Gość Murzyn Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No 27,02,08 dostalem termin na mody w mojej niuni,doczekac sie nie moge az odbiore zrobione auto A co tu znowu taka cisza,załoba jest czy co??Juz wiem wszyscy pojechliscie do kobierzyna tak szukalismy gdzie sie ukrywasz
mega13 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 tak szukalismy gdzie sie ukrywasz Oj dogryzaczu Ty jeden... :kox:
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No 27,02,08 dostalem termin na mody w mojej niuni,doczekac sie nie moge az odbiore zrobione auto A co tu znowu taka cisza,załoba jest czy co??Juz wiem wszyscy pojechliscie do kobierzyna tak szukalismy gdzie sie ukrywasz No nawet tu mnie znalazles,Murzyny maja nosa Murzyn-ku powiedz mi sprzadales PD z AJM????
sokolnh Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 zaliczyłem matme, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah ale ulga
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 zaliczyłem matme, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah ale ulga Fajnie masz,bo ja do h.. nie
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja o 10,15 h.. godzina [br]Dopisany: Luty 19, 2008, 04:46:40 _________________________________________________ zaliczyłem matme, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah ale ulga Fajnie masz,bo ja do h.. nie bo sokol się uczył a ty nie :gwizdanie: Ja studiuje i na d*py jezdze A Kamil sie uczy :th: Chyba
mega13 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja o 10,15 h.. godzina No ja nie wiem bo moja zaliczyła tydzień temu na 4 ale w tym tygodniu poszła napisać sobie jeszcze raz rekreacyjnie... :kox:
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja o 10,15 h.. godzina No ja nie wiem bo moja zaliczyła tydzień temu na 4 ale w tym tygodniu poszła napisać sobie jeszcze raz rekreacyjnie... :kox: Moze da mi korepetycje??? :naughty:
mega13 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 To już musisz z nią gadać a nie ze mną....
jarko Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ludzie to mają fantazję... http://www.topgear.com/content/timetoburn/sections/carbage/pages/0329/
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Tukanku nie sprzedalem, bo nie znalazlem przez te kilka miesiecy czasu zeby rozebrac silnik. Jest szansa nikła ze sie zmobilizuje w ta sobote
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Tukanku nie sprzedalem, bo nie znalazlem przez te kilka miesiecy czasu zeby rozebrac silnik. Jest szansa nikła ze sie zmobilizuje w ta sobote Aha rozumiem ja musze pozbyc turbulum+pd moze jest ktos chcetny??? Albo mial by chetnego /
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Turbulum z AJM sprzedac nie pachaj tego badziewnia w klubie, bo ktos bedzie mia do Ciebie pretensje
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Turbulum z AJM sprzedac nie pachaj tego badziewnia w klubie, bo ktos bedzie mia do Ciebie pretensje Czemu pretensje??? Turbo jest jak nowe i dostanie ktos gwarancje Wiec nie rozumiem
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 turbo w AJM i AFN jest konstrukcyjnie identyczne z tego co sie orientuje, tylko ze w AFN pompuje 0,9 bara w serii, po programie 1,1 w AJM 1,1 w serii, 1,3-1,4 po programie i raczej nie wytrzymuje za dlugo Z tego co wiem, to wlasnie niezmienione turbulum bylo najwieksza bolaczka AJM'a... pchaj na allegro dla wlasnego spokoju
Tukan Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 turbo w AJM i AFN jest konstrukcyjnie identyczne z tego co sie orientuje, tylko ze w AFN pompuje 0,9 bara w serii, po programie 1,1 w AJM 1,1 w serii, 1,3-1,4 po programie i raczej nie wytrzymuje za dlugo Z tego co wiem, to wlasnie niezmienione turbulum bylo najwieksza bolaczka AJM'a... pchaj na allegro dla wlasnego spokoju To fakt 1,4 na turbo AJM to za duzo,Ale do 140km wystarczy jak zloto..Turbo pójdzie na allegro jak tylko bede je mial w rece tak samo PD musza isc,oby szybko poszly :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 umie ktos z rapida sciagac bez ograniczen ?
mega13 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 turbo w AJM i AFN jest konstrukcyjnie identyczne z tego co sie orientuje, tylko ze w AFN pompuje 0,9 bara w serii, po programie 1,1 w AJM 1,1 w serii, 1,3-1,4 po programie i raczej nie wytrzymuje za dlugo Z tego co wiem, to wlasnie niezmienione turbulum bylo najwieksza bolaczka AJM'a... pchaj na allegro dla wlasnego spokoju Ej no nie rozumiem, co go to obchodzi że ono modyfikacji nie wytrzymuje przecież on serie sprzedaje, jak ktoś chce modyfikować program to niech on się martwi i wybiera takie które wytrzyma. A może ktoś akurat takie potrzebuje i nie będzie nic robił... :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi