Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 Trzeniek Jak tam wywietrzyłes mieszkanie :gwizdanie: Dla Ogra musimy chyba zakupić specialna maske bo chłopak sie dusiii :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 kwiatki zwiędły - moja mnie zabije jeszcze teraz jest leekka mgiełka od fajek musimy jakoś roozwiązać kwestie palenia w towarzystwie Ogra--juz mam!! będzie wychodził na balkon :polew:
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 musimy jakoś roozwiązać kwestie palenia w towarzystwie Ogra--juz mam!! będzie wychodził na balkon :th: mnie sie podoba taki pomysł
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 kwiatki zwiędły - moja mnie zabije jeszcze teraz jest leekka mgiełka od fajek musimy jakoś roozwiązać kwestie palenia w towarzystwie Ogra--juz mam!! będzie wychodził na balkon :polew: szydercy, jeśli na balkonie będzie koleżanka z klatki obok, mogę cały czas tam siedzieć :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 kwiatki zwiędły - moja mnie zabije jeszcze teraz jest leekka mgiełka od fajek musimy jakoś roozwiązać kwestie palenia w towarzystwie Ogra--juz mam!! będzie wychodził na balkon :polew: szydercy, jeśli na balkonie będzie koleżanka z klatki obok, mogę cały czas tam siedzieć :polew: dobrze kombinowałem żeby o niej powiedzieć jak już weszła do klatki
Gość trueogre Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Dobra ja zmykam z Cuberkiem na mini spota do myjni, zapraszamy do CleanParku na 14.00
rex Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ledwo wstałem i już bym z domu wylazł Jakieś propozycję na popołudniowy spocik ?
Gość Murzyn Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 chyba wieczorkowy :gwizdanie: start pewnie jak zawsze tam gdzie zawsze...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 chłopoki ... fury wymyte? lśnią się na wieczorny lans?
Gość Murzyn Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 chłopoki ... fury wymyte? lśnią się na wieczorny lans? nie
rex Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 chłopoki ... fury wymyte? lśnią się na wieczorny lans? Hmm...narazie nie bardzo
Gość rob Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 chłopoki ... fury wymyte? lśnią się na wieczorny lans? moja nadaje się do lansu na camel trophy
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Stwierdziłem ,że nie opłaca się myuć fur na nasze czyste drogi, przedwczoraj umyłem, przejechałem do w-wy i z powrotem a auto tak brudne jak by z 5000 km bylo nie myte.
Rekomendowane odpowiedzi