma 300... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Siema Krakusy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Niestety konduktorskie mają ograniczony gabaryt, max co dopuszczają to przy rulonie 150cm a decha ma 300... hmmmm zagadać zawsze mozesz ale nie oficialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Cuber chciałęm ci bardzo podziękować za udzieloną pomoc dziś w Kraku :hi: jak będziesz kiedyś w moim regionie to daj znać skoczymy na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi