Cuber Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 WItojcie, ale piękna pogoda jade spróbowac spolerować rysy zimowe z karoserii... widzimy sie na spocie pozdr ps. niech ktoś weźmie Vag-a! Jarko trzbea podpiać .....
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja wyzme vaga A gdzie bedziesz polerowal i czym ?? recznie czy mechanicznie ?
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 Najpierw ręcznie potem mechanicznie jak nic nie pomoze heheheh , mam polerke w domku wiec będe próbował sie okaze co i jak....
jarko Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 kumpel mi ostatnio pokazywał ulotkę że jest taki koleś co się ryskami zajmuje i w jakiś tam sposób niedrogi je likwiduje. Ale czy to trwałe i jak to wygląda to nie wiem. Wiem za to gdzie są ulotki do niego z rabacikiem [br]Dopisany: 24 Luty 2008, 11:47 _________________________________________________a tak w ogóle to już zmykam. Do zobaczyska na spociku
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Najpierw ręcznie potem mechanicznie jak nic nie pomoze heheheh , mam polerke w domku wiec będe próbował sie okaze co i jak.... Yyy a mechaniczna robiles to kiedys sam ?? Nie zebym cos sugerowal ale to nie jest takie hop siup
Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 to nie jest takie hop siup ładne sobie można kółeczka porobić nie mówiąc już o przegrzaniu lakieru
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 to nie jest takie hop siup ładne sobie można kółeczka porobić nie mówiąc już o przegrzaniu lakieru wlasnie o tym chcialem powiedziec No ale jezeli juz to robiles Grzesiu sam i nie masz koleczek , to sam sie do ciebie zglosze na polereczke
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A orientuje sie ktos ile kosztuje polerka w jakims zakladzie???A tak to Siemano wszystkim
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Jakies 100-200zl zalezy w jakim zakladzie
Tytus Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 * moim zdanie ( i nie tylko) dobrą myjkę masz na BP na rogu Wielickiej i Kamińskiego Trzeniu a dokladnie gdzie to BP jest, bo tam na styku Wielickiej i Kaminskiego jest chyba Orlen (z lewej jak Kaminskiego jedziesz) No, a jak tam Ci autko wypucowali na Lagiewnickiej? Bo mi raz zostawili plame na tylnej kanapie, mokra sciera jak drzwi czyscili
Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A orientuje sie ktos ile kosztuje polerka w jakims zakladzie???A tak to Siemano wszystkim ja dałem 350
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A orientuje sie ktos ile kosztuje polerka w jakims zakladzie???A tak to Siemano wszystkim ja dałem 350 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 * moim zdanie ( i nie tylko) dobrą myjkę masz na BP na rogu Wielickiej i Kamińskiego Trzeniu a dokladnie gdzie to BP jest, bo tam na styku Wielickiej i Kaminskiego jest chyba Orlen (z lewej jak Kaminskiego jedziesz) No, a jak tam Ci autko wypucowali na Lagiewnickiej? Bo mi raz zostawili plame na tylnej kanapie, mokra sciera jak drzwi czyscili Tam gdzie jest restauracja chinska i stacja diagnostyczna A orientuje sie ktos ile kosztuje polerka w jakims zakladzie???A tak to Siemano wszystkim ja dałem 350 Hmm ze tak powiem nie malo [br]Dopisany: 24 Luty 2008, 13:04 _________________________________________________ A orientuje sie ktos ile kosztuje polerka w jakims zakladzie???A tak to Siemano wszystkim ja dałem 350 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pójdzie Ja bym nie ryzykowal [br]Dopisany: 24 Luty 2008, 13:05 _________________________________________________PANOWIE DZISIAJ ZBIORKA NA DACHU!! W ZWIAZKU Z PIEKNA POGODA
Tytus Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Tam gdzie jest restauracja chinska i stacja diagnostyczna To tam kolo Castoramy?
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 FuRa wymyta , lßni sié jak psu jaja
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja mam brudna na maxxaaaa Nie bylo czsu umyc
Mad_MAX Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Tam gdzie jest restauracja chinska i stacja diagnostyczna To tam kolo Castoramy? Nieee , myjka jest jak sie laczy WIELICKA!! z Kamienskiego , na przeciw ZSE FuRa wymyta , lßni sié jak psu jaja Trzenislaw a ty z Arabii przyjechal ze takim hieroglifami piszesz
Rekomendowane odpowiedzi