Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia
Michas Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ok spoko, dzięki nie wiem czy zrozumiałeś pojęcie "regularnie" :polew: nie, nie zrozumiałem, proszę wytłumacz mi :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ok spoko, dzięki nie wiem czy zrozumiałeś pojęcie "regularnie" :polew: nie, nie zrozumiałem, proszę wytłumacz mi :gwizdanie: no to może ja... wiele osób myśli że spoty to darmowy servis.. przyjezdzają , VAGują się i tyle ich widać..
Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th: czyli tak jak ja
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th: czyli tak jak ja Ucze sie od starszych
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th: czyli tak jak ja Ucze sie od starszych nie łatwiej napisać "od wszystkich" ?
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th: czyli tak jak ja Ucze sie od starszych nie łatwiej napisać "od wszystkich" ? Na jedno wychodzi
Gość trueogre Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przeplaciles Ja kupie sobie maszynke do polerki i jakis preparaty dobrej firmy,ciekawe jak mi to pujdzie no to powodzenia NIe dziekuje,kupie kosmetyki www.meguiars.pl i bede sie bawic recznie :th: czyli tak jak ja Ucze sie od starszych nie łatwiej napisać "od wszystkich" ? Na jedno wychodzi żeby co innego z tego nie wyszło
Michas Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ok spoko, dzięki nie wiem czy zrozumiałeś pojęcie "regularnie" :polew: nie, nie zrozumiałem, proszę wytłumacz mi :gwizdanie: no to może ja... wiele osób myśli że spoty to darmowy servis.. przyjezdzają , VAGują się i tyle ich widać.. hehe nie no spoko , nie trzeba mi niczego tłumaczyć, może trugeogre wytłumaczyć co nieco trzeba zapytać chyba zawsze można, co , oczywiscie wszystko rozumię i nie mam do nikogo żalu że mi nikt autka nie podłączy bo w końcu nie ma nic za darmo :th: i na niektóre rzeczy trzeba sobie zaslużyć
Gość trueogre Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ok spoko, dzięki nie wiem czy zrozumiałeś pojęcie "regularnie" :polew: nie, nie zrozumiałem, proszę wytłumacz mi :gwizdanie: no to może ja... wiele osób myśli że spoty to darmowy servis.. przyjezdzają , VAGują się i tyle ich widać.. hehe nie no spoko , nie trzeba mi niczego tłumaczyć, może trugeogre wytłumaczyć co nieco trzeba zapytać chyba zawsze można, co , oczywiscie wszystko rozumię i nie mam do nikogo żalu że mi nikt autka nie podłączy bo w końcu nie ma nic za darmo :th: i na niektóre rzeczy trzeba sobie zaslużyć no ty na pewno nic tłumaczył mi nie będziesz.....
Michas Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 ok spoko, dzięki nie wiem czy zrozumiałeś pojęcie "regularnie" :polew: nie, nie zrozumiałem, proszę wytłumacz mi :gwizdanie: no to może ja... wiele osób myśli że spoty to darmowy servis.. przyjezdzają , VAGują się i tyle ich widać.. hehe nie no spoko , nie trzeba mi niczego tłumaczyć, może trugeogre wytłumaczyć co nieco trzeba zapytać chyba zawsze można, co , oczywiscie wszystko rozumię i nie mam do nikogo żalu że mi nikt autka nie podłączy bo w końcu nie ma nic za darmo :th: i na niektóre rzeczy trzeba sobie zaslużyć no ty na pewno nic tłumaczył mi nie będziesz..... nie spinaj się tak kolego , a gadkę o zrozumieniu następnym razem sobie odpuść... nie da rady, nie ma tematu :th: , nic się nikomu nie dzieję, wiec nie ma sie co drażnić w taki piekne słoneczne popołudnie
Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 nie łatwiej napisać "od wszystkich" ? tylko nie wiadomo czy na tym dobrze wyjdzie :>
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 widze ze jakaś mała kłótnia tu wybuchła heheheh wyluzujcie Panowie :gwizdanie: Moja furka wyczyszczona i wywoskowana ale rysy nie zeszły ;( chyba mnie czeka profesionalne polerowanko.... do zobaczenia na spocie pany...
Tytus Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Moja furka wyczyszczona i wywoskowana ale rysy nie zeszły ;( chyba mnie czeka profesionalne polerowanko.... do zobaczenia na spocie pany... Cuber a czym woskowales, mi sie troche ryski od magnesu anteny probily na dachu i musze cos z tym zrobic
marcin j Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 powitac szanownych panów Mimo , że to nie poranek
gzrybol Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Powiedzcie mi czy zakładał ktoś zamiennik zaworu EGR do swojego autka ? Jesli tak to jakiej firmy?
Gość Murzyn Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 hyhyhyhy spot rewelacja, kolumna rzadowa mknaca alejami BEZCENNA
jarko Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzięki Pany za spota Zaraz się biorę za zdjątka i jak skończę to je gdzieś wrzucę do sieci P.S. Na C+ meczyk galaktikos
Rekomendowane odpowiedzi