Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja mam złamany palec Trzeniu, zapomniałeś :gwizdanie: BTW - znowu mi znikneło kilka postów z licznika, ciekawe czemu :gwizdanie: :gwizdanie: nie rozczulaj się nad sobą i przychodz , chociażby na brame boso czy z gipsem na nodze ?? :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 przeciez nie miałeś gipsu no ale mam opatrunki zamiast gipsu, nie zmieszczę nogi do halówki ani do korka
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 przeciez nie miałeś gipsu no ale mam opatrunki zamiast gipsu, nie zmieszczę nogi do halówki ani do korka pożycze Ci gumiaka :th:
mega13 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mu mogę pożyczyć szybkiego powrotu do zdrowia :th: :th:
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mu mogę pożyczyć szybkiego powrotu do zdrowia :th: :th: THX_________________________________________________ BTW co sądzicie o oleju Motul ? i gdzie ( oczywiście chodzi o KRK ) wymieniacie olej ??
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 No własnie chodzi o to byle bądź gdzie to jest :polew:
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja wymieniam tu www.specauto.pl a co do motula, nie miałem, nie wypowiadam sie
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Witajcie Panowie, Ja juz po tomografii czaszki...... :gwizdanie: wszystko OK krwiaków nie ma ale głowa mnie dalej napierpaier.... Ogrowy Motula sie załatwi i wymianke tez daj znać.
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 THX wszystkim, Cuberku już się kontaktuje :gwizdanie: Fajnie że ok z dyńką :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Witajcie Panowie, Ja juz po tomografii czaszki...... :gwizdanie: wszystko OK krwiaków nie ma ale głowa mnie dalej napierpaier.... Ogrowy Motula sie załatwi i wymianke tez daj znać. no i całe szczęście ... :th:
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Trzeniek podjedz do mnie jak bedziesz wracał z pracy..... :th:
Mk-Mateusz Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Ile bys chchał kolego za te twoje wtryski? http://www.allegro.pl/item309303925_bosch_koncowki_wtryskow_afn_axg_vw_golf_passat.html Takie coś musiałbym kupić? Czy musza być całe wtryski? Ew. Ile takie wtryski kosztuja? Bo tez nie ma sensu pchac sie w koszty jesli planuje sprzedaż w ok. czerwcu,lipcu... mozesz sobie zalożyc same koncówki ale to tego jeszcze musisz zapłacic pompiarzowi za przekładke, jak chcesz sprzedac za niedlugo auto to sie nie opłaca moge Ci pożyczyc moje i zobaczysz jak spalanie, jesli bedzie ok to sie dogadamy co do ceny, jesli nie to mi je poprostu oddasz Kolega w innym temacie polecił mi: zobacz sobie nick tego kolegi i mój kolego a jak tobie autko paliło na tych wtryskach??? chodzi mi głownie o spalanie... bo myśle ze moglibyśmy sie dogadać, tak jak mówiłem chche sprzedać auto wiec nie chche za dużo inwestować... PS. Zaraz idę brać sie za ten zawór upustowy turbiny:) Tylko jescze nie pokoji mnie to ze turbina tak głosno jest słyszalna:P
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 no Longinus pieknie!!!! :oklaski:
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 kolego a jak tobie autko paliło na tych wtryskach??? chodzi mi głownie o spalanie... bo myśle ze moglibyśmy sie dogadać, tak jak mówiłem chche sprzedać auto wiec nie chche za dużo inwestować... PS. Zaraz idę brać sie za ten zawór upustowy turbiny:) Tylko jescze nie pokoji mnie to ze turbina tak głosno jest słyszalna:P no na tamtych tak z 6,5 litra po miescie teraz na setupie od 110 KM spalił mi 7,1 ale mysle ze po korekcje softu bedzie palił mniej longinus, ekstra
Gość rob Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 wszystko OK krwiaków nie ma ale głowa mnie dalej napierpaier... może za dużo myślisz że jeszcze tyle czasu trzeba czekać do Wisły
longinus Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 wstawiłem pomniejszone fotki... dupcia mojego autka po drobnej modyfikacji... nie będę się przechwalał :gwizdanie: ale live wyglądają jeszcze fajniej... dzięki za wyrazy aprobaty :> PS Dzięki Cuber za pomoc z wklejaniem fotek...
Tukan Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Siemano,dopiero co wrócilem z Gliwic a tam byly jaja...Kupilem z tata lublinka i cham sie zapowietrzyl po drodze i musiał zostac na serwisie do naprawy....Ja na pilke moze dotre na 100% nie wiem
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Longinus - ladnie Cuber - dobrze ze zyjesz Org juz zapomniem
Rekomendowane odpowiedzi